cha cha malin hääär

 
Eftersom Anna inte bloggat på länge så tänkte jag, eftersom jag har lösenord å så, logga in å skriva ett fint inlägg!
 
Många av er som läser känner nog Anna men för er som inte gör det så ska jag berätta om henne och hur vi träffades å allt, intressant va? ;)
 
 
Det började med att jag och mina två kompisar Bonnie och My anmälde oss till Alleby ridläger sommaren 2011. Även två andra kompisar följde med, Jossan och Elin. När vi väl kommit dit och typ andra dagen så var My mycket med Anna, Sara och Alice. Dom tre bodde i samma stuga och My och Jossan bodde i en annan. I slutet av ridlägret började jag och Bonnie också vara lite med Anna och Sara, dock inte så mycket. Sen i December 2011 någon gång, om jag inte minns fel så var det den 6 december så åkte jag hem till Anna i kungälv. (Kommer inte ihåg om vi varit med varandra innan) Vi hade aaas kul även om det var lite "stelt" i början eftersom vi inte träffats på jätte länge. 
 
 
Vi umgicks mer och kom bara närmare varandra, vilket var as roligt! 
Anna skulle egentligen med till Alleby sommaren 2012 också men blev ändrade planer och det S-Ö-G. Men vi umgicks ändå, sjukt mycket.
 
Våren 2012 var jag på en tävling med min ponny Belinda och vi gick omkull, Belinda skulle ha boxvila och jag var tuvngen att sova i stallet. Jag och Anna hade planerat att hon skulle vara hos mig men jag messa å sa att hon inte kan komma för jag skulle sova i stallet. Hon fick INTE lägga sig ner då benet hade kunnat brytas ifall det hade varit en spricka, såhär såg det ut hos henne: 
Och i stallgången skulle vi bädda upp med täcken och allting för att jag skulle kunna sova där, tyvärr ensam eftersom jag precis sagt till Anna att hon inte kunde komma. Ungefär en halvtimme möttes jag av detta i stallet:
 
Anna, bäst som hon är, kom ändå. Bara för att sova med mig i stallet. Sure, liten sak för vissa men just det att hon kom även om jag sagt att det inte behövs liksom, bara för att jag inte skulle sova ensam. Under dom två nätter vi sov i stallet var jag helt förstörd. Till och med mamma trodde att vi skulle behöva ta bort henne men det var inget hon sa till mig utan hon försökte uppmuntra mig med "det blir bra", precis som alla andra. Trodde egentligen inte på någon, varken min mamma, anna eller min syster. Men bra blev det. Och jag är så tacksam för att Anna var där med mig och stöttade mig även om jag var så ledsen att jag lät väldigt arg och ville inte prata med någon, hon blev inte sur utan accepterade att jag var ledsen man var ändå där liksom. 
 
 
Sommaren kom som sagt & vvi har sjukt många minnen! Sommaren 2013 kommer bli hur bra som helst, vi har planerat en hel del ;)
Anna är iallafall en av mina allra bästavänner och hon är så himla bra, så himla go. Min mamma, pappa och min syster tycker om Anna minst lika mycket som jag gör och det är underbart & ha henne här. Aldrig har jag och Anna bråkat, vilket är väldigt skönt. Tror att det beror på att vi e sjukt lika men samtidigt sjukt olika. Vi har gått igenom mycket likadana saker, inte allt, men mycket. Att hon stöttar mig betyder oerhört mycket och jag hoppas du vet att jag älskar dig Anna <3
 
Bilder från ett muffinsbakande i somras.............
Kul på bussen har vi också haft..........
biffarna själva!

 
Det är även med Anna som jag delar min STORA KÄRLEK till NUTELLA <3
 

 
// Malin

Mot götet

Ska springa till bussen strax och möta upp Johanni. Tagga kvällen!

inte på humör

Inte på så jätte bra humör, är trött arg och ledsen. Träningen igår gick skit. Kommer ett längre inlägg om det. Känner bara för att gå och sova nu men det blir nog bättre ju mer dagen går. Efter skolan ska jag och Johanna in till Göteborg och ha det mysigt samt gå på bio. Kommer bli jätte bra! Känner att jag behöver lite bästistid idag.

