Känslan när snöstyltan lossnar

Den känslan har väl alla haft någon gång? När det bara säger "poff" och styltan ligger där på marken så fint, jag blir iallfall väldigt glad då, tycker om den känslan!

Red iallafall Net med Vera i paddocken i kanske 30 minuter. han var väldigt fin idag! Svängde när jag ville utan några konstigheter, gjorde halt på pricken från både trav och galopp. Dock drog han sig lite inåt men annars var det bra. Konstrade nog bara en eller två gånger idag, och sa jag till han där gjorde han lite sparkar och hopp men sen gick han på fint i ett fint tempo. Riktigt nöjd idag faktiskt! :)
Vi festade även till det med lite fryst havre och betfortårta, mums säger jag bara!

dålig bloggning

idag, drog ner till donken med Johanna en halvtimme förut eftersom hon missade bussen, åkte sen hem och har fixat med en hemlig sak, ni kommer inte få reda på det! Drar till stallet med Vera i kylan nu och rider Net, höres sen!
bild som Elin Pelin tog idag efter idrotten.

Godmorgon!

Mitt alarm ringde nyss och jag har att jag måste göra mattetal när det ringer, dock så kunde jag inte talen så jag fick starta datorn för att få fram miniräknaren, så nu är det avstängt, tänkte då passa på att göra ett litet inlägg.
Idag är det tisdag och då har vi idrott, efterskolan åker jag hem, chillar lite för att sedan åla ut för att rida Net. Jar ingen aning om vad jag ska göra med han. Får väl se vad som händer!
Men nu måste jag käka frukost, ha en trevlig dag.

I like the flowers, I like the Daffodils

Lite utdrag från kören idag, som för övrigt var riktigt rolig för en gångsskull! Vi körde lite två olika låtar i stämmor och et blev en del oseriöst. Tog sedan bussen hem tillsammans med Linaa, Anton och Tintin, tittade på lite sånadär roliga teenagerposts, åkte med Lina till stationen i typ 10, vi han köpa en cola, träffa Johannis och Ebbis en snabbis och tog sedan bussen hem, haha.

Sen dess har jag slappar, lysssnat på musik och käkat, nu ska jag börja på andra säsongen av heartland, ha det gött!

gosetjejen igår♥

mysigt häng

ponnyakutmys

Laddar upp inför ponnyakuten med onepiece, mystofflor, varm oboy med marsmallows och bulle!
fast nu kom inlägget upp efter istället, så nu laddar vi för heartland!

rätt chill i skolan nu!

Nu i skolan är det väldigt chill. Vi har itne mycket läxor alls, dagarna flyter på och jag har mycket tid till annat. Dom ändra läxorna vi har är engelska och spanska och nån till, hittils. Vi kommer säkert få mer men nu är det lugnt.
Vilket gör att jag inte känner mig lika pressad med att hinna med allt som jag var innan, då var det kaos. Så idag ska jag kolla på ponnyakuten och slappa med heartland, peace out ;)
Det här är Sanna!

Last friday(saturday) night

Iår var väldigt kul, åkte till några kompisar, Anna och Sanna på kvällen och slaggade över där.  Kvällen var lite galen blandat med oro när jag råkade  käka något farligt, vi läste på google och man kunde tydligen dö men jag vaknade och mår toppen så än är jag inte död ;)

Vi tänkte att vi skulle lagt oss sent men jag däckade vid 1 och då passade dom på att måla mig - när jag sover sover jag, jag är ganska svårväckt.

Som tur var var det borta när jag vaknade, jag hade rört mig för mycket ;)

Men nu är Anna iväg på nån kickoff med hennes fotbollslag så nu sitter jag och Sanna här på mattan vid den öppna spisen, fast det är ingen brasa men tycker dom ska sätta på den, det är kallt!  Nu gjorde dom det så nu blev det nog varmt.












Lite bilder från Sannas blogg!

det känns bra...

galenpannan

aka. Montana! Jag bjuder på dessa bilder, det gick ganska fort så det ser itne så graciöst ut, hehe.. Montana har också en ond/glad sida! Dog ni lika mycket osm jag? ;)
Daniela har fotat alla bilderna!

väntar på bilderna!

Lär nog ta en tid.. Skype är seegt!

Montana har snökänslor? Den lilla rodeo hästen!

Red Montana idag på ängen, barbacka. Oh herre hon måste ha snökänslor! Red inte så länge, kanske 20-30 minuter, blandat skritt, trav och galopp. Hon var fin i dag fast lite pigg och ville rinna iväg ifrån mig lite men annars gick det bra.

Men när jag skulle galoppera så blev hon göra pigg och helt plötsligt blev hon galen och började bocka, min första tanke var "Montana bockar?!". Det är verkligen inte likt henne att bocka! hon har gjort det en gång med mig, förra vintern och enligt Karin var det första gången hon gjorde under tiden hon hade stått i Bollstad.

Men jag red på och hon fortsatte hoppa i galopperna, trodde verkligen jag skulle ligga på marken sekunden efter men jag lyckades sitta kvar, fast så graciöst var det nog inte. hehe..
Daniela fick lite bilder mitt i sprången och lite andra, Sara vet jag inte men jag antar att hon fick några fina hon med! :)
En bild som Daniela tog med min kamera, innan hon bytte till sin.

Tröttaaaaaa

Nu har jag städat och bäddat samtidigt som jag bäddade in daniela och Sara i en koja, det uppskattades såhääääääär mycket av dom, eller? Vi var nere och köpte godis förut, flummade lite och chillade på steken! Tog en vända på maxi med film också, den kommer väl någon dag, haha!
Ska sovs nu för att ta utsläppet, Karin var snäll och tar fordringen så det är bara att släppa ut. Får med mig två fotografer så förhoppningsvis kommer det massa bilder. Men nu ska vi sova!

Stark häst, Jupiter

Fick Jupiter idag på ridningen, han är en ny, stor häst på KRS. Mankhöjden ligger nog på 172 eller något skulle jag nog kunna tro. Han var guda snäll men dock så var han väldigt stark! Sen avr vi väldivgt många också så vi fick nästan inte plats, jag fick hela tiden stanna och dert blev så krånglit, det blev nästan lite dragkamp.

Sen var han ju så stor också, men hans trav var underbar, mjuk och fölsam, nästan som en ponnies trav, sen då galoppen, WOW, det var nog det jag fick fram när jag satt på han, herrejösses vilken galopp, kändes som man flög decimeter i varje steg, det blev lite knas också efter som Zebra som var framför busade lite så han svängde åt ett annat håll Jupiter, och så bytte han galopp lite ibland av sig själv, men det för jag inte riktigt var med honom.

