Jossans place

Har glömt att berätta för er (tror jag?) att jag skulle till Jossan idag. Tog tåget efterskolan till Stenungsund och bytte sen till bussen. Träffade även Malin en snabbis och bjöd henne på bulle som vi bakade på hemkunskapen. Åkte sen buss med My och sen hämtade Jossan mig och nu har vi nyss fotat henne och Fantasias och väntar på Mat och My och Sanna :)
åååh så söta

orkar inte

Bobby är varm och svullen igen! Hade sadlat och taggade första turen på honom men märkte när jag skulle kratsa hovarna att han var aldelles varm. Ida ringde Karin och vi skulle låta honom vara.  Hade väl inte världens lust att rida i regnet men var ändå taggad och så händer det här, fan också. 
Hoppas det inte är något allvarligt - det orkar jag verkligen inte.

wää trött

Har varit upp och ner idag i skolan. Blandat mellan sur, arg och glad. Men mest trött. slutade vid två och har chillat sen dess, skypar nu med Malin och ska sätta mig med lite mer hemkunskap. Ska sen ut till stallet och rida preimärturen på Bobby! Tar bussen ut med Elvira runt halv 5 så ska käka lite och plugga innan dess.
life's perfect
 

Digression 25/9

Kan säga en sak iaf, när jagj skriver detta så har jag en himla träningsvärk i min mage! Anna hade nämligen varit på en kurs om sitsen och exprimenterade med våran grupp. Jag hade då Digression. Det var mycket att teste lite olika inverkningar, flexa med bäckenet, hur det känns och ser ut bland annat. Vi tänkte inte något på hästarna utan inriktsde oss endast på oss.

Digression är inte så jätte stor. Han är egentligen för liten för mig. Vet inte riktigt hur jag ska kunna förklara på ett bra sätt, men jag är inte för stor på honom men han är förliten för mig, för att jag ska kunna utnå det jag vill. Eller han har ganska liten bål och jag har vääldigt långa ben, (som dock har sina fördelar ibland...).

När jag då vill lägga om vaden så finns det ingenting att lägga om emot, och då blir det lätt att skänklarna flaxar. Anna nämnde också att det beror ju på sadeln och hästen. Om jag tex hade ridit Vermir så kanske jag had efått en helt annan känsla en vad jag fick på Digression, eftersom han är större och bättre höjd för mig.
 

Bild som Blondi tog på mig, här ser ni mina korta ben ;)
Ska även träna upp min bål, alltså mage och rygg då jag är liite för svag för att orka hålla mig kvar i sitsen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sleepa over

Blev lite ändrade planer. Sover över hos Johanna idag! Har dock ingen laddare till telefonen och den är sten död - toppen! Har iaf råpluggat hela kvällen och är klar med hemkunskapen och Engelskan, yee. Bara lite kvar nu, happyday! Ska snart fixa iordning och sen gå och lägga oss.
söt bild mm aa. Saknar den dagen <3

nu kör vi!

Sätter oss i sängen, hög musik och massa plugg. Har sjukt mycket denna veckan. Skulle åkt ut til stallet idag och tagit premiärturen på Bobby men det får bli imon då jag inte hinner med. Har bla, SO, Hemkunskap, engelska, svenska och spanska. Herregud va mycket det lät! Men vi biter ihop och jobbar på som aldrig innan!
Glad Pösk
www.awp.blogg.se
Bild från påskafton.

nejnej

Har inte glömt er! Hör av mig sen.

stark häst

Red ju Tila idag. Vi red en tur över marstrandsvägen. Hon konstrade lite till en början, ville inte riktigt gå och vinglade. Ställde sig lite halv en gång med men det var bara att säga till henne att vi skulle frammåt så gick hon. Sen var det inget mer liksom.