Dressyrlektion

Kom precis hem från Kungälv efter att ha vart där med Johanna, Maja, felicia och Lina! Har haft det riktigt kul och träffade även Elin en sväng på bussen. Om fem minuter kommer Karin och hämtar mig så då taggar vi dressyrlektion!

visste ni att... #6

Paprika, Tomat, Gurka, Nutella  och Mjölk är mitt allt. Utan det skulle jag inte kunna leva. Lever helt seriöst på det. Ett liv utan det är inte värt att leva. Särskilt inte Nutella. Jag har alltid en burk i min närhet!
Tumblr_mdhk3m27mo1r4htezo1_500_large
 
 

knyter mig

Har varit flitig med matten och spanskan hela kvällen... Ska köra igenom spanska glosorna en sista gång och göra några inlägg tills imon. Har även sett lite på william Spetz, för er som inte visste - Im a true willieber! Chattat med lite roligt fölk och ätit god mat.
typical wiklund änd wingårdh konverstion

lugn tur

Hann inte göra inlägg igårkväll, därav uppdateringen.
Åkte ut till stallet förut och började med att greja lite med Ludde och Karin, la in en höbal till hästarna i hagen, krattade lite och sånt där stallpyssel, det var mysigt! Red sen en kortis med Karin och Tila, travade ändast men skönt för honom att ta det lugnt nu när han gått ganska hårt de sista och imon är de tju dressyrträning!

Det var lite kul för att i början så pratade jag om att det var skönt att ha en sådan stabil och cool ponny som Bobby, som inte springer iväg när han blir rädd. Vad tror ni inte händer när vi är 10 meter från gården? Jo, det prasslar till i skogen och Bobby vänder på en femma och sjuter röven under sig och springer iväg, haha. tokgrisen.

Billig ponny

Som ni kanske förstår i rubriken så gick det Inge bra idag. Red i dressyr som sagt men det blev mest pannkaka alltihop. Det var jätte svårt att få loss honom i högervarvet, han gick bara och fokuserade på annat och utåtställde sig. Kämpade lite i alla gångarter men det gick inte bra alls! Försökte med alla tips jag samlat på mig men det gav inga vidare resultat så gav upp.

Körde sen lite i vänster och även där var han jobbig. Blev inte något långt pass utan slutade när det gick som bäst.

riktigt taggad!

Efter det grymma passet igår känner jag mig riktigt mega taggad på dressyr! Tanken är att efter läxhjälpen idag så ska jag åka ut till stallet och köra på samma taktik som igår - rida fram och få igång han ute och sen fortsätta i paddocken. Ska jobba på med höger och se om jag kan få det att lossna någorlunda!

På onsdag är det en uteritt som gäller och sen på torsdag är det dressyrträning!! Ska bli spännande och se hur det går. Känner på mig att det kommer gå riktigt bra faktiskt så vi får hoppas denna känslan håller i sig!
Innan skadan...
 

Spanska

Sitter på Spanskan och är hur trött som helst! Försov mig idag och missade bussen så fick ta den kvart över 9 = jätte sen till idrotten. Annars så har det vart en chill dag, inga speciella lektioner. Okej vi har haft en till... Ska öva lite glosor nu och sen är det bara svenska kvar, ska kanske orientera sen. Vi får se! Easy as that.
haha fula kompisar
 

visste ni att... #4

Jag är en person som gillar när det är full rulle? Det ska hända saker hela tiden i mitt liv, annars är det inte kul. På loven är det sällan jag spenderar en natt själv, som höstlovet tillexempel. Jag åkte på läger, åkte vidare och sen vidare och vidare igen. Hatar att vara hemma en söndag och bara sitta. Det ska vara pang på! Gärna bestämma någon kvart innan - då blir det kul! 
 
Men det klart. Två timmar till på dygnet skulle inte skada. Då skulle min hjärna bli glad.
 
Det nedersta stämmer in bra.

svettigt ekipage

Red först ut en runda med Ida och Emil, travade lite och tog en galopp, som bobby förövrigt tyckte va skitkul! Eftersom min lilla ponny inte har lika långa ben som Idas och Emils stora pållar hamnade vi lite bakom och i fattningen körde han två stora hopp/bock/sparkar och sen tog han bettet och sprang i full kareta. Haha söten... Så länge han är glad så!

Red sen dressyr i paddocken, andra gången efter skadan nu. Eftersom han hade kommit igång ute så var han på bra humör. Körde mycket övergångar och även en del på stora volten. Försökte tänka på att vara så mjuk som möjligt samt att få skänkeln på en bra position. Han lyssnade riktigt fint i vänstervarvet och hittade formen ganska fort.