Men annars så var ridlektionen kul, gjorde lite volter halter och Jupiter gick i en fin form stundvis, kändes riktigt maffigt i galoppen kan jag säga! Skulle kunna tänka mig att ha honom igen faktiskt! :)
här är han, coolingen, som förövrigt gav mig två blåsor ;)

im sexy and i know it

foto: daniela nilsson
Visst är jag snygg, jag tycker jag förtjänar en kommentar!

they try to make me go to rehab, but i say no, no, no

Min musiksmak är väldigt annorlunda! Kan lyssna på allt från lugna låtar till värsta partylåtarna ;)
Det beror lite på vad jag är på för humör men här är några låtar från min spotifylista, eller fvoritmarkerade, Orkar itne gör alistor så snor andras iställer - mycket smidigare! Glee är en stor favorit också!
Här är några från min "starred", inte alla men några goingar!
Sia – Breathe Me
Flo Rida – Wild Ones - feat. Sia
Norlie & KKV – När jag går ner
Megan & Liz – Hummingbird Heartbeat (made famous by Katy Perry)
Amanda Fondell – Hey YaRihanna – Man Down
Swedish House Mafia – Save The World (Extended Mix)
One Direction – What Makes You Beautiful
LMFAO – Party Rock Anthem
LMFAO – Sexy And I Know It
Amanda Fondell – Made Of

Har ju den här med som jag går runt och sjunger på 23/7. Går mina kompisar på nerverna när jag sjunger på den, på engelskan, matten, svenskan, matsalen, ensambelm, alltid. stackars kompisar..
Glee Cast – Rehab (Glee Cast Version)

Tre spellistor som jag har snott också, hehe.
ABSOLUTE DANCE
awesome
Satisfaction
gammal bild. Men nu vet ni min musiksmak!

nu

right now
Oredigerad och sånt.
Varm oboy - köttbullemacka - leverpastej och gurkmacka - det bästa som finns!
och så då heartland!

Pulka och kokossmet!

Hej igen! Nu sitter jag och Elin här i soffan och käkar kokostoppssmet, vi har precis åkt pulka! Hade lite kul i snön och chillade lite. Ska kolla på en film nu tror jag. Har egentligen inget att skriva om men ni får ja det bra! Imon blir det en slapp dag framför Heartland, direkt efter skolan! :)
Liten bild på Elvira och S igår, i mörkret, haha ;)

"kvällspromenad"

Läste det ordet precis i en text som någon hade lagt upp på DV. Fick en såndär varm känsla av sommaren när jag läste den. Goa turer i stallet, promenader med dom man gillar som mest. och alla goa stunder vid havet. - Havet, en till sån där sommarkänsla. Sitta på berget i solnedgången och njuta, den känslan är underbar!

Kommer dock inte plåga er med några sommarbilder, utan en bild från idag, som dock blev urusel. Tog massa mer men nu i efterhand skäms jag över att visa dom, men ni får en ändå.

Helt sjukt!

Blir så himla arg när jag ser detta, har lust att slita dom i stycken, minst. Se själva,
Hästens hovar mätte 50 centimeter Foto: Länsstyrelsen Västernorrland

Häst hade halvmeterlånga hovar

- ägaren polisanmäls

Publicerad 23 januari 2012 - 13:26
Uppdaterad 24 januari 2012 - 07:10

SOLLEFTEÅ - En av hästarna på gården hade hovar som mätte 50 centimeter. Nu polisanmäls ägaren.

Mittnytt har tidigare berättat om att fem hästar fick avlivas efter att vanvårdats allvarligt på en gård i Sollefteåtrakten.

Hovarna på en av de vanvårdade hästarna ska enligt länsveterinären blivit en halv meter långa. Så långa hovar är mycket ovanliga och den undersökande veterinären ska enligt uppgift till SVT aldrig tidigare sett något liknande. Vare sig i verkligheten eller i litteraturen.

Länsstyrelsen, som tagit upp frågan om djurförbud, polisanmäler nu ägaren till hästarna. Ägaren kan komma att dömas för djurplågeri eller brott mot djurskyddslagen.

Tjingeling badring!

Hej alla Annas läsare!

Jag fick mig äran att gästblogga här inför alla er. Lite kort om mig:

Jag heter Linnea Antonsson och är en bra vän till Anna! Jag är 15 år vilket betyder att jag går sista året på högstadiet.... känner pressen inför val av gymnasium då :/ 

me:

Jag har också samma intresse som Anna vilket då är hästar. Här 2 st hästar, den ena har jag med Mamma och han heter Ikaros ett bastant halvblod på 154cm manken och 12 år :)

Han är super snäll och rolig att rida. Kan mycket dressyr och är mjuk i handen. Jag tränar Ikaros i roping som är lassokastning, Kommer försöka va med på små tävlingar när vi kommit längre och känner oss säkra.



Jag har även en varmblods travare på foder. Milldance heter hon men till vardags Millan. Hon är 163 cm manken och 18 år :)

En väldigt söt gammal dam som inte gör något i onödan ;) Väldigt snäll och skulle aldrig göra någon till skada så länge man inte tvingar sig på henne!
Henne ska jag börja köra Hoppning med, hon har aldrig hoppat rkitiga hinder innan utan bara i skogen så vi får se hur det går xD



Har även en liten vovve som heter Chino och är av rasen Papillon han är 8 år . En väldigt söt och charmig liten hund som har sina ideér.




Vill ni följa mig och mina hästar så kan ni gå in på min blogg HÄR!

Ny Design och header kommer!

http://anotherteenagegirl.blogg.se/

Sveriges ridgymnasium

sitter i bilen på väg hem från SRG nu. Dom hade öppet hus idag så jag åkte med Linne dit. Jag har också haft stora planer på ridgymnasium men jag har tänkt lite hit och dit på det, men nu känns det som om jag har bestämt mig. Alla verkade så himla trevliga och gått det verkade ara ett väldigt gött gäng, tyckte även att anläggningen var fin.

Dock är det väldigt synd att det är två(!) år kvar, vill ju börja där nu :( Men, men, får se det positivt, det kanske okmmer nya möjligheter?

Kommer inte blogga mer då jag åker hem och slocknar sedan på studs, haha!
Höglanda har även en blogg!  http://hoglanda.blogg.se/

Och sen dom som gissade rätt, LINNEA och SANNA.

svenskaaa/danska?

Sitter nu på svenskan och håller på med något projekt att prata med danskar, vi har fotat skolan och berättat om den och så ska vi snacka med danskarna via skype. Idag efter skolan åker jag emd Lnne in till Kungsbacka, gissa vad ci ska göra där, svarar du rätt får du en länk! :)


coolingar vi är

snööööboolllssskirgg

hade ju lite snöbollskrig igår, Amandas mormor Mimmi ställde upp och tog lite kort!
och en bild på glada hästar som keeekr lunch i snöstormen som skulle kommit i December.
jag vet att jag är fin i min fina rånarluva...