Somsagt var hon väldigt stark, drog inte på och stack utan hängde sig väldigt mycket. Det gäller att inte hålla fast där, även om det är svårt. Som Karin sa, 700 kg häst i handen. På hemvägen var det verkligen det, väldans va stark  hon va. Även på långa tyglar så kände jag av det. Trots det så var det en väldigt mysig tur :)
Har ingen bild på Tila men hittade en bild på Montana, tyckte den passade in i höstmörkret.

rida storheest

Ska aldelles strax åka ut till stallet för att rida Tila, Emils hopphäst. Ska rida ut med Elvira och ska se om Ida följer med också. Ska även hälsa på FRISKA ponnyn! Jajjamen, ni läste rätt. Bobby är nu friskförklarad!! Det är därför jag har gått och vart så glad hela tiden men har inte velat avslöja något men idag fick vi klartecken från veterinären. Äntligen kan vi komma igång på riktigt!
foto: Elvira Carlén!

pluggar på

Duktiga vi är som pluggar på rasten alltså. haha fyfan va fula.

rysningar

Ryser när jag ser dessa videor. Så himla fina och sanna! Man kan klicka sig vidare in i oändligheten. Ett stort hav av dessa. Dock så är inte alla välgjorda men dessa här nere, åååh. Ta er en titt och leta vidare, ett tips.
 

leeerigt

Det är inte lite lerigt i hagarna nu alltså! Var ute en snabbis med Elvira som hoppade lite i paddocken. Borstade lite på Bobby och pussade på honom. Dock är mina skor näst intill svarta nu. Gick med Elvira och tog in dom två svarta och hon hqade ju lyxen att kunna rida tillbaka medan jag fick gå i all lera. Elise är ju inte den största pållen.

Tog sen en snabbis hos E för att kolla på Williams lista, waaaaa - längtar tills nästa redan! Men nu ska jag käka lite kebabtallrik och fortsätta vara så glad jag har vart ett tag, kanske inte har visat sig så mycket då jag har vart så trött, men jag är jätte glad! :D
snutten

städat som satan!

Känner att alla mina inlägg handlar om städa. Gör jag inget annat? Nej. Ska ny cykla ner till bussstationen och ta bussen med Elvira ut till stallet. Får se vad vi hittar på för kul idag. Är förövrigt väldigt seg och trött, inte bra! Men däremot är jag väldigt glad över en sak, ni får inte veta än men hoppas det kommer gå nu. Hoppas, hoppas...

Gudstjänst

Ska aldelles strax bege mig till kyrkan med Jenny till kyrkan. Tanken var egentligen att jag skulle tatt stallet nu på morgonen men åker med Jenny ner på Gudstjänt istället, lika bra. Några andra från konfan kommer va där med så det blir nog bra. Ska fixa mig nu så hejdååå!

Landat hos Elvira

Har nu lnadat hos Elvira och efter att ha städat lite på hennes rum har vi käkat en jätte god middag med hela hennes familj. Det var jätte gott med efterätt och allt. Snart skja vi nog ner till hemmakväll coh köpa godis kanske? Ska tvinga med Elvira på ett William Spetz maraton med, för att han är bäst!

 
Ladda upp nu inför Williams lista!!

 
 
 

dumma västtrafik

Har precis kommit hem efter att ha lämnat av Malin vid Ytterbystation. Blöö, fick sitta ute i kylan i nästan 1 och en halv timma. Först missade vi första bussen då den va tidig så fick sitta i kungälv i 40 minuter. Sen så va tåget sent så fick vänta där också. Som tur va hade vi med färdgodis från igår så klarade oss i kylan.
skulle vart sommar nu. ↑ that day, underbar

havin a good life

with ma huvudvärk and Malin ♥
nu ska vi köpa godis för pengarna, trolololo.

fyfan säger jag bara

Har legat med hemsk migrän hela morgonen! Vaknade i morse och käkade frukost, kände då att det började flamma för ena ögat, om ni fattar va jag menar? Jag får som en blind punkt på höger sida... Bestämde mig redan då att stanna hemma då jag visste att jag höll på att få migrän. Sov en stund och vaknade. Kunde knappt prata, knappt skriva. Alla bokstäver bara flöt ihop och jag visste inte var jag skrev. Samma när jag pratade, Det blev liksom ett ända huiphgnfryfrörjgrj.