I högervarvet har han dock mycket svårare för. Vill inte riktigt lossna och låser sig gärna. I galoppen har han en tendens att tra sig utåt på den öppna delen och det är väldigt svårt att sitta emot där. Det gäller att verkligen vara med med ytterhjälperna, sitsen och blicken samtidigt som man leder in honom mot mitten. Svårt, men det funkade tillslut.

Slutade sen när det gick som bäst! Det var Inte riktigt Grand prix nivå men jag förväntar mig inte mer av honom nu i början. Är dock rusikigt nöjd med prinsen och vi båda var allt bra svettiga efter. :)

visste ni att... #5

 
Jag nästan alltid är posetiv? Jag tycker själv att jag oftast har en posetiv inställning till det mesta och har även hört från andra kompisar att jag alltid är glad, även när jag är ledsen eller sur. Jag har oftast ett leende på läpparna och är ofta allmänt glad och hyper.
Men som man säger? Ett gott skratt förlänger livet! 
 

Seeeg

Är riktigt seg idag, låg och drog mig till halv och nu fick jag genast lite bråttom. Som tur är kör mamma mig till skolan så slipper stressa till bussen. Åker ut till Bobby vid fem sen, tänkte köra lite i paddocken. Om inte någon ska rida ut, då hänger jag nog på dom.

riktigt lång dag!

Herregud! Känner mig som en levande zombie. Började att vara funktionär på KRS, var där i 4-5 timmar. Åkte sen vidare till Bobby och tog en barbacka tur åt Håltahållet. Red i mjukis, joggingskor och med ett fleecetäcke - mys nivå! Tog det mest chill, i början var han lite piggare än han brukar vara och piggnade till ännu mer sen, så kul! Red lite övergångar från trav och galopp för att få kollen på honom, det funkade bra! Jobbade mycket, då menar jag mycket på att få fram honom och jag är relativt nöjd med resultatet.

Äkte sen med Linnea spontant till hennes stall och skulle kolla på när hon hoppade Ikaros. Det slutade med att jag hamnade på världens mjukaste islandshäst! En i deras stall red samtidigt och så frågade hon om jag ville testa. Herregud vilken fin häst. Det kändes inte som en isis, inte dom jag ridit iallafall. Det var riktigt intressant att se hur hon gick och flexa i sidorma och hur lik hon var en "vanlig" häst. Jag va ganska lång på henne men hon kämpade på, fina Spyrna! Marita tyckte det såg fint ut också.

Har sen dess legat död i min säng med onepiecen, elle rhar käkat lite äppelpaj emellan och nu ska jag sova. HAJ

Uppe med tuppen

Har precis gjort mig iordning och ska snart springa ut till bussen mot KRS. Ska vara funktionär där idag på en blåbärsdressyr (dressyrtävling för dom lite lägre grupperna på ridskolan. Kände nig inte alls pigg på att gå upp i morse, hade ner än gärna legat kvar i min varma goa säng... Men så ni vet blir det nog ingen vidare uppdatering idag eftersom jag inte hunnit göra några tidsinställda och åker nog ut till Bobby direkt sen.

Göteborg

Åkte in till Göteborg förut med mamma ovh fick köpte mig lite saker, bland annat Johnny Bulls, en tröja fårn Chelsea och byxor från Lindex. Kom hem och duschade samt städade och nu är Johanna här och vi saka snart åka in och gå på bio! myyys på det!

ibland är det okej att ta en paus

Lämnade bloggen utanför igår och hade riktigt kul med vänner istället. Det var nämligen bowling med konfirmationen! Först var det mat och godis i kyrkan tilsammans med någon musikquiz och sen var det bowling. Kan väl inte säga att det gick så bra men jag ledde faktiskt över min grupp men sen kom William och tog hem skiten... Avslutade sen den kvällenmed mysig andakt. Toppen tid med den bästa konfan!

Drog sen vidare till Sanna vid halv elva och ja vad gjorde vi? Tog lite konstiga bilder och kollade på film typ. Jag var så himla trött så jag typ var helt groggy, haha... Vaknade för en stund sen och nuj kollar vi på tv och ska snart ta oss lite frukost, macka och nutella♥

instagram

Följ mig på instagram! @wingaardh

visste ni att... #3

8/10 gånerna jag skriver att jag ska plugga på bloggen så gör jag inte det? Det blir att det kommer annat ivägen som filmer, städning, kompisar eller sömn. Det är egentligen inte alls bra då jag behöver plugga oftast, men heter man Anna Wingårdh har man det lätt för att skjuta upp saker och ting...
 
