Blekingeee

Har försökt lägga upp ett inlägg med appen ville inte riktigt. Sitter iallafall nere i Blekinge nu och väntar på att Elin ska duscha klart. Påsken ska spenderas här nere med Elins pappa och familj som bor här. Har haft det jätte kul hittills med roligt folk och sånt. Nu ska vi duscha eftersom vi vart och gymmat lite, gör att sen äta god mat, gött!

Woopwoop

Sitter på mitt golv med OTH och nyfärgad utväxt, hur skönt som helst! Är helt slut efter dagen, kom hem runt 3 och har sen dess pluggat på en spanskaredovisning och kollat på One tree hill. Ska fixa lite för imorgon och tagga på att få träffa Johannis för första gången på lite mer än en vecka!

På tåget

Sitter på tåget mot Vänersborg med varmchoklad, så gott! Är faktiskt pigg trots att vi va uppe tidigt. Körde ändå på mjukis och en go tjocktröja i morse. Nu ska vi sitta på tåget i 40 minuter men med grym musik så gör det inget!

Fullt ös

Kom precis hem från ett släktkalas. Min kusin Emil har nämligen fyllt 15. Grattis till honom! Har haft en väldigt rolig kväll med mat, vattenburning, cinect, tårta, lek med Ludwig och massa roliga spel! Nu ligger jag och Malin i sängen och ska snart sova med en efterbliven pappa i dörren och imon ska vi till Vattenpalatset! Vi höres!

Tidig kväll

Tar en tidig kväll idag efter två fullspäckade dagar! Igår tävling med Linnea och idag hämtade vi min nya säng så jag passade på att storstäda rummet när jag ändå höll på. Ligger nu i min nya säng med ett avsnitt av OTH och snapar med lite folk. Ska snart sova, så skönt med en tidig kväll.

matte

Sitter just nu på matten och jobbar med EA. Använder denna och förra lektionen till att få klart gamla uppgifter som jag ligger långt efter med sen jag va sjuk. Har fått gjort klart tre uppgifter och är inne på min tredje nu. Sen har jag bara tre kvar! Jag har lovat mig själv att innan påsklovet ska allt vara klart! Då ska jag känna mig färdig med allt.

Idioter har vi gott om

Idag va curre inte jätte kul att rida. Hade tänkt att rida i paddocken men han va jätte stissig och rädd för allt och alla då det va mörkt ute så skrittade ut en sväng istället då han är säkrare ute. Dock så höll vi ju nästan på att bli överkörda.


Det kom en stor flakbil körandes i en riktigt hög fart med helljuset på mot oss. Inte saktade den ner när den såg oss och istället för att svänga till högersidan så svängde han till vänstersidan, alltså samma som jag red på. Som tur va svängde han undan och körde förbi något långsammare för att sedan sätta gasen i botten precis bakom mig så det skrek om bilen. Både jag och curre trodde verkligen vi skulle skita på oss. Idioter! Tack och lov blev inte curre räddare än vad han blev. Kunde gått riktigt illa annars.

ingen dressyrträning

Det är ingen träning idag så iställer kör jag och Curre lite självständig dressyr i paddocken hade jag tänkt. Ska tänka mycket på min egen sits och tänka på det att inte falla fram så mycket med överlivet vilket jag har en stor tendens till att göra och det ger ju fel inverkan på hästen så måste verkligen bättra mig på det!
Här ser det man ganska tydligt, eller väldigt tydligt. Jag red ofta ut själv väldigt mycket och red utan tränare under en lång period under vinter. Då fall jag fram väldigt mycket med överlivet samt att mina skänklar åkte bak och det blev en bekvämlighet att sitta i den sitsen. Men nu ska jag allt få till det och få en rak sits!
 

nya tag

Idag är det dags för dressyrträning för Evelyn igen. Hoppas verkligen att det går mycket bättre än vad det gjorde förra veckan då Curre va helt galen, undra vad hade hade gått på den dagen alltså. Men förhoppningsvis är han en hel del lugnare som sagt och jag kan få ut lite mer dressyrridning än lugnanerridning. Ni får hålla tummarna helt enkelt, slänger upp ett inlägg om hur det gick ikväll och förmodligen något mer också.

G'night

Åkte ut till stallet efter skolan och tog en lugn och välbehövlig uteritt på cyrrysåsen. Red över till kareby och in i ett villa område, lite miljöträning är aldrig fel! Det va lite läskiga väghinder här och där men efter ett tag brydde han sig inte. Va ute i en timma ungefär och trots kylan och blåsten va det riktigt skönt att få komma ut och slappna av på hästryggen och tänka på allt från himmel och jord.

School

Sitter i navet med Elin och Frida nu och jobbar engelska, ska skriva en text om djurlivet i Australien och redovisa det på torsdag. Elin kämpar dock med slöjdprovet vi ska ha, haha hon är körd.

maaat

Har precis käkat riktigt god tacos, hur gott som helst verkligen!  Sitter nu på Malins rum och käkar lite godis och tar det lugnt, Va i stallet en snabbis förut och tog även ny profilbild, kan ju inte ha en med snö. Hallå eller? Är dock sjukt trött idag men ska försöka hålla mig vaken ett tag till!

