hoppspecialen 18/5

Hoppade Mynta den här gången! Var inte alls förväntasfull ibörjan, men det ändrade sig snabbt! Vi hoppade en väldigt rolig bana som innehöll en oxer med bredden på drygt 1m, en vattenmatta, plank, täcke och kryss. Hon var faktiskt riktigt rolig att hoppa. Dock var hon väldigt stark så använde mig mycket av stanna och backa när hon sprang i från mig, det gav lite resultat.
Mynta har en tendens att springa undan eller vägra men det gick riktigt bra, några fail blev det, lite ser ni på filmen. Men Lotta tyckte att det gick bra och att Mynta hoppade på riktigt bra idag, det tyckte även jag! :)
Här är en film:
palla att ljudet inte kom med............hade ju värsta grymma låten, blööööh. sätt på någon bra låt så blir det kul!
Har nu märkt (lite efter, hehe) eller märkte det på pay&jumpen att jag måste bli bättre på min eftergift. Försökte lite här och det var faktiskt bättre, men inte bra. Ska fortsätta träna på det här och bli grym nu.
Hur tycker ni det ser ut?

tjenare i det UNDERBARA vädret

nehe, nu blev det åska och regn...
HEJHEJ, det var änna längesedan nu! Har hunnit med en pay and jump på KRS. Hoppade då två rundor, 70 och sen debuterade jag 80! Gick hur bra som helst och jag lever fortfarande på den glädjen! Så himla nöjd alltså, filmer kommer nog komma.
Duktiga pållen!
-foto Linnea Antonsson

Har även varit på Kungälvscrusingen med Linnea! Riktigt kul var det, särskilt när vi fick hoppa in i en bil och åka med dom under kvällen! herregud var kul det var, jajamen... tog inte bussen hem till Getskär vid halv tolv och då höll jag på att somna på bussen, haha.
- Ni som inte var där missade något!

såhär gled vi omkring i Kungälv.

Idag var jag även hemma och var sjuk, mådde inte alls bra igår så bestömde mnmig för att vara hemma. Vid fyra åkte jag och mamma ner på secondhanden i Kungälv, fick med mig två sådana där "vågspeglar" och tre riktigt coola tavlor! Kollade även om dom hade fått in skona jag skulle köpt igår och det hade dom, så även ett par palladium! Jag och mamma avr nämligen inne i Stengungsund igår, fick då med mig 3 par shorts och en tröja, precis vad jag behövde!
kärade ner mig i denhär tavlan, sämst bild och blabla, men gillade den ändååååååå.

fråga om baby

Fick en fråga om vad som hade hänt med hästens öga, angående Baby då.

Hon ser helt enkelt ut så :)
<p><font face="georgia">TO DA BLÖGG</font></p> <br /> <font face="georgia"><br /></font> <div><b><font face="georgia">HUR SÖÖÖÖÖÖT?!</font></b></div>

hejdå Bobby

Nu vart Bobby såld. Idag åkte bobby till sina nya ägare. Kommer sakna honom men det var ett väldigt fint ställe med lösdrift. Gick tidigare från skolan idaf för skulle varit med på veterninärbesiktningen men så blev det visst inte. Det sista nu har det gått riktigt bra med honom, Evelynträningarna har gjort susen! Men vad är det som sägs - man ska sluta när det går som bäst.

Här kommer några bilder på honom.
foto: Jenny eller Elvira.

Sista ridpasset med honom, förutom en skritt tur. Foto: Lisa.

Ha det så bra finingen, så får vi hoppas vi träffas igen någongång!♥♥

På torsdag åker även shettisen Baby tillbaka och på fredag åker Anastasia till sina nya ägare, så då blir det tre hästar kvar i Bollstad.
På torsdag åker även shettisen Baby tillbaka och på fredag åker Anastasia till sina nya ägare, så då blir det tre hästar kvar i Bollstad.
På torsdag åker även shettisen Baby tillbaka och på fredag åker Anastasia till sina nya ägare, så då blir det tre hästar kvar i Bollstad.

Hoppning 12/5

Hade hoppning på ridskolan igår, fick Jupiter, en häst som jag inte gillar! Vi hoppade fyrkanten som vi gjorde på hoppspecialen förra fredagen. Vi hade också hinder i hörnerna på fyrkanten. Jupiter var inte lika stark som sist jag red honom men han har inte så jätte braz kontroll. Men jag är ändå nöjd med honom, även om han inte är roligast att rida.

Kollade sedan på hoppspecialen häst och sen gick vi hem och var lite crazy. goa låtar och go kompis, kunde inte bli sämre!
Jupiter i vintras.