Saras ifön

Hej, hej! Bloggar nu ifrån saras iPhone. Nu har vi haft no och ska ha matte, sen svenska och sen teori. Efter skolan åker jag med linnea till Kungsbacka! Gissa vad jag ska göra, ni får en länk om ni svarar rätt! ;)

Montanaa

Det var inte bara galna stunder! :)
Älskar denna tjejen!
foto: Daniela.

hemma from da movie

Hemma nu igen, såg på filmen "New years eve". Tyckte den var riktigt bra, rolig och charmig. Jag och Johanna passade även på att tjocka oss, dock åt vi inte ens hälften av alla popcorn och snacksen blev det allt också lite kvar från!
Har iallafall haft det myspysigt med Johanna ikväll! Nu blir det heartland.

plans of the whiteday

Igår var det riktigt trevligt, käkade fondy och pratade lite, var dock väldigt trött på slutet. Men det var trevligt att träffa alla igen och jag fick mig en promenad dit i snön/regnet. Var ju inte lite blöt när jag kom fram!

Vaknade inte föreseten av plogbilen, vaknade själv klockan 11 och precis dp ringde johannis så vi åker in till gbg och kollar på bio och chillar, ska bli najs! Men nu tänkte jag fixa mig och sedan kolla på heartland innan jag åker.
juste, min bror åkte in till akuten (igen) iförrgår, så tänkte visa hur glad han va!

Det jag längtar mest med snön är att vakna klockan 5 av plogbilen.

eller inte.
Hade morgonfordringen + utsläppet idag. La mig inte riktigt i tid igår (idag) så är relativt trött, bra med tanke på att vi ska bort i kväll.
Fodrade och släppte ut alla pållarna utan sarina som fick äta höt inne och ha mig som gick omkring och trallade lite, skrittade sedan iväg i snöstormen, dock var de tinte så farligt då utan det var mest kallt. Förövrigt var Sarina stel och pigg och drog upp huvudet för ingenting, hoppade till för massa fåglar och annat. Annars var hon duktig, tog en liten trav och galopp för att skritta lite i paddocken, även där var hon stel och motvillig, red ca 30-40 min. mockade sedan och så kom Elvira så red vi en sväng på ängen.

Montana var pigg och glad som vanligt, lyssnade fint. Underlaget var itne så jätte bra och vädret inte det bästa, det var ganska halt och Montana är ju inte så igångsatt nu men lite trav fick vi allt in, där var hon fin, något tung bara men annars lugn!

Hade sedan lite trevligt snöbollskrig med Elvira, Amanda och kusinerna, trevligt, fick itne alls mycket snöbollar på mig, för jag är cool! Völdigt frånvarande inlägg men har väldans bråttom nu, tjingeling!
För jag bjuder och har itne hunnit fixa håret. Drar nog av mig min lugg nu... Det går föresten att kommentera nu, Jossan fixart! Ska ni testa eller? ;)

En person jag skulle vilja träffa NU!

Linn Eleonora Sighed Axell, den jag saknar mest. Jag satt nyss och kollade igenom massa gamla bilder från i somras och jag saknar det mer än vad jag någonsin kunnat göra. Alla minnen som vi har haft bubblar upp och det är nästan så tårarna kommer. Jag älskar dig Linn, glöm aldrig det! Inte så jätte långt kvar tills sommarlovet nu!
Puss på dig bästis, dags att ses snart!<3

krullidull

Nu har kommentarerna krullidullat upp sig, det går inte att kommentera bloggen. Ska forska vidare i detta och se om jag kan lösa det, ska höra med Jossan med!
(någon som märkte hur proffsig jag lät eller? haha :D)
nej, men nu vet ni, ni får sprar era fina kommentarer tills det funkar igen. Godnatt!
Man kan ju alltid lämna kommentaren på facebook, haha... Här taggar Lisa upp mig och DÄR kom den fina kommentaren, haha, dig lite här!

teori

Åkte ju med Elin till Kungälv vid två, träffade Rasmus på bussen och hejja lite på honom, sedan så käkade elin och jag på Bettans sallads bar, väldigt go sallad, fick sedan springa till bussen som var asknökad och vi kunde inte sluta skratta, bra kombo, nja, trodde jag skulle dö!

Ringde sedan Sara och mellanlandade hos henne och käkade pepparkakor innan vi stack till stallet och mötte upp Vera och Daniela, snackade lite, hittade en kul gleeapp på Danis iphone, sjung lite där, sen gick vi ner till hyddan och snackade teori med Carine, vi pratade mycket form som var väldigt nödvändigt, lärde mig mycket! Kom dock av oss lite på samtalsämnet eftersom det togs upp andra saker hit och dit..

Snackade lite med Nellie, Sara, Julia och Matilda samtidigt som Snowie blev stilig för hopplektion, sen nu har jag tillbringat kvällen framför heartland(<3). Snackar nu med Sofia, lite olika saker som dyker upp nu. kul, kul!
Nej, nu ska jag snart sva, bjuder på en bild från i somras, jag är den fina älgen 8)

busseeen

Vad hemma idag med, men nu mår jag mycket bättre så tar bussen och möter Elin och käkar lunch, sedan åker jag till KRS och träffar folk och har teori, ska bli trevligt.
Kollade nyss på första avsnittet av heartland, dom serierna är to die for verkligen. Såg dom en period innan och kom till episod 4 någonting men jag tappade det så nu tar jag upp det igen, nej, får gå nu, hejdå!
elinpelin so snodde min kamera i förrgår, hehe.

Ny design!

jag vann ju en design och Josefine på fantasias.blogg.se och nu är det fixat! Blev as nöjd med den, och Jossan är riktigt duktig på att koda och fixa, hon säljer även bloggdesigner till er som vill ha!
Bilderna i headern är tagna av Elvira, så tack båda!♥

Ser ni den inte tryck f5!

trevlig vetande!

Visste ni det här? ;)

Svar på kommentar

Johanna om Tjeena!:
Hej super bra blogg har du! Var har du laddat ner photoshop eller var det bara test verisionen? Svara gärna i ett inlägg för har ingen blogg! :)

Först och främst tack, blir jätte glad av sånna här kommentarer! Sen till photoshop då. Jag laddade ner det från deras hemsida och fick sedan hjälp av en kompis med ett serienummer! :)
hoppas svaret dugen, fråga bara igen annars.

dagarna när man önskar man inte var laktosintolerant...

När man går in i affären och ser sina kompisar köpa en stor fet marabou.

När man är ute och går med kompisar och börjar frysa, när alla köper en go varmchoklad och man själv får köpa en kall cola....

När man är på kalas och alla får goa tårtor, "det fanns tyvär ingen laktosfri tårta men du kan få en muffin?".