Fullt ös medvetslös

Har haft fullt upp dom här dagarna, därav ingen uppdatering! Igår va jag iväg på Ullared efter att ha varit hos läkaren. Hittade en hel del grejer som jag blev nöjd med, ridkläder, vanliga kläder, väska och lite annat bra att ha!

När jag kom hem stod Malin på parkeringen och väntade, hon sov hos mig! Hade en riktigt rolig kväll med bästa. Dock skulle jag till kyrkan vd halv tio idag så då åkte hon hem. Men nu jag påväg till henne igen!! Fullt ös medvetslös

Wooah

Kom precis hem från Kungälv efter att ha umgåtts lite med Felicia och Johanna! Hade migrän idag l så stannade hemma. Det gick dock över för en stund sen och kände att jag behövde luft så åkte ner till Kungälv. Hade en go stund på donken med goa brudar! Så härligt väder också! Från snö till strålade sol och plusgrader - vårjackan på!

tråkig kväll

Har en sån där extremt tråkigt dag då man bara ligger i sängen och chillar. Har kollat på ett antal OTH avsnitt och pluggat lite, eller ja. Det som gick då jag har sån extrem huvudvärk. Tänkte kolla några mer avsnitt och försöka få klart någon uppgift.
Men om ni vill förgylla min kväll så hör av er. kik, snapchat (wingaardh), Facebook, sms. - what ever.
utväxten överflödar

Linnea och Ikaros


Några utdrag från bilderna med Linnea och Ikaros, eller ja. Utdrag och utdrag. Ett större utdrag. Herregud, massa utdrad över allt kände jag där. 
Nikon D3100 - Tamron 70-300.
 
 

 
 
 

dressyrlektion 12/3

Ja, vad ska man säga? Curre var rejält på tårna idag! Herregud så pigg och stissig han va. Lite typiskt att han skulle vara det just idad när Evelyn kom...  Vi jobbade mycket på volten, mycket minska små volter och halvhalter så det hände saker hela tiden.

Evelyn hjälpte mig en hel del med att berätta hur jag skulle göra i lägena när han blir som värst så på ett sätt var det ju att bra att denna sidan av honom så jag får hjälp med den också. Dom få stunderna som han slappnade av på så kändes det bra men för det mesta så var det huvudet upp och höga steg. Det blev dock mycket bättre mot slutet när jag fick mer ordning på min sits, då slappnade även Curre av. Trots att Curre va lite crazy så gav denna lektionen en hel del.
Började snöa idag med så mamma som va med som fotograf tog inga bilder.
spänd Currysås på ett annat pass. 

españa

Sitter på spanskan nu och taggar dom två sista lektionerna, spanska och svenska. Efter skolan ska jag ut och rida dressyrlektion på Curre! Ska bli riktigt kul faktiskt, få hjälp när jag rider honom. Kommer förhoppningsvis hitta honom bättre nu när Evelyn är med och hjälper mig, så det blir nog riktigt bra! Tänkte ge er en update eftersom jag inte hann i morse men nu måste jag fortsätta. Hörs sen!

Fullt upp

Har haft fullt upp hela kvällen med en engelska uppgift som jag va tvungen att göra klart, kom dock ingen vart så nu kände jag att jag va tvungen att avsluta innan jag höll på att dö. Har precis bäddat rent med nya lakan och gått och lagt mig i min säng som är sådär super cozy idag <333

Work it

Allt vi hade smällt i slöjden är så nu får vi göra om allt för tredje gången, haha fan...

Tjockis Alli

Om 2-3 månader kommer det springa runt en liten miniAlli i Bollstad! Stjänrnan Alli är nämligen dräktig och det är inte långt kvar! Tycker det ska bli så himla kul att ha en liten fölis i stallet nu i sommar igen! Hoppas att allt går bra nu.

Palla skolan

Wää, helt sjukt va trött jag är. Hade en stor lust att ligga kvar i min varma, bekväma säng istället för att gå till en kall skola med en lång skoldag till fyra idag. Efter skolan är det stallet och en hel del plugg!

Piggelin

Curre va som jag trodde, pigg! Men ändå på ett bra sätt! Blev en del trav och galopp idag ändå, men det skadar ju aldrig. Jag själv hade ingen känsel i varken ben, händer eller fötter. Trodde jag skulle frysa ihjäl där uppe men jag överlevde turen utmärkt ändå, konstigt nog.

