Hoppning 29/4

Hoppade lite i paddocken idag tillsammans med Elvira och Sarina, Elviras syster Jenny fotade också. Vi hoppade en liten bana på 4 hinder, 2 lite lägre hinder, ett räcke och en oxer. Jag är nökd med Bobby, han var lite halv seg men ändå framåt. Galoppfattningarna tog han jätte bra men i slutet blev han lite trött och då gick det lite sämre. 

Hoppningen isig gick bra, vi kom in lite knas ibland men han fixade det och hoppade ändå, även om det blev lite knas. Han är så himla go att hoppa och hans galopp är uuunderbar!
en liten bild från idag.
foto: Elvira Carlén

the sky is the limit

sitter här i min lilla vagn och chillar, var ute en svängis med linnpinne förut och träffade våra små kompisar, HERREGUD va dom gillar att prata. haha! Väntar iaf på att Linn ska käka klart som hon borde gjort vid det här laget, men här får ni en bild från fääjsbook (pallar inte ladda upp den då internetet är så segt) på himmeln som inte är att klaga på!

viva la vida

Igår var det vikingamarknad i Kungälv, drog dit med Felicia och Rasmus efterskolan, träffade sedan Alicia där. Fick köpt mig ett bar solglasögon och ett skal till min HTC som kom hem igår. Det var också teori på KRS, vi hade ett litet prov. Kollade sedan på när Linnea hade med Ikaros i träningsgruppen, det såg riktigt fint upp! Hon följde med mig upp till Getskär sedan och där käkade vi godis och sjung singstar på wii.

Idag har vi varit nere och fotat lite vid havet med min nya fjärrutlösare som kom igår! Har även spelat mario cart och käkat jordgubbar. Nu taggar vi kvällen då Linn kommer upp, ska bli otroligt kul att träffa henne igen, senast var nog jullovet - förlängesedan!

en ny design har även kommit upp med, liter småfix kvar men satte in den ändå. Blev den bra?



snälla

Skriv att det är jag som har tagit bilderna!

Nu på senaste har jag sett otroligt många som använder min bilder till olika saker, jag bryr mig inte om det är på facebook, dayviews, instagram,  blogginlägg, header, gästbloggning, you name it. Spelar heller ingen roll om det var längeseda bilden togs eller om du redan skrivit en gång att jag har tagit bilde, är det min bild - Måste det stå att jag har tagit den!

är det något ni inte fattar så kan ni fråga det här.

mot stallet!

Åker till stallet nu, ska ju rida lektion sedan, eller jag tror det - hoppas! Om det nu blir av åga regnet vill säga. Tar med mig kameran ifallatt, har även klickat hem en sak till kameran idag, men måste åka nu, hejdå!

glad mamma och pappa

När jag kom hem satte jag på hög musik och sedan satte jag igång att städa hela lägenheten, plockade ur diskmaskinen, hängde in tvätt och plockade undan massa onödiga saker. Storstädade sedan mitt rum, det behövdes! Ni skulle fått en före efterbild, haha.. Har även pluggat en del och ska snart sätta igång med matteläxan.

soooooooooo

Har precis haft So:n nu och ska snart hem till Linnea, sedan ska hon träna för Anna på Marieberg så då ska jag med och fota henne och Ikaros, ska bli trevligt! Ni kommer även få bilderna från sist jag var där och fotade någon dag, hehe...
En liten bild på Ikaros!
fin killen!

Påskhoppningen

Daniela har äntligen lagt upp filmen från påskhoppningen, så här är den! :D
Har anmält mig på en pay & jump den 17 maj. Ska ha Digression med och då hoppar vi två rundor, 70 och sedan debuterar jag 80 med, haha! Ska bli riktigt roligt faktiskt :)

mysig uteritt!

Red en mysig uteritt med Ida och Elvira bort till hålta idag! Hade Allis hoppsadel och den har så korta läder, haha.. Vi red en väg som jag inte hade ridit innan men den var väldigt trelvig. Vi red ner för en backe och sen tog vi en jätte rolig galopp på ängen upp för en backe. Det tyckte Bobby var väldigt roligt så han tog bettet och stack, gjorde några rejäla bocksprång och hoppade omkring lite, haha så söt!