Nu ska vi ner till KRS på möte och sedan så ska jag hjälpa Lisa med Solen.

hej hej hej vi är bara 14 år



sadelkammar'n

Efter skolan åkte jag och mamma ner till sadelkammar'n och köpte lite nödvändiga saker. Fick med mig läderrengöring till stövlarna, ridhandskar, stöveltrumpor i 3-packoch hästgodis! Blev nöjd över att jag fick med mig saker som jag behövde, dock inte svampar, men men. Köpte även en avslutningsklänning. En lite mer utstickade klänning!

så himla söta!

Tog några kassa bilder på shettisen Baby, så himla söt!
<p>TO DA BLÖGG<br /> <br /> SÅ SÖT</p>
<p><font face="georgia">TO DA BLÖGG</font></p> <br /> <font face="georgia"><br /></font> <div><b><font face="georgia">HUR SÖÖÖÖÖÖT?!</font></b></div>

Sen måste jag bara visa denna filmen på bobby, ännu sötare!!
så goosig, sen går han till Alli och bara "jag har ooost, det har inte duuuu". ahaha

Blacky

Idag är det hoppning på KRS och jag hoppas på Blacky! Jag vet att han är skeptiskt på att hoppa men från förra gången med bommarna så blev jag riktigt taggad på att ha honom. Men han skulle tydligen gå med i hoppspecialen så vi får väl se. Men hoppas kan man alltid.
haha. typiskt blackyorka att jag är så himla glad hela tiden...
Några bilder från ett barbackapass för ett tagsedan som Malin tog.

Grymt dressyrpass!

Idag var det dressyr träning för Evelyn, i ösregn och blåst. Dock måste gud hört mina böner för det var uppehåll när jag red.

Vi fortsatte rida på det som vi gjorde förra gången, mycket med min sits och samt mycket småvolter och framdelsvändningar för att få han så lösgjord som möjligt. Han var mycket mjukare idag än var han var sits och koncentrerade sig på mig idag och inte på allt annat runt om.

Vi låg mest på A (eller C volten, vet inte vilken...) och rullade på i trav där med massor av tempoväxlingar samt la in några 10 meters volter här och där för att få till ställningen och contentratinen på honom.  Vi gick även vidare och så fort han höjde huvudet så skulle jag vara snabb och "låtsas" som om vi skulle in på en 10m volt - för att få igenom honom och det funkade riktigt bra! 

Han blev riktigt fin på slutet, stundtals så låste han sig lite men annars var väldigt mjuk och fölsam och gick i form stundvis med. Evelyn tyckte även jag satt bättre idag, att jag kom ner mer i sadeln och hade mer balans i stugbyglarna. Höll faktiskt med henne där. :)
TO DA BLÖGG AWP.BLOGG.SE
söt pålle innan ridpasset :')

härliga väder!

tjena, gör en liten mobilblogg nudå. Tog bussen direkt efter skolan till bollstad. Mockade och tog in bobby som stod utan täcke. Idag i det pissiga vädret är det dressyrträning. Taggad? - nej! Regnet verkligen öser ner och det blåser som tusan... Men vi får hoppas på det bästa! Ska packa hö nu men ni får ha det så bra!

Nu kör vi!

Igår sköt statistiken iväg och det kom in en del kommentarer. Genast blev blogglusten mycket bättre så nu hoppas vi det håller sig såhär och jag bibehåller min blogglust! Det känns som att man bloggar förnågon då och itne sitter och trycker ut varenda ord man skriver utan skriver lätt. Då känns det kul!
/glad Anna

fina montana

hittade lite bilder från när jag och Elvira provade ett träns på Montana i somras, som dock inte passade.

finisen♥
Tränset är även till salu om det är någon som är intresseras av det!

hoppspecialen 4/5

Hade Rikki här. Vi hoppade en jätte rolig bana med många roliga vägar och påhitt av Lotta. Rikki var duktig, men jag tyckte inte hans bjudning var på topp idag, eller han har haft bättre om man ska säga så. Men jag ör nöjd med honom och hans insats.

Ni får sammafatta det mer själva med filmen som Linnea filmade.
märkte nu att jag glömde sänka ner ljudet från hoppningen så man hör lite av lotta, hehe...

Märker det att jag måste få in mina armbågar mer till kroppen, och inte "flaxa" så. Ser det bra ut annars? kom gärna med kritik :)
jag vet att jag är lite stor på honom men han tar inte skada av det och det är inte synd om honom som jag hörde någon säga i bakrunden av filmen... busted, hehe.

Blacky 9/5

I fredags på ordinarielektion fick jag Blacky, glad som sjutton var bara förnamnet! hehe. Jag var förvånad öve rhans insats. Han var verkligen på hugget och vädligt framåt. Han hade en bra framåt bjudning och trampade på. Dock var inte formen så bra, men som lotta sa "hellre att han är såhär". Dock så blev han fin i slutet.

