när ska det sluta?

Vaknade upp med migrän, idag igen! Jag orkar verkligen inte dethär. Just nu känns det som att jag måste planera mina dagar efter min migrän. "Anna hänger du med in till Göteborg?" "Nja, beror på om jag har migrän", Nu har jag iallafall fått bättre värktabletter från läkaren, första som hjälper! Första gången som jag kunnat ta en tablett, gått och lagt mig och vaknat och huvudvärken nästan är borta. Befrielse!

Ska sova lite till och sen måste jag in till Göteborg och byta pannbandet med Johanna, Julia och Sofia. Ska inte vara inne så länge då jag har planer med saknade Linnea!♥

kall uteritt

Red ut en redigt kall runda tillsammans med massa snöflingor. red inte så länge då det blev väldigt halt. hann både trava och galoppera innan det började snöa ännu mer och det blev för halt. Vill ju inte riskera något dumt.


skulle egentligen klippt bobby idag men Ida hade blivit trampat och jag vågar då inte göra det själv. ;)
han får helt enkelt vara lurvig lite till, som tur är har han inte så jätte mycket päls.

skooola

igår så red jag dressyr med inspänningatyglar på Bobby. Det var ett tag sedan jag red ett så seriöst dressyrpass på honom och han va ganska stel men väldigt uppmärksamm på hjälperna. Jag blev också av med min utväxt (tack Lisa!!) så nu är håret som nytt igen. sitter iaf på bussen till skolan, wiho.. Är redigt trött men men, imon är det fredag!








mellanlandar

Är hemm frpn skolan nu och har precis slängt i mig lite att äta innan jag ska dra mig vidsare till Bobby, Var ju bara två lektioner kvar när jag kom, varrav jag var med på en. Hade tänkt att snabba mig lite med stallet idag, men vi får se vad som står på schemat idag, har för mig det var något i paddocken iaf. 

Ni får ha det bra så länge så ska jag ta och byta om och åka!

doktoooorn

förlåt för uppdateringen igår men mådde så himla dåligt hela dagen så hade ingen ork till ätt uppdatera eller ens ägna en tanke åt er. låg i.sängen hela dagen och bara kollade film och myste, inte helt fel. Nu är vi iaf hos läkaren, eller sitter på öppen mottagning då min läkare hade blivit sjuk! får se hur länge jag blir kvar här.


#cut4bieber. LOL just kidding. nutella for life

One tree hill

vaknade av klockan vid 8 i morse, migränen hade inte släppt och det kändes som att huvudet skulle sprängas. somnade och vaknade sen vid ett. har kollat på One tree hill hela dagen och bara tagit det lugnt, hur skönt som helst. Dock hade det varit bättre om huvudvärken försvann.
File:One Tree Hill - Season 1 - DVD.JPG

film från andra rundan

Här är filmen från andra rundan, även andra gången vi hopapr en hel bana. Bobby va jätte trött och jag fick driva för kung och fosterland. Vilket ni nog märker  efter tredje hindret (0,31) då han helt plötsligt skulle bajsa. Han tog inte galoppskänkeln så ville inte störa honom med att fatta galopp igen utan lät honom ta det i trav, blev nog inga jätte stora stilpoäng där, hehe. ;)
 
Det funkade inte med musik så här har ni en go låt ni kan lyssna på under tiden.
kvalitén suger men ni får klara er. och det är okej att skratta vid 0.33 då det kommer ett väldigt fint stön av någon i publiken. Kritik är alltid välkommen!

Godnatt

Ska se klart ett one tree hill avsnitt och sen tagga första skoldagen imon! Går 9-3 så det är inte jätte jobbigt. Lisa möter upp mig i ytterby sen så ska hon få färga min utväxt och jag ska färga hennes underhår. Blir nog najs! Nu fick jag precis migrän med, toppen. Ser knappt tangenterna så hoppas att jag skriver rätt. Det blir massa vita prickar för ögat och jag ser alldeles dimmigt. Hoppas det inte håller kvar sig tills imon bara.
^hade inte vart fel nu. Ska nog ta och öppna en burk. hajhaj.

reflexer på

Jag och Bobby utmanade ödet och gav oss ut i regnet. På med massa reflexer och pannlampa, red dock inte utan skrittade för hand. Var ute i ungefär 30 minuter. Gjorde lite ledarskaps övningar, öka när jag ökar, sakta av när jag saktar av och stanna när jag stannar. Det går frammåt alltså, stor skillnad från i början! Idag backade han till och med när jag backade. Duktig kille!