När alla i skolan får ungspankaka och jag får äckliga vanliga pannkakor som smakar salt och är torra.

När man inte kan hålla sig och tar lite choklad och sedan ligger hemma och spyr.

"vill du ha glass? a, nej, juste.." " nej det är lugnt, ta du glass, jag kan ta en frukt!"

När man ligger på stranden och alla köper en stor fet magnum, nej det är lugnt jag tar en isglass!

Vet inte vart jag vill komma, men ibland som nu är jag så inihelvetes sugen på choklad!

Det är tur jag har er, kära Lactrase, två tabletter och jag kan äta vad jag vill :D

This is what I made of

massa random musik i mina öron nu, längesedan jag lyssnade på musik nu, kanske på tiden!
Igår kväll så fick jag nog migrän, det snurrade och jag kände min hand men jag kunde inte se den, huvudet dunkade och jag mådde illa och frös. När jag vaknade idag hade jag huvudvärken kvar men det andra var borta, dock hade jag lite illamående.  Men jag Stekte lite pannkakor till frukost och satte på en film, såg nyss på en till och huvudvärken är kvar, får se om jag går till skolan imon. Jag ska iallafall åka in till Kungälv och käka med Elin! Sen går jag på teorin, det borde jag orka.

Har inget att skriva om men nu fick ni er en uppdate iallafall ;)
haha, söten :')

Made my day!

Klockrent, hur kul som helst!

Fart-tacular!

Nu dog jag!

sjukling

Hela veckan har jag kännt mig hängig och trött, fryst, jag antar att det har varit lite för mycket nu på senaste och för lite sömn. Men idag så kändes det inte bättre, mår lite illa nu med så jag stannar hemma från skolan imorgon och tar det lugnt, skulle ut och ridit en sväng på Montana med Elvira men fick inte det för mamma.. suck.

Ska lägga mig och kolla på Harry Potter nu innan jag går och lägger mig, men vi hörs och störs som Blondi säger, haha!

Gästblogg av Elin <3

Sha sha blogge här är jag Elin(Y). Idag bloggar jag för anna, för att hon är så lat, men aja. Idag hängde jag med henne hem, rätt så chill ändå jue <3
Skolan var chill jag missa tåget, och anna ocj jag missa bussen, vafan, det var chill ändå facktist :D Men aja :D<3
Men vi missa det på grund av våran lärare som inte släppte oss i tid.(ELLER JA HON SLÄPPTE MIG I TID MEN INTE ANNA, DET VAR FÖR FAEN TASKIGT. Men aja vi har det ju chill i alla fall :d <3

Älskar dig! gosit vi har det hör på chillidilli<3

HAHHAHAHAHAHA

Dog lite n är jag såg den här parodin på Kissie, sjukt rolig!
"JAG HETER ALEXANDRA JÄVLA NOLIFER!"

gött häng på rasten

Tjeena!

Har precis kommit hem från stallet efter en mörk, men mysig barbackaritt med Elvira och Vera. Skrittade för det mesta med det blev även lite trav, och en pyttegalopp. Net var duktig, kändes mjukare en vanligt, fast det såg nog inge, inte ens jag, haha.. Men jobbade honom i backarna och då bar han fin!

Laddade även ner photoshop idag, så det blir väl min kväll, sålänge får ni ha det bra!
längesedan ni fick en bild på mig, men kan väl säga att ni ser min vardalgia frisyr, en lätt fläta som inte tar lång tid,Har inte så jätte ofta utsläppt eftersom mitt hår lever sitt egna liv. Brukar inte bry mig så mycket om mitt hår egentligen, det får vara som det är, ibland hej kom och hjälp mig och hår åt alla håll, självförtroendet sitter trots allt inte i håret! ;)
intressant att veta va? haha..

Nu är Net till salu!

Net, som är min medryttarhäst är nu till salu!
foto: elvira carlen.
Polsk konik säljes
Polsk konik säljes. Hästar säljes
Typ: C -  Inriktning: Allround -  Kön: Valack -  Födelseår: 2005
Namn: Net
C-ponny säljes då ryttare vill vidare. Han är lite envis och kräver en rutinerad ryttare. Alternativt skulle han passa som handikappshäst / turidning
Ingen nybörjar ponny.
Får han gå i svansen på den före går han hur fint som helst. Fullt frisk vaccinerd och försäkrad
Ring för vidare info och provridning
Grundriden
Pris 15 000 kr
HÄR HITTAR DU ANNONSEN.

waterrrr

tog lite vattenbilder förut efter att jag hade kollat på några avsnitt av glee, blev faktiskt nöjd med dom!
Blev extra nööjd med dom två sista, tyckte dom blev ganska coola faktiskt! :)
Vad tycker ni?

NYANCAT

Sitter och spelar nyancat på rasten nu med Elin och Alicia men åker nog hem sedan, har världens magont och Ipremen jag fick av skolsköterakan hjälper inte så går nog hem. Men nu ska jag fortsätta spela!

godnatt som fan

japp

svar del 1

Lägger upp svaren del 1 eftersom den inte hade kommit upp ;)



1. ghhjkklghhjkllkkijg njkkll bvgyjj

Ja, jag har alltid velat det, det verkar så grymt kul!



2. gfv cbnnnnnnnnh hnnnm, ,gn nn

alltså.. jag vet inte riktigt. Det är liksom inte min grej


3. Gillar du fisk?

jadå, det är gott!


4. Gillar du katt mat?

tveksam..


5. Gillar du batman?

Batman är coolast, har alltid velat träffa honom (batman är chillpill katten)



6. Är rikki din favorit heeest?

en av dom ja!


7. Vad är fin favorit mat?

PASTASALLAD!


8. Vad heter din kanin?

hon heter... Snutten...


9. Har du en fisk?

Nej, har alltid velat ha.


10. Är du en stjärngosse egentligen?
egentligen, ja. Jag är en stjärngosse.

Tack och bak från batman, tack själv!

 


Hur länge har du haft din kamera?

 

Jag har haft den sen 20 juni 2011, kommer inte ihåg exakt.

Var köpte du ditt close up filter? Är det bra?

Jag köpte det HÄR! Jag har inte använt det så mycket men det lilla så är det väl bra. Köpte nog något för stort tror jag, jag har just nu +10, skulle köpt något mindre. Men känner det inte så bra men jag får ofta fel fokus på det, haha.


