vi draar ut

Nu har jag och Daninela kollat på film. Vi smög in i ett rum för att vara ensama, hur lät det? Men det gick inte så bra, var femte minut fick vi gå upp och stänga dörren för att Olle hade varit inne och vandaliserat oss med fisar i ansiktet och allt sånt. Mysigt värre, men nu har vi sett klart den och drar ut en liten svängis, ha det gött!

eftersom det inte finns någon snö så får vi hitta på själva.

nyårshäng

fyrverkerierna var riktigt coola! Smällarna var gigantisaka, synd dock att man inte såg smällarna på det sättet, det var ju sån dimma!
-film från idag-
gött häng!
go musik.. eller?

2011

Minnen från 2011! (sommaren främst)

Ridläger med dom bästa!

Mysiga sommarkvällar Linn älskling!
den här kvällen var urmysig, vi satt vid havet uppe på en klippa vid solnedgången och hade det riktigt bra!♥
Jag har börjat på en ny skola och trivs jätte bra där. Vi har konserter och annnat. Har äve träffat massa nya goa kompisar där!
Jag har träffat Elvira! Som är en av mina allra bästa vänner! Vilka stunder vi har haft, dom glömmer vi aldrig!
Börjat i en ny grupp med dom allra roligaste kompisarna i stallet! Vi är som en familj, vi bråkar, vi surar, vi förlåter!
Jag var på tjörn med Elvira och Moa. Vi red på långritt på Moas isisar vilket menade, barbackagalopper på ängar med högt gräs till benen, trav/tölt/pass på stränder, fika och räsergalopper. Väldigt mys!
Jag fick min kamera!
Vinterstart med Mange! Fick kram + autograf av alla, dessutom kärade jag ner mig i BeatboxMax♥
BJUDER PÅ BILDEN
sov på loftet tillsammans med Jonna och Elvira, det innefattande det här..Dessutom fick vi en gräshoppekompis som klämdes under jonnas sovsäck. R.I.P♥
Katterna kom till världen, har aldrig varit ensam i stallet från dess...
Hade Montana ett tag, innan jag slutade...
klippte lugg, HATAR DET


2011 har varit ätt jättebra år, det jag minns. Här var ett litet sammandrag på lite minnen. Det kommer kanske upp mera.

Nu ska jag duscha, var ute en sväng i stallet med Ida. Släppte ut, fixade och fptade när Ida red Celine. Bilder kommer senare! :)

fuck yea

Helt klart att man ska göra! xD




sista dagen någonsin 2011

Den här dagen är den sista dagen 2011, just den här dagen kommer aldrig, aldrig någonsin komma mer. 31/12-11 kommer aldrig komma. Rätt coolt ändå.

Imorgon åker jag med Ida ut till stallet och släpper ut runt 9. Sedan kommer Daniela vid 3 och så åker vi ner till Göteborg och kollar på fyverkerierna, sedan kommer gäster och så käkar vi lite gott och umgås. Vi måste dock gå och lägga oss relativt i tid eftersom vi ska vara på KRS kl 8 och jobba, eller jag ska hjälpa henne. - kameran är med hela dagen!

Kvällen har bestått av film på en grym hemsida jag har hittat. Man kan kolla på filmer gratis, filmerna är också ganska nya! Jag har kopplat upp datorn till tv helt själv för att få det grymt. Nu sprakar brasan i tvn med bioljud, mys!


tvåtusentolv

ÖNSKAR JAG!
hoppas ni får ett toppen 2012!

7-sovare

Godmorgon! Vaknade runt 1 idag. Jag brukar alltid bli väckt runt 11 av kompisar som ringer men idag ställde jag den på ljudlöst och fick sova ut! Idag ska jag med mamma och handla inför nyår och så ska jag upp till Fontin och fota lite hade jag tänkt. Men nu ska jag fixa mig till en film.

godnatt

kul-inlägg

långdag!

