tjänna!

Hur har ni haft det?
Nej jag är inte tillbaka, ger er bara en liten uppdate på läget. Vet inte när jag kommer tillbaka, design ska fixas först iaf. Men det är lite saker som har hänt nu på senaste som ni ska få reda på. För några dagar sedan så togs älskade Montana bort, det var för hennes bästa och hon har det bra där hon är nu, jag saknar henne jätte mycket och är inte så glad för det men jag vet att hon har det bra och det är det som räknas! - som tur är har jag mina underbara vänner som finns där, ni är dom bästa.<3

Igår åkte också Net till sina nya ägare, tror han kommer få ett jätte bra hem där och utvecklas, kommer självklart sakna den lille skrutten med! Så just nu är jag hästlös, eller ridskolan har jag ju kvar, som tur är. Annars så är väl allt kanon, chillat med kompisar och levt livet. Dock har jag nu dragit på mig ryggont, kom inte ens upp ur sängen i morse.


en av dom sista bilderna, älsklingen<3
sistaridturen.






vi hörs när vi hörs, vem vet när ;)

Tar en bloggpaus

Bloggen tar för mycket tid och jag behöver den tiden, kommer endast lägga upp bilder nu. Hörs när vi hörs!

Sarah Kristiansson - Anna Wingårdh

bortglömda bilder på mig och blondi som nu kommer upp!


älskar dig ♥

Det gäller att ta saken i egna händer!




Nu blev ni nyfikna va? hehehe.

Är det sommar nu?

eller kommer bara myggorna tidigt? Har redan fått ett myggbett på hakan, måste fått det igår när jag var ute hos Elin, kliar gör det iallafall! Har nog råkat på mig en förkyldning också och ont i ryggen på det med - toppen! Sitter och kollar på gossipgirl nu och ska precis börja öva på spanskan.

going!

look at my horse

My horse is amazing.

tog en sväng till kode

Åkte med Elin hem efter skolan, Elin var med också. Lite krånglit blev det nu men jaja.. Vi gjorde korv och käkade kakor samtidigt som vi snackade lite på skype med Erik och snackade om lite allmänt utanför skype. Pantgömme gjorde vi också innan mamma kom då vi inte hade busskort hem, nu ska jag städa och bara chilla kvällen ut så datorn ska lämnas avstängd innan 8!

elin smygfotade mig på tåget. Jag satt och käkade cheezebaaaalls medan det var en tant inne på toan och spydde, mysigt värre!

chill lärare

Han tyckte vi hade haft så mcyket prov det senaste så vi fick skippa NO:n och dra bort till citygross, bjöd på glass gjorde han med. Så nu sitter jag Anton, Tintin och Kaisa och tittar på karatefyllla med goodis! Men ska börja nu, ha de gött!

gammal bild på godisklassen!

när man rider utan ländtäcke och vantar...

... Då är det vår!

Red tobiasrundan med Ida och Elvira idag, hade tänkt rida i paddocken men kunde inte motstå det fina vädret! Net var pigg och glad, gjorde lite halter då och då och han lyssnade fin fint, spetsade öronen och var mest nöjd med livet.

I traven så försökte jag få honom i massa olika tempon, sakta ner, öka och sakta ner, gick jätte bra det med. Samma gjorde jag i galoppen, bröt av till trav och drev på honom igen, tror han tyckte det var roligt för han drog på mycket. Släppte han då och då och oj va glad han blev, så härligt att se honom så posetiv! Han var ganska svettig så la på honom ett fleecetäcke innan. Kollade sen när vera red och Ida tömkörde Alli - film kommer nog. Jag och Vera myste och borstade rejält på Montana förut också, det tyckte hon var så skönt så.

en stackars net som blir jagad av bella, haha :') Dock var ljuset helt mongo så det fick bli såhär-

redovisningar är inte min grej...

Redovisade mitt argument för ridning idag i helklass. Det blev lite kaos i början då jag fick ett hysteriskt skrattanfall och inte blev det bättre av att alla skrattade. Det lugnade sig dock och jag började, sen mitt i kom jag på att man var tvungen att presentera sig så helt plötsligt sa jag "hej jag heter anna"... Fick börja om igen och då gick det bättre. Men redovisningar är nog itne min grej då det ofta blir såhär...