Vi hade lite förberedande flr hoppning och bommar på vändpunkterna i volten, utan på ena sidan då vi skulle lägga en 10 metersvolt. Volten skulle vi ta i galopp och få in så lite galoppsprång som möjligt mellan bommarna. Det var ganska svårt på Blacky eftersom han hela tiden skulle hoppa över dom små bommarna. Har hört av andra att han är väldigt skeptisk i hoppningen men jag blev riktigt sugen på att ha honom nästa gång på hoppningen. Tror det kommer bli ganska tufft om vi ska köra samma sak som i fredags.

Jag är jätte nöjd med Blackys insats och min egen insats faktiskt, minns inte när jag var det senast. Försökte tänka mycket på det som Evelyn sa till mig i torsdags också.
Lite i felsteg men han lyfter iallafall över :)
foto: Linnea Antonsson

Jumping Alabama

Här är bilder på Alli från idag, så himla fin ponny! Glömde även säga att det har kommit en shettis till Bollstad nu. Inkörd och iriden är den också och så himla söt!
Hon är så fin Alli!

mysdag

Hade klassdag i skolan idag ju. Vi grillade och spelade brännboll, mysigt värre! Åkte sedan direkt till stallet och fixade där. Fotade Alli som sprang av sig i paddocken innan jag hoppade upp. Red lite i paddocken först, Bobby var fin - mjuk och pigg. Men jag hade inte riktigt någon motivation eller idéer så jag red ut en sväng.

Det var supermysigt verkligen! Travade och galopperade en del. Lät honom ha fria tyglar i galoppen och springa som han ville, men han höll sig ändå lugn. Solen lyste även och det var perfekt. åååh, är jätte nöjd med honom, min lilla gris :')
Städade sedan lite i stallet och fodrade innan jag åkte hem. Helmysig dag!

SJUUUUK

eller käkade bulle med laktos igår så hade himlans ont i magen i morse, stannade därför hemma idag. Ska dock iväg till skolan nu eftersom vi har klassdag och jag inte har ont längre. Efter stallet åker jag till stallet, hade tänkt att rida lite i paddocken idag, vi får se. Men nu ska jag nog åka snart, HAJ!
bollstads stoltheter ;)

Internet nu!

Helgen har varit fullspäckad - heter det så? Ridning på fredag, först vanlig lektion sen även hoppspecialen, kommer i enskilda inlägg sedan. Sov sedan hos Linnea med Blondi och hade otroligt kul med hennes mamma och kompis! Åkte sedan på lördagen på hästfest och OJ vilka hästar, kommer bilder i enskilt inlägg där! Var sen med Linnea och red ut en liten barabacka tur. Idag har vi varit i Bollstad och ridit, kommer enskilt inlägg om det OCKSÅ. mycket inlägg nu, haha...
ett smakprov sålänge :)

tillbaka blickar...

Läser mina gamla bloggar och läser presentartioner skrivna av mig. Man märker hur livet ändras alltså. Läser från när jag hade Spaenir, alla gamla ridpass på Montana och bilder på Snutten. Känner nu hur jag saknar det, hur jag saknar Montana och Snutten, framförallt. Det är nu som man inser att dom inte finns i närvaron längre...

Villtillbaka nu!

Något sena bilder

På Sarah och Lutfina!
och sen lite fail, hehe ;)
nu blev det väldigt många bilder, men jaja!

dressyrträning!

Idag är det dressyrträning! Är taggad till tusen, i värmen och allt - men det ska nog gå bra. Får klä mig kallt haha... Men nu måste jag skriva vidare. Hörs sedan med en uppdatering av träningen.

Hoppbilder

Bilder på mig och Bobby från när vi hoppade. Bilderna är tagna av Jenny eller Elvira.
fråga inte vad jag gör med handen...
fina lilla ponnyn :)

dagarna i ända

Dessa dagar har varit så himla varma! Har varit 20 + och jag har gått i shorts dagen ut. Så himla skönt! Idag i skolan hade vi joggingdag, sprang 6.3 km - ohyeah! Åkte sen hem och duschade och sen vidare till Ebba. Vi har suttit ute hela dagen i bikini och solat samt pluggat - SO-prov på fredag, blöööö...

Igår var jag även hos Linnea en sväng, fotade hennes hund, chillade och åkte moppe, fick även prova köra. Riktigt grym är jag ;)
Så söt är han, lilla Chino!

bruden kör på hemmasytt

mammas hemmasydda byxor + pannband, mys på det!
RSS 2.0
Till Startsidan