Jag sitter där med böckerna och tänker "varför pluggar jag inte" och ändå så sätter jag inte igång med att plugga...

Godmorgon!

Är helt slut idag! Däckade runt tolv efter att ha pluggat lite spanska. Somnade med datorn i knät och alla kläder på så vaknade idag halv 8 så det vart lite kaos eftersom bussen går kvart i men tog den senare så det löste sig. Nu sitter jag på spanskan och pluggar in det sista nu när läraren är borta några minuter.

back to the sixties

Är hemma från en riktigt lång och jobbig dag! Det vart ganska så kaosartat när vi skulle förebereda inför konserten. Låtarna satt inte som dom skulle, allt var jätte stressigt och pådet råkade jag nästan stuka min tå genom att snubbla på en tröskel... Bra där Anna! Inte nog med det så råkad min lärare trampa på tån precis när det hände... Så gick runt haltandes under kvällen.

Utöver allt stressande och missförstånd gick det bra. Vi gjorde inga sånadär jätte missar på våra låtar så det var skönt!
8
lite goa bilder från mästerfotografen pappa (eller inte).
Jag lever så klart upp till förväntningarna som hippie, peacemärke och allt. 
 

biblioteket

Sitter i bibblan med Elin och pluggar Engelska för fullt. För er som inte visste så är de tkonsert för våran klass idag, 60-tal. Så jag ska vara hippie.. Är lite orlig att vi kommer faila då vi inte kan låtarna till helt 100 men det löser sig nog. Så om en kvart ska vi repa lite till och sen fixa resten av dagen och halv 7 är det dags!

gammal, söt, visad bild.

visste ni att... #2

Jag älskar att städa mitt rum? Jag tycker det är jobbigt när det är stökigt. Det kan vara lite eller mycket saker - jag står inte ut med det! Att gå lägga sig när det är stökigt, det finns inte. Däremot när det är rent, då är det det bästa som finns. Älskar att vakna upp till ett städat rum.
rummet för ett tag sen, kaos. Ska försöka fixa bilder på rummet när de tär klart. Snart.

Helt slut

Har fixat och donat hela dagen, från när jag kom hem från stallet, bla lagt in kläder i min "nya" garderob. Imorgon är jag stallfri, ska ha konsert i skolan. Så Kvällen har gåttut på att kolla av det sista för den, checkat kläderna och lagt ner allt smink och sånt. Målat naglarna har jag gjort med, ser kaos ut men så går det när man har bråttom! Ska lägga ner allt i en väska innan jag går och lägger mig.

skitdag

Red inte idag, hade inte humöret alls för det. Började med att alla hästarna krånglade när jag skulle ta in dom. Det började med att jag blev översprungen av alla fem hästarna.. Jag ramlar på sidan och ser hur bobby snubblar över mina ben och nästan ramlar, ser sen hur alla andra hästarna springer en decimeter från mitt huvud och nästan trampar på mig. Det var längesedan jag var så rädd och så förbannad, grät gjorde jag med - av chocken antaligen. Jag hade tagit in Celine och skulle precis ta in Kurre när Bobby kommer stormandes i full galopp ut genom öppningen, som dessutom var stängd. Står i en kvart och försöker få han att gå in i hagen igen, till vilken anledningn var det bra för då? Den lilla jäveln smiter ut igen!
 
Tack och lov kom det några gubbar som kunde hjälpa mig fånga in honom. Tog sen in Bobby och sen Kurre och Alli, som inte riktigt är dom bästa vännerna. Som pricken över i:et lyckades jag klämma katten i boxdörren så den är livrädd för mig nu. Kände då att det var droppen, det skulle inte bli bra att rida när jag va på ett sånt dåligt humör.

Avslutade sen denna dagen med att råka tömma vattenhinken på mina skor, love life!
Usch, när jag ramlade inne i hagen kunde jag tänka mig det värsta. Hoppas verkligen inte det händer igen.
/arg tjej

visste ni att... #1

Jag älskar alla "the typical....." sidor på facebook! Kan sitta och garva i min ensamhet då som är så klockrena. Typical svensken är helt klart bäst, det värsta är ju att allt sidorna skriver är sant och stämmer in så otroligt bra, särskilt på mig.... Men när jag har tråkigt, då är dom min bästa vän. Jag har så kass humor att även dom sämsta är roliga...
typical sten<33333
 
 

Hickstead

Många inom vet ju vem Hickstead är. Igår var det ett helt år sedan han dog inne på tävligsbanan. Han dog genom att göra det han älskade, hoppa. Det är sjukt att tiden har gått så fort! Kommer ihåg när det hände hur mycket snacka det var, det känns som igår.