Somnade sen igen och vaknade och mådde illa. Tvingade mig själv att spy och somnade om igen ännu en gång. Nu har jag käkat och mår bättre. Huvudvärk vill dock inte ge med sig, Iprem och Alvedon hjälper ju inte! Ska kolla om vi har någon treo som tydligen ska vara bra...

Hatar verligen när det blir så här, att bli så hopplöst. Känner mig bara svag  och blir helt borta. Har haft detta ett antal gånger och det är nog det värsta som finns. Var riktigt, riktigt längesedan jag mådde såhär dåligt. Fyfan...
Har ni något tips eller nåt så ja tack, kom gärna med förslag!!

tänker på er

Idag kommer Maaaalin! Hon ska sova hos mig. Ska bara ha det chill och tänka posetiva tankar hela dagen. Det är nämligen ett år sedan deras förra häst Xet gick bort. Idag var det ett helt år sedan. Så tycker vi alla sänder en extra tanke åt familjen Andersson. Ska försöka få Malin på glada tankar hela dagen, inte nämna hans namn någongång - bara tänka glatt. Så om ni Anderssonare läser detta inlägg så ska ni veta att jag älskar er alla och tänker på er

en halv mil i gummistövlar

Åkte ut tillsammans med Elvira idag, hon skulle tagit en skritttur så jag gick med och tömkörde Elise. Som tur var tog vi på oss reflexer, haha ett skritttäcke passade aldelles utmärkt på Elise. Det blev en längre runda, red ner till Tempo och köpte kladdkaka!

Skrittade bara, eller tog en liten trav då vi insåg att Tempo stände om en kvart så de vart lite bråttom. E har ju aldrig varit borta vid Kareby (tror jag?) men hon skötte sig fint! Var pigg som satan dock men bara kul, samtidigt fixk jag ju motion. Fixade sen i stallet innan vi käkade lite gott med ett fleecetäcke om oss.

mot KRS

Hade en chill dag i skolan, mycket musik och även lunchkonsert. Stack sen hem till Linnea eftersom att hon är hemma från Kungsbacka och är sjuk, dock mådde hon bättre så passade på att hänga med henne. Nu ska vi ner och anmäöla mig till klubbmästerskapet på KRS, hoppning. Kommer även vara speaker med Linnea då, komemr bli as kul!

säg hej till Lisa och Isak

När jag var runt tre år så fick jag en gosedjurshund i julklapp, Lisa. Henne har jag alltså haft i ca i 9 år. För något år sedan så avr jag och julhandlade och hittade en hund som var precis som min Lisa hemma fast mycket nyare! Om man jämför Lisa och Isak så ser man att dom är lite lika ändå, även om Lisa ser lite halvt efterbliven ut....
 
Antar att ni kan gissa vem som är vem, annars så är Isak den nedersta på bilden längst ner. Alltså den tjocka och mer jämnare öron och päls. Utan helt ihoptryckt ansikte.

Vilken jävla smäll

Godmorgon folket!
Vaknade av att det regnade så jävla mycket, somnade sedan om och vaknade av världens jävla åsksmäll. Först lyste det upp hela rummet och sen sa det bara PANG. Åskar en del nu med men inte så högt, mest muller. Jag är dock ovanligt glad idag! Jag brukar vara jätte rädd för åska men nu brydde jag mig knappt - sing halelujah!
Goooingarnaa!
Idag är det också en dag med mycket musik så förhoppningsvis rinner dagen på fort.

just nu

gammal bild dock.. Så ta bort glassen och byt ut fysik mot religion - annars rätt ;)

take me back

 
Saknar Kreta och vännerna där något så otroligt, ta mig tillbaka.

pannkakor 2002

År 2002, när jag var 4 år så gjorde jag mitt egna pannkaksrecept. Det blev väldigt vackert och brukar använda det än idag. Eller?...

vackert va? Hoppas ni alla kan ta del att mina pannkakor nångång i tiden.

pluggplugg

Pluggar för hela slanten, därav uppdateringen. Var en knasig dag i skolan, haha.. Hade orientering på idrotten och sprang med Johanna och Amelia. Hittade alla 4 stationerna eller vad man ska säga, kom dock 30 min sent men skyller på att jag ramlade. 