Idag har jag ju varit med Lisa i stallet. Vi kom dit och tog in hästarna och sedan gjorde vi ordning Solen och Garri och så gick vi ned i stormen till ridhuset.
Garri var riktigt go att sitta på, hade mjukt steg och var mysig. Red lite kringlivägar och volter och lite skänkelvikningar på honom. Han ville gärna springaiväg lite med fick vara med på förhållningat och så ville han gå innanför spåret, men det var bara att vara med med skänkeln.
Travade/töltate även något varv, där ville han gärna springa men det gick faktiskt bra.
s
bild på sofia och garri från hennes facebook.

Sedan tog jag kort medan Lisa busade lite med Spaenir, han har blivit riktigt duktig nu! Provade även lite med och han är så himla rolig att hålla på med, känslig och glad. Dock är det synd att han är så rädd.


För er som inte visste så skötte jag om Spaenir innan Sofia (ägaren) bytte stall. Spaenir har innan varit misshandlad och är jätte rädd för människor. Dock har han blivit mycket bättre nu. Jag har ridit på honom ett fåtal gånger och även där är han jätte känslig.
Solen är Lisas medryttarponny som Lisa rider och Garri är Sofias häst. Sofia har också en unghäst som är under inridning, Ludde, en stor oldenburgare som är väldigt kaxig, haha ;)

nu ska jag bara mysa med glee resten av kvällen, men först ett bad!
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN HÄR!!

bildbomb, kf1, kf2

Här kommer en liten bildbomb genom tiderna på kattfan 1 & 2. Haha, dom glömmer man aldrig. Det finns även lite andra stallkatter med.

spaeenir<3

Idag åker jag med Lisa ut till Solen och Spaenir. Jag ska fota lite och även skritta lite på Garri eventuellt. Sen ska jag även pussa på lilla Spaenir, saknar vekligen honom!


min lilla prins!♥

@toa - skypar med Daniela

Sitter på toa och skpar med Daniela och chattar med Lisa som sitter i mitt rum. Mamma och Johan åkte nyss in till akuten, han har skadat tummen när han körde lite parkour, smart bror...
ajajajajaj.

Fick reda på att studentfest är inbokad med, Ida i stallet är det som ska bli fri, haha. Men det ska bli kul! :D
nu ska jag fortsätta med mitt, hehe..

hemma

Nu är jag hemma efter en lång dag! Jag och mami har haft det jätte mysigt, gått i affärer, käkat på resturang och fikat. Fick med mig en del hem faktiskt!
2 jenas - Rut m.fl
stickad tröja - JC
rosa tjockträja - JC
grå tröja - JC
benvärmare, foundationsvamp - HM
Earcuff - ur&penn
earcuff, ensam - glitter.

SANNIS

norstan - tidsinställt

Idag är jag i Nordstan på mellandagsrean med mamma hela dagen. Ska shoppa lite, vet dock inte vad men vi får väl se om vi hittar något. Sedan i kväll/eftermiddag(?) åker jag eventuellt upp till Malin i stenungsund och spenderar natten där med henne och Bonnie! :D

Bilderna på Sanna kommer även upp senare idag, ha det gött sålänge!

take a chillpill

Danielas katt is taking a chillpill.

FRÅGESTUND

Japp, ni kör vi!
Fråga på så mycket ni kan, svaren kommer någon gång framöver när jag känner att det räcker. Svarar på istortsett allt!
kör hårt!

lååångritt!

Åkte ut till stallet runt 12 med Elvira och dör mötte vi upp Amanda, vi red på långritt i 3,5 timmar! Vi red över marstarndsvägen mot hålta och red lite nya väger, det slutade att vi hamnade borta i veneröd. Ridturen var förrövrigt ganska lugn, det blev ju en del trav och galopp men också mycket skritt. Ett skutt av ett litet hinder hann vi med också. Det tyckte Montanis var sååååhäääär kul och drog på som fan!