Vilka bloggar läser du?

läser massa! dessa tittar jag in på flera gånger dagligen:

fantasias.blogg.se

teamchevall.blogg.se

enewe.blogg.se

sannawiklund.blogg.se

liinamagnussoon.blogg.se

ameliakvarefelt.blogg.se

ponnysanning.se

ryttarmosaren.blogg.se

minibatman.blogg.se / nattstad.se/danielanilsson

hoppsmurfen.blogg.se

sarawhbby.blogg.se

avelvira.blogg,se

tovekjaerran.blogg.se

throwup.blogg.se

goldenhorses.blogg.se

ungdressyr.blogg.se

dressyrfjollorna.blogg.se

johannaahermanssoon.blogg.se

Har säkert glömt någon men det är väl dessa tror jag. Jag är väldigt bloggberoende! Sedan tittar jag ju in på kompisar och dom som kommenterar.


Favorit blogg?

har massor, men fantasias.blogg.se ligger mig nog närmast! Det är Jossan som var på samma ridläger som driver den, hon skriver så grymt moget!

sedan är även ungdressyr.blogg.se riktigt bra, trots att den är så ny, följde jessica innan på dressyrfjollorna.blogg.se

sen ryttarmosaren är riktigt kul att kolla in på, sålänge dom inte tar i allt för väl. Har många med andra ord ;)


Varför är jag bäst? :DDD
För att jag är bättre :DDD

Behöver man något speciellt filter när man fotar och iaf var köpte du ditt? Vet att jag redan frågat men skit samma xD

Det beror på vad du menar, du kan ju fota utan såklart men det finns ju olika filter till olika saker. ;)


Vad har du för kamera o objektiv som du fotar med?:)

Jag fotar med Nikon D3100 + standard objektivet och Tamron 70-300. Sedan använder jag mig utav UV-filter, stjärnfilter och ett closeupfilter. :)


 


Gör du länk byten i så fall kan vi länka varandra? <3

 

Det kan jag väl göra, bara att kommentera så fixar vi det!


 

Ifall du inte hade kommit in på musiken skiten hade du valt thorild då? ^^ ihihihih

Bra fråga! Jag har alltid velat gå i skola "långt" hemifrån, eller jag ville inte ha gångavstånd. Jag hade nog börjat på Ytterby vanligt eftersom jag tycker skolan är jätte bra. Men Thorild är ju annars ett alternativ, saknar gamla vännoooorna!


 


Frågestund del 2

    1. Hur hög är net?

    Net är en c-ponnyoch 136 i mkh.


    2. hur gammal är han?

    Han är runt 6-7 år, vet inte säkert.


    3. hur hög är montana

    Montana är runt 163-164 ungefär.

    4.kan du inte visa mera filmer när du rider hästarna?

    Jo visst! Jag kan lägga upp några filmer när jag ride ri ett enskilt inlägg sedan :)


    5. vill du ha egen häst eller nöjer du dig såhär?

    Jag är ju nöjd såhär, kunna ha lite fritid men samtidigt vara mycket i stallet, men såklart vill jag ha en egen häst!


    6. varför gör du ingen egen designe,du har ju bara tagit en mall från blogg.se nu :(

    Jag har inte haft tiden/orken att göra en egen, men nu vann jag ju en design så inom kort blir det ändring!


    8. Nellieb/Linn olsson?


    9. favorit häst?

    På ridskolan? Isåfall är det nog Blacky och lite Paris, hehe. Sen gillar jag Rikki och Digidoo med men dom får jag inte rida längre. Annars är ju Montana min lilla favorit! ;)


    10. har du gråtit någon gång för att det har gått så dåligt när du ridit,isf när?

    Ajamen! En gång på Nelson, då allt gick åt helvete och även på Sarina en gång, eller jag grät inte men höll på, allt gick skit. Sen har jag gråtit ett antal gånger för jag har blivit rädd med...

    11. MAMMA OCH DENNIS OCH JA ALLA DEM SKA ÅKA TILL MALMÖ I SOMMAR IGEN OCH DÅÅ MÅSTE VI GÖRA OM DET VI GJORDE FÖRRA SOMMAREN!

    KLART SOM FAN VI SKA!


  1. Tycker du om mig?

    som fan!


    Tycker du att jag är cool?

    tveek


    Hur snygg tycker du jag är på en skala 100-100?

    bra fråga, får väl bli 100 då,

    Vill du ladda upp den där sagan om grodan/gurkan som någon bad dig skriva förra frågestunden? Den var så bra <33

    Om jag hittar den kan denna komma upp ja!


    Msn?

    nesh


    Varför vill du inte bli min dotter/syster/mormor på fb?

    Jag är ju redan din dotter ;)


    Vad får dig att gråta mest, kletigt smörpaket eller fettavttryck på tvkontrollen?

    haha, oj, båda sakerna är SJUKT störande!


    När är jag som minst irriterande?

    När vi skrattar åt allt, då är inget irriterande, hhehhehe


    Vi är bff va? <3333 (:

    Självklart<33333


    Vad tycker du om avelvira.blogg.se?

    Jätte bra blogg, läser den 24/7, lite mer uppdatering skulle suttit fint ;)


    Kan du stå på händer och äta mossa samtidigt?

    Kan jag säkert!

    Vill du tryckare med Karlsson på taket?

    Har alltid velat!

    Hoppas du svarar på allt, annars får du -1 läsare + - 100 när jag berättar för alla jag känner. Ja, detta är ett hot.. Puss - tur att jag gjorde det då!


EN FRÅGA TILL ER!!
Har ni sett att del 1 har kommit upp?

storstädar!

Hej alla! Igår kväll så var det lite galet, kollad epå film med Saras familj och hade det trevlig med chipsoch vaniljcola! Sen så skulle vi kolla på film men det funkade inte så vi gick upp och la oss. Jag var ganska trött och babblade på i min egna värld, fråga inte vad jag sa, inte ens jag vet.

Nu storstädar vi iallafall Saras rum efter att ha möblerat om lite, men nu ska vi fortsätta, lite bilder från igår kommer på köpet.
faceboook
Sarah smygfotade mig och Sara när vi somnade under granen - där alla täckena låg!


eyeyeyyeye

Det här är verkligen min humor! Kan sittta och dö åt dessa bilder, haha. Se och njut!

finaste hjärtat♥

Bilder från dagens skritttur, fina tjejen!
foto: jag.
foto: Elvira Carlén.

Vad tycker ni om bilderna? Som sagt älskar jag dom! :)

Montana<3

Skrittade ut en sväng barbacka med Sarah idag, hon på Sarina och jag på Montana, det skulle blitt en lugn men det kom en bil med släp och just när den åker förbi hoppar den till så Montana får panik! Hon vänenr på en femöring och jag känner hur hon laddar för att hoppa över stängslet in i en ko hage, som tur va lyckades jag svänga henne. Usch, det var riktigt hemsk, sedan var hon skärrad resten av ridturen men lugnade sig lite, men när vi kom tillbaka så såg vi att hon "darrade" på låren, men hon lugnade sig så vi släppte ut henne till dom andra.