Ramlade först i världens lerpöl som dessutom luktade bajs och sen i en jätte vacker vattenpöl, lande halvt på sidan och allt vatten skvätte upp i ansiktet... Var inte direkt ren när vi kom tillbaka, inte hel heller för den delen. Mina ben tar kål på mig!!


pluggplugg

Pluggar för hela slanten, därav uppdateringen. Var en knasig dag i skolan, haha.. Hade orientering på idrotten och sprang med Johanna och Amelia. Hittade alla 4 stationerna eller vad man ska säga, kom dock 30 min sent men skyller på att jag ramlade. 

Ramlade först i världens lerpöl som dessutom luktade bajs och sen i en jätte vacker vattenpöl, lande halvt på sidan och allt vatten skvätte upp i ansiktet... Var inte direkt ren när vi kom tillbaka, inte hel heller för den delen. Mina ben tar kål på mig!!


rolig Vermir

Red Vermir idag på ridskolan. Vi jobbade mycket på volter. Först låg vi på stora mittvolten i trav och sen gå in i andra varvet på en liten 10-metersvolt i skritt. Gick sedan vidare i trav på båda volterna. Tillslut så jobbade vi vidare med lite galopp på halvorna innan småvolterna och det tyckte Vermir var kul!
like this.

Vermir var något tjafsig i munnen idag och var lite halvt koncentrerad. Var inte alls stadig i formen, hittade den dock ibland. Han tjurade också ihop sig ibland så lite kickar och hopp fick jag med. Eftervolten, när vi skulle fatta galopp så blev det liksom ett "jätte hopp" in i galoppen och sedan dock han efter en stund så för att försöka hålla igång honom där så blev det lite sparkar. Tur att han har en långhals ;)

Bortsett från det så tyckte jag faktiskt det gick bra, för att vara andra gången jag red honom. Övningen var även nyttig och tänker nog ta hjälp av den på Bobbycaren.
Vermir i vintras, när han hade skadat knäna och gick i sjukhage. Men seriöst, det måste nog vara den fulaste ©-stämpeln som skådats...hahah 

off to the stall

Åker bort till KRS nu. Ska ju rida men tänkte även kolla om de är någon där som kanske kan hjälpa mig att ta ut lite hästar att ta kort på. Var ute förra tisdagen och hann ta kort på Blacky och Digression. Vi håller på att fixa kort för en grej med US och sen så kan även stallet använda dom till hemsidan - Två flugor i en smäll!
 

snyggingen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

storstädat mitt rum

Direkt när jag kom hem från skolan satte jag på höög musik och började städa mitt lilla rum. Plockade lite uppe på hyllorna och satte upp lite tavlor. Tänkte visa er lite före & efter bilder. på hur det såg ut - det var kaooos! Men inte nu. Mitt rum är dock lätt och städa men ja, det är väldigt lätt att stöka ner också!
 

hes

vaknade idag och var hes som inihelvete och det höll i sig till nu, när jag tog något att äta. Det regnar som sjutton ute, känns inte alls kul att åka till skolan nu. Det är ändå en hyffsat chill dag, först idrott och sen ska jag iväg på elevrådsmöte. Sen är det hem och plugga för att sedan åka till KRS.
Rikki får stå för bilden.

lilla och stora svarta

Kom precis hem från stallet och har jobbat lite svenska. Idag så snodde jag lilla Elise och red med Elvira och Sarina till Hålta. Eller jag red inte utan tömkörde lilla shettisen. Elise är även inkörd men vi har ingen vagn men man kan ju hoppas på att så småningom så kan man sitta bakon och rulla med, det var ju lite ansträngande att springa bakom, hehe.