Slutade en timme tidigare idag, hur skönt som helst. Dock värre att jag måste plugga hela dagen. - varför ska det alltid vara extremt fint väder när jag ska plugga? Men sätter mig på balkongen och chillar.

en vilsen tur till kärna

Var ute och fodrade en sväng förut, gick en promenad med Montana också. Fotade sen Bella i hagen som hade lite smått damp. Åkte vidare till KRS för US-möte och sen tog jag och Linnea moppen hem till Blondi. Dock vart turen inte så lyckad. Vi lyssnade inte så jätte bra på vägbeskrivningen utan hamnade i helt fel glöskär, det kom vi på efter att ha åkt igenom varende små väg som fanns i norra Glöskär, då frågade vi en gubbe och så var vi helt fel ute!

Men nu är vi här och vi har köpt godis, ska chilla med film och imon rida en längre tur!





synd för skärpan på denna bilden dock, hade varit coolt annars!

bästa, bästa hästen <3

Red Blacky idag, och huga mig va fin han var! Han hade fint tempo idag och mycket fart, inte den sege ponnyn utan han var mycket explosiv och jag kände att han hade mycket kraft, använde det till formen, han trampade under sig fint och bar upp sig fint. Särskilt i slutet, så gick han i en fin låg form. I galoppen trodde jag jag skulle dö, så härlig känsla, hans galopp är verkligen to die for! Linnea fotade och filmade som sagt.

Jag vill helst inte ha kommentarer om mina skänklar, då jag är väl medveten om att dom flyger hit och dit, men han har steg den lille plutten. Men inga kommentarer på det, annars är kritik godtagbart, hehe.




snyggisponnyn! foto: Linnea Antonsson

KRS nästa!

Ska inviga stövlarna och rida i och Linnea kommer och fotar, awesomee.
bild som Sara tog för ett tag sedan ;)

its friday friday gotta get down on friday

lunch och språkval, sen HELG!


Min kamera

Fick en fråga om vilken kamera jag har häromdagen, så tänkte svara på det nu.

Jag har en Nikon D3100, standard objektivet nikkor 18-55. Använder mig även mycket av den samt mitt extra långzoomobjektiv - Tamron 70-300 macro. Använer mig även ibland av ett closeup filter +10 och ett stjärnfilter x6. Jag är jätte nöjd med min kamera, särskilt nu när jag har lärt känna den, innan var jag lite skeptisk mot den,  men nu när jag fattar av de manuella inställningarna är jag jätte nöjd!
Ska även köpa in lite nya saker snart, men det får ni inte veta än!



-bildkälla

uppdatera menyn --->

Nu kan ni läsa om mig i menyn till höger, har äntligen tagit mig tid och ändrat den, haha!

dregel

ååååååh vilken snygging, som jag och Ebba har dreglat över han idag när vi kollade på film (a)

Fest hos ebba

Film och kladdkaka, yeeeah

matteprov, check

Tog den tisiga bussen till skolan idag då vi har elektriker hemma hos oss och jag ville inte hänga där med dom så jag åkte tidigare iskolan, hade ensamble första lektionen, fast några spelade in så jag och ebba kollade på en böran på en film, den där kony 2012 som ni säkert har hört om på facebook!

Hade sen svenska, där skulle vi välja en sak och argumentera om, valde att argumentera för ridsporten, kanske lägger upp den sen, och nu har vi precis haft matte prov som jag tror gick bra.







nu är det lunch, ha de gött!

svartvitt från kalaset

Har haft det riktigt trevligt, monterat ihop ett skrivbord (halva iallfall), käkar go fika och ätit god hemma gjord glasstårta bestående av glass och hallon, mums!



goa kakor!





fast jag fick egen glass, eftersom jag är laktosintolerant ;)

dåligt ljus - hög ISO - gott ändå!

Nu ska jag städa och flytta lite saker eftersom det kommer några killar och fixar med eluttagen imon, så ska städa också. Ha de gött sålänge!

kallt som fan

Usch, det blåser och är kallt ute. Missade bussen också så fick ta den senare. Att stå foreveralone i kylan var väl inte det roligaste, men det gick! Är hemme ni iallafall och har bytt om till onepiece och mys tofflor, gosigt värre! Saka käka panpizza och slå in paket, samt städa och sedan åka på kalas till mina kusiner, ska bli kul :)

failbilder ala Lady

Bilderna är från Danielas blogg, ibland är Lady inte så rolig att hoppa, hehe ;)


Cyberbully - words can hurt

Filmen vi såg igår hette cyberbullt och jag rekomenderar den starkt! Den handlar om en tjej (Emily Osment) vars dator blir hackad och "hackaren" skriver en status på hennes clickstersida. Hon får dagligen hat-kommentarer och blir kallas saker som man verkligen inte vill bli kallad, dessutom fortsätter mobbningen även i verkligeheten i skolan. Det hela går verkligen över styr!