Vila i fred Hickstead † 

bråkig Vermir

Hade tittat fel på schemat så det var vanlig dressyr idag. Vi var bara fyra stycken så det var skönt. Vi jobbade mycket på serpentinerna med mycket övergångar, det gick sådär.
Kände av redan i stallet att det inte skulle bli så bra då han var jätte tjurig! Han brukar ju inte vara världens gosigaste men idag var det extra surt från hans sida, han lyckades få in en liten träff med tänderna i mitt huvud, DÅ blev jag arg kan man säga!

I ridningen så var han väldigt tjafsig, han ville inte ta stöd på tygeln och vinglade ganska mycket. Jag fick heller inte in den där goa känslan som jag brukar hitta på honom, jag hade liksom inget flyt genom passet. I mellanåt var han fin men oftast så var det mycket vickande på huvudet, var även nära att få smaka på marken! Jag la på spöt och då flög bakbenen iväg och jag kom på halsen, som tur va har han en väldigt lång hals så lyckades hålla mig kvar. Gjorde samma sak en gång till sen men höll mig kvar.

Nu tar vi nya tag nästa gång!
Jag och DIgression från KM:et, i brist på bilder.
 

Slappdag

Tog den här dagen som en slappdag, kände att jag behövde det! Tog precis lite chokladtårta och glass tillsammans med heartland (nej jag har inget liv). Ska alldelesstrax byta om till stallkläder för att åka till KRS, hoppning står på schemat idag! Det var ett tag sedan jag hoppade nu så det ska bli riktigt kul!

köttbullemacka och mjölk

Glömde datorn hemma idag så har inte kunnat uppdatera någonting idag, eller ja ett litet tidsinställt fick ni allt. Annars så gick dagen snabbt idag, började nio med idrott flrsta lektionen och sen slutade vi 3. Tog bussen hem och käkade, sen dess har jag och pappa fixat lite i mitt rum, med garderoben. 
bild på Celine, Ida och Ludvig från ett tag sedan, kommer ev mera bilderfrån detta tillfället :)

För att hålla bloggen vid liv...

...Hade jag tänkt att lägga upp sanningar då och då! Lite sånadär "visste ni att" inlägg, kan vara en kul grej samtidigt som det fyller åt bloggen, perfa ju. Kommer dock vara ganska svårt att komma på alla men det går la, får ha med papper och penna vart jag än går.
 
Får se om jag kommer komma ihåg att hålla det bara, haha...
bild från klassresan♥
 
 

Nu mår man

Ligger i sängen i ett nystädat rum. Onepiecen, Inpaden, heartland, apelsinjuice och polarbröd med mycket smör och prickikorv och wonderzoo blir mitt häng resterande kvällen. Gotta love life alltså! Goooodnatt.

Tobiasrundan

Efter att ha väntat i över en timme på Jonna så kom hon och Ella ridandes. Vi red tobiasrundan som är en lite längre rujnda med mycket skritt, men även trav och galopp. Det blev en härlig runda med mycket skratt! Jonna är alltid lika go ju.
 Till en början så ville inte Bobby alls vara med på noterna, låg emot och ville inte riktigt gå fram. Han piggnade dock till som vanligt sen och sprang på för glada livet. 
Var så snäll och gjorde en bild till er. Det som är målat med blått, det är asfalt så det är en del skritt där, vi var väl ute i ungefär 75 minuter kanske, trots det var jag nog svettigast av mig och Bobby. Nästa gång ska jag nog inte ta på mig riktigt så mycket kläder ;)

ändrade planer

Blir inget i paddocken, blir en tur med Jonna på Unna istället. Laddar upp med underställ, vinterjacka och vinterstövlar och ger mig ut i mörkret. Pannlampa och reflexer ska på, nu är det vinter! 
Två bilder från förra vintern. Snart är det dags för min älskade overall att få komma ut, längtar faktiskt haha... men tänk va mysigt ändå! 
Detta blev ett snabbt inlägg nu, måste åka och plocka upp Jonna.

sista lektionen

Sitter nu på sista lektionen för dagen, SO. Vi håller på med en skriv uppgift om Norden, dock går de titne så bra för mig. Känner att jag ligger lite efter så ska egentligen inte sitta med bloggen men har så stort bloggsug! Efterskolan ska jag snabbt hem och byta om för att sen åka ut till Bobby.