Juste, tre stycken av hagarna vi har sitter liksom ihop. Det är som en stor som är uppdelade i tre, och då hade stänglseet rasar vid ett ställe i den översta hagen, så vi blev ju lite förvånade när hästarna stod i fel hage, haha.
Tog även lite bilder idag, kommer upp sedan!
smakprov, foto: Elvira Carlen :)
Älskar bilderna föresten!

fredagen den trettonde var det va?

GLAD TJEJ!

drar mig mot stallet!

Snackar lite med Rasmus på skype och kom nyss på att det fredagen den 13, undra hur det kommer gå på ridningen, det känns som att det kommer häna något, vad vet juag inte men något kommer hända. Vet inte vcem jag vill ha idag, hoppas på rikkiplutten eller någon annan som jag inte rider så mycket. Det är väl upp till ridläraren. Men nu ska jag ta och åka, hör sen!
bild från i sommras på mig och Montana som elvira har fotat.


gose<3

Min allra bästa, finaste, gosigaste pärla fyller 7 år idag! Grattis till dig älskade Snutten!♥
älskling♥

Ett grattis nu då eller?!

åååååååååååååhi

som några av er säkert vet så är jag laktosintolerant och idag på unchen så var det panerad fisk som vi alltid brukar få. Men idag när jag och Elin kom till lunchen så fanns det inte, så vi fick äta den vanliga eftersom dom sa det. Men nu i efterhand så kan jag nästan vara säkert på att den hade laktos i sig eftersom att både jag och Elin mådde jätte dåligt efter det!

Ska ta och höra med dom imon om det var det, isåfall får dom en utskällning! Jag tror nog att hon som sa att den avr laktosfri "praoade" där eller bara var där idag. Men man borde ju ändå kunna lita på dom..
Åh, blev jätte irriterad nu!

tjenixen alla coola! (och ocoola)

Idag har lusten återigen varit på noll. Fick slängt upp ett litet tidsinställt iallfall, som tur var. Har städat och gjort lite läxa idag och ska nu se på glee, förvånade va? :ppPPPpppPPP
Eller ja, först ska jag kolla lite andra bloggar, får se om det kommer upp något mer inlägg sen!
våran nakna gran som blev utslängd i kylan idag...

Elvira och Sarina 9/1

Lite bilder från när första snön fall för denna vintern 9/1-2012.
snyggisar!

~märken~

Märken, vad är grejen med det, egentligen?

Ibland förstår jag mig inte riktigt på det där med märkeskläder. Vi säger att jag hittar ett schabrak för 800 spänn, tittar vidare i butiken och hittar ett nästan identiskt för 200 spänn, då skulle jag i det här läget såklart köpt det billiga! Men det finns ju folk som skulle köpt det dyra eftersom det är en märkesgrej. Men frågan är varför? Vill ni ha det för att visa att ni har pengar till att köpa ett märkesplagg?

Det finns ju många som klagar på att Hööks är riktigta copycats, och det kanske dom är. Men vet ni? Det är väl toppen att dom har lite billigare saker så "vi" som inte har råd med det dyrare sakerna kan shoppa loss lite vi med!

Visst det finns snygga märkesgrejor som man hellre köper för ibland är ju inte alltd kopiorna sp himla snygga. Men om det nu finns ett likadant på ex: Ullared eller liknande, varför inte köpa det? Pengar är ju trots allt inte allt i världen! Sen kanske dom dyrare har bättre kvalité, men inte alltid och tar man hand om det så håller det oftast!

Några exempel är:
hööks kopia av Dyon.
hööks kopior av schabrak. BILDKÄLLA
CRWs kopior av Tretorn.


Jag tror det ligger lite "rädsla" att komma ut på banorna med kopior, att man är lite skraj för att bli förnedrar eller få blickar för att man kanske inte har råd med det dyrare! Vilket är fel, alla ska ha rätt att ha på sig vad dom vill!

Vad är eran tanke över märkessaker, varför?

@Sarasplace!

Sitter nu hos Sara och socialar vid våra datorer! Vi har käkat rostat bröd, glass och kakor och druckit cola, smala! Skolan gick snabbt, var relativt kort dag idag, gick från 8 till 2, helt okej. Börjaded dagen med musik och slutade med spanska, men i slutet blev det det inte så jätte mycket gjort eftersom jag inte fattade så jag pillade med min nya design istället! Nu blev ni nyfikna va? Ska fortsätta med det nu och sociala mig med Sara.

Länkbyte - Daniela Nilsson

Kolla nu er in på denna bloggen för att få läsa om Danielas vardag, hennes skoldagar och hennes dagar i stallet. Daniela är en genomsnäll tjej som verkligen ställer upp på allt, hennes blogg är jätte rolig att läsa så klicka nu er in! :)
KLICKA HÄR ELLER PÅ BILDEN FLR ATT KOMMA TILL BLOGGEN!

Länkbyte?

Är du sugen på länkbyte? Kommentera då här så fixar vi det! :)
ny gammal bild.

Tänkte på det här

Bloggen heter ju ändå AWP - ANNA WINGÅRDH PHOTO. Men faktitiskt så innehåller inte bloggen så himla mycket bilder, så nu kommer jag ladda upp lite bilder från oliks tillfällen från tidigare, några har ni sett, några inte. Får dock se hur länge det håller, dom som känner mig och har läst mina tidigare bloggar vet nog, haha..

Sen är jag även medlem i en humorgrupp på Dv, så kommer lägga upp en del bilder därifrån med. Men nu ska jag kolla på film + göra tidsinställda!

Jag är ju typ värsta forever alone, sen såg jag denna bilden, den gjorde min kväll! Mitt nya motto kanske?

silluettbilder

Här kommer lite bilder från en dag i början på hösten, personligen är jag ganska nöjd med dessa bilder! Vad tycker ni? :)
vissa har säkert sett dom förr.

bloggen är just nu prio SIST

Kommer lägga bloggen i sista hand nu ett tag framöver. Eller det har den alltid vart men ska bli mer tydlig med det nu! Första skoldagen gick rätt fort men den var ändå ganska seg, jag var trött och gäspa hela tiden, haha. Men nu ska vi åka och hämta Elvira för att sedan skritta ut en liten sväng, kanske blir någon liten trav eller galopp för min del, men mesta dels skritt då han vaccinerades på förmiddagen.
Detta blir förmodlligen enda inlägget idag. Ska bara slappa sen!
Älskar min ElinPelin!<3

Back to reality.

låg på bloggfronten idag, var i stallet förut, sen hem till elvira, sedan hem. Här bajsade hela datorn på sig och segade, kollade på glee i stället. Men det snöade idag. Nu ska jag sova, skola imon - back to reality.
bild från i sommras, älskade vän♥

Jag är med och tävlar!