Tog som sagt en tur till Hålta, eller nej. Halvvägs till Hålta. Travade lite och tog en galopp med henne. Bytte sedan så på hemvägen red jag Sarina barbacka. Tog även en lite galopp och trav på henne med. E va väldigt lätt att köra, hon var uppmärksam på hjälperna, ibland lite för mycket dock. Men lyssnade bra och var lagom framåt.
Det här måste göras om någon gång, det var en roolig dag med mycket skratt!

elviiira

Sitter just nu hos Elvira och pluggar lite, går inte alls bra då min dator dör snart och Elvira har inte riktigt de programen jag behöver, typiskt också! Fast nu kom jag på en jätte smart lösning, som ni inte får veta! Somnade vid åtta igår och sen har det varit full rulle hela dagen! Jobbade bla på riktigt bra i matten - redan klar med veckans planering. Men ligger lite efter i svenskan och SO:n men det fixar sig.
.d
Sen tar vi bussen ut till stallet och hittar på något kul!

bortglömda bilder

Fotade Sarah och Lutfina  i sommras men glömde av bilderna, som vanligt. Men nu fick jag tummer ur och laddade upp dom på bloggen, har haft dom i utkastet ett tag dock men nu kom dom till nytta!

 

Nikon D3100 - Tamron 70-300

Så himla många bilder så valde att ta dom i miniatyr (klickbara bilder!)

rooolig dag

Började dagen med att vakna upp hos Fille efter en riktigt rolig och smått galen kväll, oharre... Åkte sedan vidare till Kyrkan och där fick vi våra biblar, gick igen en gudstjänst, inte världens roligaste men belönades med fika så det blev väl gott.

Degade sen hos Elvira (de andra inläggen....) innan vi åkte till stallet. Hon skulle fotat mig och Bobby men det glömdes av då jag fotade när hon och Emil hoppade, fick ta några skutt själv också...
bild från sist jag fotade Elvira och Sarina. Tagen vid skymning med grymma nikon d7000!
Men nu ska jag plugga, kommer nog somna så vi hörs nog imon.

ASSÅ JAG VILL BARA SÄGA EN SAK, VÄLDIGT VIKTIG SAK. eN TÄNKVÄRD SAK SOM ALLA BORDE TÄNKA PÅ HELA TIDEN. mEN DET ÄR NOG NÄSTA BARA JAG SOM TÄNKER PÅ DEN SAKEN HELA TIDEN. dET ÄR VÄLDIGT SORFLIGT ATT FOLK INTE FÖRSTÅR ATT DETTA ÄR EN VIKTIG SAK, DEN VIKTIGA SAKEN VILL JHAG VISA HÄR

DET VAR ALLT FÖR MIG IDAG, SOVSÖTT OCH DRÖM OM BAAAAAJS
 

HEJ JAG GILLAR INTE DIG

 

FF

 

@elviras

-
 
 

Gossip girlare

Antar att ni redan vet att jag är en true Gossipgirlieber, haha wtf? Har sett alla säsonger som finns nu och kan inte bärga mig tills säsong 6 kommer ut! Såg sista avsnittet av säsong 5 för ett tag sedan och det var typ det värsta i mitt liv, nej men nästan...

Tänkte även säga att chuck & Blair är menade för varandra.
den här scenen var hemska att genomgå, buhu.
vill inte ens tänka på det, att säsong 6 är allra sista säsongen. Har sett massa små spoilers, aka avslöjningar från säsongen och den verkar som att den blir riktigt spännande! Vill att den ska komma men ändå inte - det är ju trots allt slutet.

matglad ponny

För ett tag sedan så fotade Ida mig och Bobby lite spontant. Dock så var han mest intresserad av mat och mat... och mat...
Sen somsagt så är Bobby inte alltid drömponnyn. Eller det är sällan har är drömponnyn om man ska utrycka sig rätt. Just nu är han ett rent hevlete! Men snart ska vi börja jobba med vett och ettiket. ;)
haha fulo

trött som ett as

Kom hem från konfan för ett tag sedan. Det var kul, snackad lite om Eva&Adam och lärde känna varandra och så. Har precis satt på en film och ska krypa ner i min säng och sova lite, haha... Tänkte vara hyffsat pigg ikväll när vi ska iväg till Felicia.

mot kyrkan

Ska snart gå ner och möta Elin för att sedan gå på våran första lördagsläsning! Ska vara där i fyra och en halv timme. Dock är jag hur trött som helst efter igår och vet inte hur jag ska klara mig, men det löser sig väl antaligen! Men nu ska jag käka frukot och byta om, hejdå!
väldigt charmig bild med förliten tröja som är Blondis, men vad gör man inte fotografen för sin modell?