Hade tänkt att ta en liten tur ute för att få igång honom och sen gå in och jobba lite lätt i paddocken, vill kolla av hur det är sen Evelyn-lektionen. Tänker främst jobba vidare i traven eftersom den krånglar som mest.
En bild från min och Bobbys första dressyrpass, ska se om jag kan få ut en fotograf någondag så ni kanske kan få lite skillnadsbilder. Förhoppningsvis har det ju hänt lite grejer sen denna bilden togs.

hönor vid solnedgång är kul

Har tagit en liten paus med fotandet nu det senaste. Kameran har i princip legat i väskan den senaste månaden. Endast plockat upp den någongång ibland. Känner att jag måste bli bättre på det nu när bloggen är igång. När den har vart nere så har man inte riktigt någonstans att göra av bilderna så då blir kameran gärna liggandes. 

Men nu får jag försöka hitta lite roliga saker att fota. Det är bara att hojta om någon behöver en fotograf till något, kan jag så ställer jag upp ;)

Lite bilder från ett tag sedan när jag var med Lisa i stallet, märkte då att hönor är kuliga att fota!
Nikon d3100 - Tamron 70-300 macro
Vad tycker ni?

Godmorgon

Godmorgon denna första måndagsmorgon efter lovet. Är så himla trött idag, kunde verkligen inte somna igårkväll. Hur mycket jag än försökte gick det inte. Vi får väl se hur jag klarar av dagen idag, som tyvärr är lång - går ända till fyra! Jaja, får se fram emot en tur på busponnyn sen.

FRÅGESTUND

Har funderat på att starta upp bloggen med frågestund, tvekade lite men YOLO liksom. Ni vet hur det går till - ni frågar, jag svarar! Svarar på allt, eller det mesta iallafall. Inga frågor är för dumma. svarar även i videoinlägg hade jag tänkt, haha de ni!
gillar du? varför? hur? när? kan du? Har du? Vill du? Vad? Vem? ...........
 
 kom igen, fråga på, svarar alltid ärligt.
DET FINNS INGA DUMMA FRÅGOR, BARA DUMMA SVAR.

lovet i mina tankar

Började ju som sagt det hela med att åka på konfaläger. Såg inte så jättemycket fram emot det men ni i efterhand så känner man saknaden! Hade så sjukt kul dom dagarna. Allt från lekar i storgrupp till häng på rummen och mysiga andakter på kvällarna. Mycket skratt men även en del tårar. Ni som har konfirmerat er vet nog vad andakt är och när man sitter i ringen där, alla tänder ljus och ber och stämningen blir lite tankfull, det är inte alltid lätt att hålla inne tårarna då. Tur jag hade min bästa Elin med mig då, sjukaste och galnaste Elin.♥

Åkte efter det direkt till Johanni som fyllde fjortis, grattis gooing! Spenderade natten där tillsammans med Johanna, Felicia, Erik, Rasmus, Tintin och Anton. Hade en go kväll med film och goa vänner.
Åkte sen vidare till Malin och spenderade onsdag-lördag med henne, hade otroligt roliga dagar. Vi fick bland annat runt och halloweenade (or wat to säj). Elin sov även här igår och vi hade en riktigt bra kväll, med bak och film ;) Har även vart i kyrkan och träffat konfagänget, alltid trevligt det med. 

Så nu säger jag hejdå till lovet och kryper ner i sängen med Heartland och somnar själv i min egna säng, för första gången på länge!

kör igång igen

Tänkte jag startar igång bloggen igen, eller försöker iallafall! Det har varit så himla mycket i skolan det senaste så jag vet inte vad. Men nu är nog det mesta över. Har dessutom haft lov i en vecka som startades med ett grymt konfaläger med bästa konfagruppen! Lovet har sen dess fortsatt i fullrulle och det ska bli skönt att sova själv i min egna säng inatt.

Bobby och jag red våran första dressyrlektion i Torsdags, fick hjälp med lite saker som vi haft problem med men som vi nu ska jobba vidare med! Vi galopperar även nu, vilket Bobby tycker är hur kul som helst! Man kan nästan säga att han är helt igång, inte långt kvar tills vi får börja hoppa nu.
 
Kommer skriva ett lite mer detaljerat inlägg om höstlovet sen, men här fick ni en start!
RSS 2.0
Till Startsidan