Jag är med och tävlar, var med du också? (bilden är en länk)

blogglusten försvann totalt..

Somnade runt 5 igår och vaknade vid ett. Därefter dansade vi lite och sedan cyklade jag och Elvira hem samtidigt som Lovisa blev hämtad. Moa cyklade även med till busshållplatsen. Jag och Elvira drog sedan ut till Bollstad, med Amanda, mötte upp Vera och gick sedan ut på promenad. Amanda och Vera skulle rida i paddocken så dom vände ganska snabbt.

Men jag och Elvira traskade glatt på med bredvid oss. Vi gick faktiskt en bra bit, när vi kom tillbaka märkte vi att vi hade varit ute och gott i hela en timme! Riktigt skönt var det, dock kändes det lite i benen, haha. Imorgon ska det blir promenad igen (Sarina har vilat så igångskrittningen börjar från marken), det ska snöa också tydligen så kameran åker med så förhoppningsvis blir det lite nya bilder till den nya designen!

Har varit allmänt trött idag, så nu ska vi slappa vid en film med Elviras sten coola hund Baloo!


Det blev ändrade planer!

Kollade aldrig på glee, såg en halvfilm innan jag märkte att jag blivit facerapad. Jag blev jätte rädd att någon hade hackat sig in, men det verkade vara någon som känner mig, haha. Det var ju såklart Elvira! Så hon ringde och förklarade sen så tog jag bussen till Moa vid 10 där Elvira oh Lovisa skulle slagga, bytte om å 10 min och kuta ut till bussen.

Vi har kollat på Solsidan, lite klipp på yt och spelar nu Just dance 3, sjukt kul spel! Här är det party och FF, kan inte bli bättre! Har spelar jätte länge nu och vips så är klockan halv 5, det blir sent ikväll!
jajajaj, nu ska vi käka, sen fortsätta spela och sedan se på film :

Stall lilltroll!

Vi red en sväng i paddocken, en övning som ser ut såhär. (tagen från neas blogg)
Först red jag millan, började värma upp med mycket volter, stanna-backa och sånt. Hon var duktig med lite svår att komma på i början. Jag skulle ha lite halvlånga tyglar så det vart lite skumt eftersom att jag har ridit Montana mycket det senaste och har oftast lite kortare tyglar på henne. Men det gick ändå me dlite tips från Neas mamma Anna.
Sen gjorde vi övningen. Millan är inte så jätte haj på det där med skänkelvikningar men jag är nöjd ändå! Hon flyttade fint när hon väl gjorde det och fick då mycket berömm. Hoppade även upp på Ikaros och kände på honom, han kunde lite mer, hehe. Men oj vilken trav! Var som att sita på en gunghäst verkligen, riktigt go! Man bara flöt med och drömde sig bort (a)

Men nu ska jag kolla på heartland, ska börja om och se alla hade jag tänkt, ha det gött!

Stall Bollstad

Nea åkte med ut till stallet idag men hon fotade inte - hon red Lisa. Vi red ut en sväng först men märkte att det vr såppass halt så vi vände och red i paddocken.
Montana har haft hosta så det var inget krävande idag, mest lite trav men även lite galopp. Hon var duktig och lugn, dock var det 3 stora isfläckar i paddocken så man fick passa sig vart man red, så vi hade inte riktigt den platsen vi behövde ka man väl säga. Men hon lyssnade fint på hjälperna och förhållningarna, mycket bra!

Bytte sedan så Nea fick prova Montana, så jag red Lisa. Övade väl mest på att fram henne och få runt henne på en yttepyttig volt. Hon var jätte duktig och höll galoppen på den lilla volten, hon skulle bli en bra omhopnningshäst ;)
Sedan kom Amanda med Net barbacka, men han bråkade lite så jag hoppade upp, han var rent ut sagt fördjävlig! Vägrade gå, svängde och lättade med bakbenen. Fick använda all min kraft och skänklar + spö för att få honom att svänga och akta honom för ispölarna, det gick väl sådär. amanda hoppade upp och sedan gick det jätte bra, tog in hästarna och åkte vidare till nästa stall. Mer om det i ett annat inlägg. :)
bild från i sommras som Elvira har tagit. Om jag rider i paddocken nästa vecka funderar jag på att ta tränsbettet, ska se hur hon går på det nu.

Snögubbecup, My och Hale bop

Kolla in Mys finfina blogg HÄR

åhhh, nu blev jag arg!

Det är mulet och blött ute och det kommer säkert börja regna. Linnea följer med mig men det blir nog inga bra bilder, men man kan ju alltid hoppas! Sedan efter Bollstad åker jag med Linnea till hennes pållar och rider Millan och hon Ikaros, vet inte vad hon har för planer för idag. Jaja, nu ska jag gå ner till bussen.
oa,oa,oa kolla vilka jag träffade igår?! GLAD tjej här! :''D

Nellie Berntsson!
Linn olsson!!

snögubbe cup, Jossan och Fantasia

kolla in jossans megagrymma blogg HÄR

morgondagen planer

Imorgon ska jag ut till stallet på förmiddagen och rida Montana lite och även fixa för Sarina. Båda hästarna hade tydligen hostat lite så jag ska ta det lugnt. Men jag vill sååååhäääär mycket ha med mig någon som kan fotografera! Antar att det kommer bli bra väder med tanke på kylan som är nu.  Vet dock inte om någon kan, Det ända jag vet är att Elvira är i Norrland, eller hon kommer hem imon men hon vill nog inte ut till stallet då, hehe.
Men om någon vill så får dom gärna slänga in en kommentar?! (a)

Ida och Celine, känner mig riktigt taggad på lite fräsha rid/gos bilder nu!

kall tävling!

Vaknade vid halv åtta idag, var väl inte världens piggaste eftersom jag och Jessie var uppe en bra stund igår och tittade på gamla bilder på henne. Bland annat när hon red Blacky :'). (Saknar att rida den lilla skiten Han måste bli bra snart!) Sen snackade vi även lite deeptalk om allt och alla, haha.

Vi hade ju lite kul med Tofifee dessa dagarna, så när jag tog på mig byxorna blev jag vettsrkämd, jag hade fått toffifee på min boxor!

Sedan lastade vi Boppan och åkte vidare till Jordhammar, där var det kallt som fan! Ska aldrig mer gå i converse i minus grader, fyy va jag frös, haha. Jessica hade dock tur som fick låna My's skor, jag skulle tatt Jossans men dom passade inte :'(.