Ut och rida

Står med curre i gången och ska precis tränsa honom för en lugnare uteritt. Det blåser nästan storm ute så tar lugnt så han inte blir helt crazy. Tog på mig för lite kläder också så fryser en hel del nu, men men. På med headsetet och musiken och en mysig tur så blir det mig bra! Allt för hästarna ;)

sovit ut

Första gången på riktigt länge som jag sov ut idag. Kommer inte ihåg senaste gången jag sov till 11. Riktigt skönt var det iallafall! Va hemma runt kvart över elva från Johanna och kollade ett OTH avsnitt till innan jag gick och la mig, hur trött som helst! Ska snart åka ut till stallet tänkte jag, får se vad det blir idag.
fina cörr

Mmmm

Sprang in en snabbis och köpte en kladdkaka, standard. Sitter nu och kollar på melodifestivalen och har det allmänt mys

så ensam

Sitter på mirr rum och har sett 5 avsnitt av OTH, gjort ett inlägg till utkastet. Min kära broder är inte hemma, mamma och pappa är hos några kompisar och jag ligger ensam i min soffa och kollar på OTH. Trevligt värre men ska snart ta bussen till Johannis en snabbis och träffa henne

så trött

Kom precis hem från second handen efter att ha stått och sålt fika hela dagen. Är helt slut! Stod i kassan och det var inte en ända sekund som det var lugnt, hade tänk slänga in ett inlägg när jag stod där men märkte rätt snabbt att det sket sig. Stod med goa Lisa och Anna och det var roligare än jag förväntat mig!
Jag mår inte så jätte bra just nu så tänkte lägga mig i min goa säng med OTH och några blogg idéer och se hur det blir sen!
snodde bild från Lisa, för jag är ganster.

Coronite O'neil

Nu tiden efter Bobby har jag börjat rida en halvblodsvallack ute hos Karin, Curre som han också kallas. Han är runt 165 i mkh, en jätte mjuk och trevlig kille med mycket egen motor, ibland lite för mycket. Har inte ridit honom länge alls men han är riktigt rolig att rida så känner honom inte så bra men jag tycker om honom. Tror att när jag lär känna honom kommer det nog bli ännu roligare att rida honom, har ju en hel del att lära in mig på honom!
snyggingen
 

Filmmys

Kollat igenom alla bilder nu och fixat en header till Linnea också. Är jätte trött nu så vi har satt på en film och massa chips och dipp! Detta blir sista inlägget för idag så godnatt!

Bästa Bobby

Som några av er säkert vet så åkte Bobby till sitt nya hem för drygt två veckor sedan, 22 februari för att vara exakt. Den dagen va inte jätte rolig kan man ju säga. Bobby hade ju varit ute på annons för ett bra tag men det hade inte varit någon som nappat på honom.  
Karin ringde mig på morgonen när jag va i skolan och berättade att det skulle komma en och kolla på Bobby med transporten med sig på en gång. Jag åkte till stallet direkt efter det, eller Karin hämtade mig. Var ju inte jätte glad den dagen kan man ju säga. Grät som en gris när han åkte, haha...
Jag saknar honom jätte mycket men jag kan med handen på hjärtat säga att jag är så glad att Bobby hamnade där han hamnade! Även om det är en bra bit bort att åka. Han verkar trivas jätte bra med bra människor och hästar, bättre hem kunde han inte fått!♥

Jag är så himla tacksam över den här tiden Bobby! Det har varit så himla kul och lärorikt. Det har varit en riktigt berg och dal har det varit men både upp och nedgångar men vad jag har utvecklats!. Men alla busiga uteritter, hårda dressyrpass, dom där riktigt härliga sprången över hindret och dom där goa avramligarna, det har jag Bobby att tacka över! Bästa ponnyn.


 

mysig uteritt/promenad

Gjorde ett mobilinlägg förut men som dom flesta säkert vet så går ju inte blogg.se appen inte riktigt att lita på...

fick iallafall till några bra bilderna på Ikaros och Linnea. Skönt att ha en fotovänlig häst som tar fram öronen istället för bak. haha. Kom hem för en stund sedan och har käkat samt skrattat en del men Linnas goa familj. Tacos är ju aldrig fel. Nu ska vi ladda upp med lite chips och dipp och kolla på film, samt fixa lite med bilderna!
smakprov ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Taggad på allt

Känner mig så himla taggad på livet nu! Allt rullar på och jag har börjat tagit upp kameran ur väskan för första gången på ett bra tag och börjat använda den mer och mer. Våren är påväg och jag känner mig allmänt glad!

Herregud, den här tiden som har varit har varit väldigt upp och ner. Hänt en del dåliga saker men också några riktigt bra saker inom hästarna! Ska sätta mig ner nu i dagarna och skriva ihop ett lite längre inlägg om det senaste. Kan säga att hursom helst är jag glad över att det blev som det blev! Jag känner att börja uppdatera här nu, när jag vill. Allt blir så mycket enklare när jag har en telefon som funkar och inte lägger av titt som tätt ;).

Slänger nog in några inlägg under dagen men nu ska jag iväg till Linnea och spendera dagen och natten där. Men först blir det att åka med och fota Linnea och Ikaros. Solen skiner och det blir nog perfekt kvällsljus till bilderna, wiho!
Drygt ett år gammalbild på Linnea och Ikaros.
 
 
RSS 2.0
Till Startsidan