Bobby och hans tunga...

Bobby har en förmåga att springa med tungan ute, inte åt sidan eller så lbara ha den lite grann ute, utan väldigt mycket rätt ut. Det ser rätt roligt ut på tungan när det sticker ut något rosa ur munnen, som en liten pinne. Han verkar inte besvärad eller något, han gör det oftast i traven... konstiga ponny.

god morgon!

nej, har faktiskt varit vaken sen halv 11 men haft fullt upp och dansa just Dance 4! Beach 2013 here I come. Jag och Malin byggde en koja som vi sov i och nu ska vi göra pannkakor!

tävlingsdagen

På framridningen var bobby som sagt ganska loj, han ville inte alls lyssna och jag va jätte nervös. Ingen bra kombination. Fick inte riktigt ut det jag ville av framhoppningen men det var bara in på banan och ha kul. Fick en blackout första rundan och missade 3:an. Hade inget jätte bra flyt genom den heller men Karin sa att jag red bättre då än i andra rundan, fick 8 fel första rundan.

Andra rundan kändes bättre. Hade ett bättre flyt genom banan men fick driva som tusan! Han va helt slut och orkade inte riktigt, bäst som han är hoppade han allt jag styrde på, även om jag kom in i trav, dålig galopp eller snett - han hoppade på. Jag gick in för att ha kul och jävlar va kul vi hade. Red ut med ett stort leende, bästa hästen!♥
Tack till Malin som fotade! Blev dock inga bilder på banan med en film som jag kanske lägger upp!

 

världens bästa ponny!!

bobby var så duktig idag! skötte sig utmärkt och höll sig i skinnet. inga bocksprång eller andra konstigheter. han va lite loj på förhoppningen men vaknade när vi kom in på banan. Första rundan red vi fel på men andra var vi felfria på. Är hur nöjd som helst med ponny men skriver lite mer detaljerat när jag sätter mig vid datorn.







hästen är på

bobby va inte direkt rolig att greja med idag. så himla bråkig och jobbig. lastningen däremot gick bra, inga konstigheter utan rätt på.

fina hästen.....lol

tidig morgon

godmorgon! idag va det inte lätt att gå upp, lyckades ju aldrig somna igår... sitter i bilen påväg till stallet nu för att släppa ut alla hästarna, utan bobby. han får sin frukost inne eftersom vilastar vid 10 så jag hinner få med alla saker och fixa honom lite extra.



anledningen till

att jag slutade blogga (igen) var för att min dator blev stulen, även våran ipad och våran andra dator också. Alla bilder som jag hade tagit det senaste är ju borta och blogglusten försvann då. Har dom mesta bilderna sparade på hårddisken men inte dom senaste, tyvärr.

Nu vet ni läget! Har även märkt att blogg.se appen finns till android nu så förhoppningsvis blir det en annan uppdateringen.

tävlingen imon

Imorgon är det ju min och Bobbys första "tävling", även första gången vi hoppar bana... Det är en clearround på Jordhammar och jag och Bobby kommer hoppa 60 två gånger. Bra att börja med och sen klättra oss uppåt! Ska snart gå och lägga mig, kommer inte kunna somna. Är alldeles för taggad tills imon! Men får göra ett försök då jag har utsläppet imon med.
 

myskväll

Åkte iväg till stallet idag, trots att Malin har Bobby idag. Tog in hästarna och sen fixade vi Bobbt lite, gjorde honom fin. Malin va snäll och lät mig rida pöjken lite så jag kunde känna av hur han va dagen innan tävlingen. Red lite barbacka i paddocken, inte mycket krav alls utan mest lite bus ridning. Hade sen en jätte mysig stund i stallet med Malin, putsade och gjorde Bobby ännu finare. Klippte manen och lite sånt nödvändigt.
lite bilder från kvällen. Även en smygitt på hur vi kommer se ut. ;)
RSS 2.0
Till Startsidan