Tycker denna filmen skulle vara en bra film att se i skolan, då den är så sann.


coolast i stan

Var helt klart Elvira och Anna på sina snygga hästar Sarina och Net!

Sov hos Elvira igår, kollade på film och hade det trevligt! Åkte till stallet efter att ha lämnat in Elviras moppe på verkstaden. Red en hyfsat lång runda ner till Kareby, vi gick in på tempo och köpte lite godis och dricka. Virrade runt där ett tag i hopp om att hitta en bra väg och rida, vilket vi inte gjorde...

Det var en riktigt bra träning för hästarna, det var väldigt mycket runt om som hände hela tiden, lastbilar, bussar, bilar körde förbi oss titt som tätt. En skateboard mötte vi oss på, killarna som åkte sket nog ner sig och flydde iväg från oss rätt så snabb. Det var ju en del saker som dom inte var vana vid men dom skötte sig bra. Net är riktigt cool måste jag säga, han reagerade inte mycket alls, tittade på lite saker som skyltar och så men inte lastbilar eller trafiken. Ibland skulle man kunna tro han är 19 år och inte 7 år!

fixade sen HELA stallet, packade hö och mockade åt alla, fyllde vatten i hagar. sen åkte jag hem och käkade och pluggade och nu ska jag duscha!

tycker om dig väldigt mycket!♥

Det händer oss alla, idag var det din tur.

~Vila i fred fina, fina Lacross~
komemr sakna dig enormt! Var alltså i stallet igår och tog hejdå, känns hemskt att jag aldrig kommer få träffa dig mer. Hoppas du har det bättre där du är nu!♥



bus bilder!

Var i stallet en sväng förut med Emma och Daniela, det är egentligen stängt men vi frågade söndagsjobbarna om vi fick komma dit en stund, det var en liten sak som skulles göra, men det blev inte så mycket av det utan vi hjälpte till med utsläpp, hästarna var ju aningens glada kan man säga, det var sparkar och hopp här och där, haha. Hade dock väldigt ont i magen så gick hem ganska tidigt, men här är lite bilder på bus hästarna!
Nu ska jag sova lite för att sedan åka till Elin, trevligt värre!

klickbara bilder.

Montana, bildbomb♥

Här kommer några mer av bilderna Lisa tog. Fina tjejen!

älskade häst♥

pållen och jag körde på rosa

Var ute i stallet och fodrade + skrittade Montana en sväng, Lisa var med och fotade lite med, dock gick solen precis i moln men bilderna blev bra ändå, vi körde på rosa idag, jag och Montana! Hade även stövlarna idag och dom var jätte sköna! "randen" som ni ser, är från mina strumpor som korvade sig lite.
älsklingshästen<3

Ska iväg på kalas nu så det blir ingen emr uppdatering, kanske droppar in lite bilder sen, får se. Men nu måste jag göra mig iordning!

Paniken alla får när Lacross käkar upp min keps

Var ju teori idag och vi snackade lite om kroppsdelar, kom in på bett också och hästens form och massor, var riktigt trevligt iaf. Harry sod som skulptör när vi pyntade honom med post-it-lappar ;)

haha!

ALLA HAR VARIT SMÅ

även jag... och jag tig hellre ett dopp i handfatet istället för badkaret!

sådana dagar är också sköna att ha!

Ni vet sådana dagar när man lägger bloggen åt sidan och bara är, det är riktigt skönt att ha faktiskt och idag avr en sån dag!

Idag följde Elin med mig hem efterskolan, vi käkade massamassamassa mackor innan vi åkte och bada, eller bada och bada. Vi flöt mest runt och pratade, gick sen in i bastun och hällde på massa vatten, det slutade med att båda fick andnöd och fick springa ut... Gick sen hem igen, kollade på en film men den sög så vi skypade med Johanna och sen Erik, hade en raptävling, jag vann! Like a boss. Nu ska jag fortsätta plugga på Asieeeen!
RSS 2.0
Till Startsidan