Kapten röd

Åååh, har haft en jätte mysig dag idag med Fille och Johanni! Gått runt i Nordstan, åkt kanonen och vart på Kapten röd. Kom dock dit 10 minuter innan det började men vi fick hyfsade plaster ändå. Det var jätte grymt även om det blev lite segt på vissa ställen.  Det bästa va slutet, sista låten av extra numret. Då kom den vi hade väntat på hela kvällen - ju mer dom spottar.

kameran fick stanna hemma så nöj er med kassa mobilbilder ;)

@rödexpress

Nu taggar vi Kapten röd!! Dock har Fille glömt sina pengar och sin plånbok och allt sånt där men det löser sig väl på ett eller annat sett...

freeedag!

Idag är det en otroligt regnig fredag... Dock är det lite sol nu men det har i stort regnat hela dagen! Idag ska jag, Felicia och Johanna åka in till Göteborg. Antingen ska vi gå på kapten röd eller så tar vi en fixa och kollar i lite affärer och sånt kul! Vi får se vad som händer.
gammal visad bild från sjuan, goisarna

sjömansdressen på

Fotade min fina vän Sarah för några dagar sedan. Det blev lite spontant men på 30 minuter lyckades vi få fram några fina bilder iallafall! Tycker även att hennes klänning passar in ganska bra till temat, eller? :)


Nikon D3100 - Tamron 70-300 
Har ni någon favorit kanske?

dessa bilder

Antar att det inte bara är jag här i bloggvärlden som lagrar på sig en massa bilder? Har just nu alla min bilder på tre olika ställen, på datorn och på två externa hårddiskar. Det blir ofta lite förvirrande när man ska ha några bilder och inte hittar dom. Det var ett tag sedan jag städade bland min bilder så har jobbat lite med det nu den senaste veckan då min ena hårddisk håller på och balla ur.

Har nu sammanlagt flyttat runt över 50-60 tusen bilder till olika stället för att kunna formatera min ena hårddisk. Det har varit jobbigt och många av er som jag är skyldig bilder till, dom kommer att komma - så snart jag fått ordning på alla bilderna.


Det här har jag kämpat med det senaste. Lägger ofta all ledig tid här hemma till att rensa, fått flytta bilder i små omgångar så datorn ska palla med det = väääldigt segt! Det tar sin tid men det kommer bli bra sen. Nästa steg är att sortera in dom i mappar efter år och månader. Så organiserad som jag kommer bli här har jag aldrig varit innan, det var på tiden!

start over

Ger den här bloggen en ny chans nu! Har ju bloggat ett tag på wingersson.blogg.se med Malin. Har haft en grym, dock kort tid där. Tänkte nu starta upp den här då jag saknar den lite, hehe..

Anyway, det har ju hänt lite saker under tiden här med. För er som inte visste det så har Bobby hovledsinflamtion. För 6 veckor sedan var vi på veterinär besök och då behandlade dom hovleden och kotleden, därefter stod han på Metacan och vila i tre veckor innan det var återbesök. På detta besöket behandlade dom bara hovleden och han var mycket bättre.

Nu vilar han och går inte på metacam men han är mycket bättre! Idag när jag tog in han från hagen var han jätte pigg och glad och travade in nästan. Han såg helt ren ut så hoppas han håller sig! Förutom detta kommer jag börja rida en liten isis nån dag i veckan men mer om det en annan gång!

Kreta har jag vart i med, mohahah
RSS 2.0
Till Startsidan