Allt gick bra och Jossan vann hela 75 cuppen! My vann sin klass i 85 så det var en bra start på året, nu är jag hemma och ska duscha och sedan bara mysa med film, är rätt trött efter idag!

smakprov:
Mer bilder kommer! 

chillidillar med my och fd dressyrfjollan Jessie

Var i stallet och fixade inför tävlingen imorgon och sp gick jag med my & jossan på en liten promenad. Sen hämtade vi Jessie och nu chillidillar vi i sängen.

ojojojoj

Tror att detta lite granna sammanfattar kvällen/natten med Jossan och My, haha!

Första samtalet med 118 800:

Andra samtalet med 118 800:

<--- KLICKA PÅ BILDEN ;)

My har lämnat oss..

yepp, thats how it is. My har däckat i gästrummet, tillslut hittade vi en stixig yllefilt som förblir vårat täcke, väldigt bekvämt!

rolig dag!

kom fram till My runt kvart över elva och sen åkte vi direkt till stallet. Jossan kom och vi började städa lite i sadelkammaren. Sedan gick vi ut en liten svängis och fotade lite, eller dom red och jag fotade dom. Blev faktiskt ganska bra bilder! Förutom att jag hade beskärt (beskurit?) dom som fyrkant som vi märkte nu, det fick vi lite ryck på!

Dom red lite dressyr och cavaletti i paddocken sen. även jag fick prova Boppan lite, hon är jätte rolig att rida, häftig att stegra på med ;)
lite bilder från dagen, har massa mera sedan som kommer komma upp i omgångar!

Sedan chillidillade vi lite, det kommer lite galna klipp sen, höhöhöhö..

huuumor på högast nivå

Så här brukar jag spendera mina dagar, framför datorn i en grupp med massa roliga bilder, min drog (a)

mobilblogg

Sitter vid bussen och bloggar från mobilen med stelfrusna fingrar nu = ingen bra kombination missade första bussen så får ta den andra. Det är ganska Läskigt, det sitter en kille och glor på mig hela tiden. Jaja, nu kom busaen så nu skå jag sova!
Från arkivet!

Det är nog hungern, Det måste vara hungern!

Har haft ont i magen istortsett hela kvällen. Eller inte onr i magen, utan på sidan, svårt att förklara hur jag menar. Så nu tog jag mig en macka med leverpastej och smörgåsgurka (godaste som finns<333333) med ett glas juice. Hoppas att det går över, annars vet jag inte vad :@@
inte alls mycket gurka och sne näsa ._.

Det blev lite ändrade planer, skulle åkt till My på torsdag men sticket dit imon istället, tar bussen redan vid 10 härifrån och så hjälper jag My och Jossan städa deras sadelkammare, sen på torsad kommer en till, Jessica och på freddag ska My och Jossan tävla! bloggningen kanske blir lite låg framöver ett tag nu.
Nu ska jag se på film. Håller dessutom på med en ny design, spännande vaaaa!?

De va som fan!

Ibland går det inte alltid som man har tänkt sig. Jag tror inte han hade räknat med att få en ipad slagen rätt i ansiktet.
haha!

goa vännish

Sitter just nu med Linnea i sängen med våra datorer och kollar runt lite. Det blev rent sent igår, runt 7 skulle jag tro. Vi snackade med goa norrlänningar på skype och snackade lite deepshit. Så idag vaknade vi runt 8 av Saras alarm och sedan 11 av att Sara skulle hem. Somnade omoch vaknade runt 3, rätt gött ändååå!

Nej, nu ska vi nog keeka lite för att sedan dra oss till varsitt stall i regnet, buhu.
lite bilder från igår, hehehehehehe

Det är fan djur vi snackar om!

Tänk er själva, vi äter det här! Vi stöttar farmarna att föda upp grisar. Vi tänker inte på konsekvenserna, vi tänker på att vi får mat inte på att grisarna vi äter lider och går runt med brutna ben bland döda grisar, eller ger upp och inte orkar mer. Dom sätter sig och märker inte vad som händer i omgivningen. Dom fryser sig fast.

Tänk att grisarna i Sverige har det såhär, tänk att det finns flera djur i Sverige som har der såhär, att bli vanvårdad! Det är levande individer som vi pratar om, dom har också känslor och bryr sig! man kan inte tänka att "dom ska ändå dö",  för det ska vi väl också eller? Men inte tusan behandlar vi varandra som luft för det? Vi lever livet, vissa bättre, andra sämre. Slaktarna tjänar pengar på att vanvårda djur och sedan slakta dom, helt sjukt ändå.

Jag har lust att skriva ett mega långt inlägg om mina tankar om det här, men jag skulle inte få ut det i ord, jag kokar så arg jag är just nu. Det skulle vara enkelt att bara säga två ord just nu. Fy fan! Ska man göra det så ska man göra det rätt, nästan så man ska gå och bli vegeterian nu...

Tur att det finns folk som reagerar, som tar tag i saken och anmäler det. Tänk om det skulle finnas mer som dom, mer som bryr sig och säger ifrån, då skulle världen varit ett steg närmare till perfekt! Som synd är så är det allt för få som säger ifrån...
-känsliga tittare varnas!-


"Jag får en klump i magen när jag tänker på att alla dessa grisar jag har träffat är döda nu"
Usch, nu ska jag koka över lite, sedan slå på något flr att få ut min ilska. Jag blir riktigt jävla förbannad! Nu ska vi inte dra alla över en kant, det finns ju faktiskt grisar som har det bra. Men en varnvårdad är en för mycket.
'Sprid klippet så fler folk får reda på hur dom flesta grisarna har det!

lågt på bloggfrontern idag

Idag vaknade jag runt 2, sov hela 12 timmar, gött som fan! Har inte hunnit blogga idag men jag sitter nu hos Sara med Linea och kolla på kuliga saker på youtube. Vet inte vad dagen bjuder på, vi kanske ser en film eller något. Glass ska vi käka också.
fina goingar

bilder

Nu ska jag sätta mig och säkehetskopiera mina bilder så jag kan ha några original samt några med copyright stämpel. Jag är sjukt trött på folk som tar mina bilder utan att fråga, utan någon länk osv. Vi säger om "Eva" var med på en bild och snodde den så är bilden fortfarande min, eftersom jag tog den, right?

Nu är det nog och jag kommer vara strängare med det 2012! Men förhoppningsvis så behöver jag inte det. Men jag tänker iallafalla ha en ©-stämpel. Dock jag och Daniela diskuterade, copyright är copyright!

några bilder från nyår.
SNYGGARE STÄMPEL SKA KOMMA!

Tomtehoppning, Nelson 12/11-11 [FILM]

Här är filmen från tomtehoppningen för ett tag sen. Bättre sent än aldrig ;)
Daniela som har filmat.

Ida&Celine

Lite bilder som jag fotade på Idag och Celine igår. Tyckte dom blev ganska fina ändå! :)

smart

Jag fick ett litet rage på min tändare, jag dödade den med mina egna händer.
RSS 2.0
Till Startsidan