Solen sken också idag så vädret perfekt, inte kalls och inte mulet som det har varit på sista tiden, synd bara att snön inte har kommit. Sedan blev det lite stress efter i stallet för Elvira skulle till sin pappa, men vi hann med allt.
asså, dum katt eller va? vi var ca 50 meter hemifrån och den hittade inte hem? senare idag kommer även en frågestund upp!

baaajs

Idag åkte jag och Elvira ut en sväng till stallet och red en liten kortis runda. Det blev en lite lugnare med lite skritt och trav, barbacka med täcken på, mys faktor! Montana var hyfsat lugn och allt flöt på, lite studs här och där i galoppen men, men.

Nu har jag och Elvira sett på bajs (skönheten och odjuret/twiligt). för er som itne fattade såg i två filmer, eller en och en halv. sen har vi spelat Grunka! Jag ägde skiter ut Elvira, men hennes syster ägde skiten ur mig. Men det var första gången så jag är nöjd. Nu ska vi sova!
KAOS i foderkammaren, med kattfan 2.

Ni gör min dag!

Det är så himla kul att se det såhär och se att kommentarerna är från olika okända personer, fortsätt så!

Kom nyss hem från Sanna, vi har tagit lite kort, eller jag tog mest på henne sedan gjorde vi en failcover till Mange bjuder, haha! Den kommer upp någon gång när den är klar. Nu ska jag sätta mig och se på glee för att sedan dra mig till Elvira!

ni får två smakprov.

min nya blus med (a)
SNYGG Sanna.

Det var inte det roligaste vädret att fota i, regn + mulet. Alltså blev det inga bra bilder, vi fick höja upp ISOn så dom blev brusiga osv..men, mne, kul har vi haft! Mer bilder kommer senare.


@soffan

sitter i soffan med Sanna och kollar på lite tv. Vi tog en paus i fotandet och cillade lite. Bilderna kommer upp här ikväll. Jag är jätte nöjd med objektivet och man såg stor skillnad på standard objektivet och det långa. Så nu är jag ännu mer glad! Nu ska vi fortsätta lite, ha de gött!

loggade föresten in nu och såg att jag hade 6 nya kommentarer, tummen upp på det.

Svarar på en iten här med, en undrade om jag redigerade på instagram och det gör jag inte, jag tar dom så med webbkameran. :)

mot Sanna!

Vi båda försov oss en aning idag så nu ska jag käka lite frukost och en packar jag kameran och drar mig ner till Sanna. Gårdagen spenderades med lite Buzz och dator, dom andra gick och spelade "rita och gissa" så då gick jag till datorn och höll vakt för Ludde.
Goa unge! Bild från när vi tittade på tumme hand.

vet ni?

Jag tar denna som vardagsblogg, trivs bättre med domänen och allt. Kommer uppdatera om allt här med andra ord.
Skypar med Sanna och Lisa nu, Lisas mic dampar sönder men det går ändå. Men nu ska jag snart sova. Imon sla jag upp tidigt för jag åker jag till Sanna. Vi ska kanske fota lite. Vi höres!
En film vi gjorde till Ulle...♥

Lite Bokeh

Gick runt i lägenheten förut och fotade lite Bokeh, dom blev lite sådär men det var första gången och inget kul att fota på så det duger! :)


somsagt, dåliga men nu får dom ändå! :)

Hej hej alla ni däääär ute!

Det här är då min andra fotoblogg som jag har. Jag heter Anna Wingårdh och är 13år. Jag fotar med min Nikon d3100, jag har nu standardobjektivet och fick igår ett Tamron 70-300. Jag använder mig också av ett closeup filter och ett stjärnfilter ibland.

För det mesta fotar jag hästar men även annat gott. Kom ihåg att jag fortfaraned är nybörjare och lär mig var dag! Nu snart ska jag gå på en fotokurs också så jag får väl förhoppningsvis med mig lite gott dörifrån :)


Sen lite bilder jag har tagit.


Hoppas ni stannar!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0
Till Startsidan