Vi gick sedan till ett ställe där det finns ett litet hinder uppställt som vi hoppade över, jag la mig sist så när jag skulle vända upp så började han galoppera i sedleds för att sedan kasta sig fram och sväva över hindret, fick inte stopp på honom efter utan fick styra in i en stenmur, galenpannan! hoppade sedan en gång och då gick det bättre och då red vi hemmåt.

Bobby visade idag en helt annan sida än den i lördags, han var mycket mer framåt och starkare, vi ska nog prova ett annat bett nästa gången vi rider ut. Han pinnade på redigt i traven och galoppen och höll takten med storhästarna. Lilla sötponnyn.
Här är han, Bob on!
Jag tycker inte jag ser så jätte stor ut på honom, vad tycker ni?

egen minnesstund♥

Sitter här och har min egna lilla minnesstund för världens bästa häst som idag har varit ifrån oss i en hel månad. Det är sjukt hur tiden har gått fort, det känns som igår allt hände... En sak är säker iallafall - jag saknar henne lika mycket nu som då♥

ponnyryttare!

Igår var jag ute i stall bollstad och provred Karins hyfsat nya D-ponny, Bob on. Vi hoppade lite i paddocken tillsammans med Ida och Celine. Vi hoppade lite sockerbitar och la även upp två sockerbitar på varandra, vad ska man säga.. Hoppa kunde han och det tyckte han var kul med! Förövrigt var han lite stel och lite seg men karin visade en film när Emil rider honom och oj va fin han var, så han kan!

Kommer nu börja rida honom tre dagar i veckan och varannan vecka rida dressyrlektion för Evelyn, en jätte duktig tränare så det här lär blir kul! :D

Har ingen bild men när kommer komma.
bild i repris

snäll papi...

Ja, sen sittar han och gapskrattar åt alla andra...

Barka 20/4

Hej alla, har kopplat upp mig till telefonen nu, det funkar men är vääääldigt segt!

Vi red framdelsvändningar på ena sidan och 20 meters galoppvolter på andra sidan, framdelsvändningarna klarde vi inte så jätte bra men galoppen gick ju då bättre.
Fick iallafall den nya hästen Barka igår, hon var lite psyko mådste jag säga. Hon var väldigt istabil i traven, vinglade lite hit och dit men hon är inte så jätte högt utbildad utan hon har tydligen dragit en del i sitt liv. Hon höll också på väldigt mycket med sitt huvud och slängde med det, men i stundvis var hon fin och hittade formen. Särskilt i galoppen, man fick hålla om mycket där och verkligen rida henne men hon var fin där även om hon gärna sprang in i fattningarna ibland. Känslig och fin var hon med och hennes trav var som en soffa, hehe.

Är nöjd med henne och skulle gärna kunna tänka mig henne igen!
-har ingen bild på henne så ni får en på Blacky :')-
foto: Linnea Antonsson

yoyoyoyo

hemma från skolan nu, chill fredag idaaaag, ska packa nu eftersom jag åker till mitt sommarställe sen efter ridningen, kommer nog inte ha något internet över helgen och hinner inte fixa några tidsinställda, men ni får klara er! Såklart hoppas vi på Blacky sedan, eller kanske någon av de två nya hästarna som har kommit till stalelt? Vi får se helt enkelt.
kånmpissssssarna

blev nyss aningens gladade

välkommen till klubben kepsis!


en liten dag på Getskär

uppdateringen, jajajaj.... Har inte hänt så mycket, simmade med klassn igår, gjorde läxa och sov, det är väl det? Hittade föresten lite bilder från en vintrig dag på Getskär - som förövrigt är vårat sommarställe som öppnar till helgen! snacka om att jag har längtat?!

Nikon D3100
Tamron AF 70-300 1:4-5.6 tele macro

Vad tycker ni om bilderna, har ni någon favorit? :)

Gör ditt liv så som du vill leva det

Skolan idag var riktigt seg, jag var trött som ett as och kunde inte tänka. Hade sedan utvecklingssamtal direkt efter skolan, inga konstigehter där inte så det gick fort. Åkte sedan in till kungälv en snabbis med mamma, fick med mig två bh:ar och en bikiniunderdel. Nu har jag storstädat mitt rum, satt upp en tavla och fixat min stereo - nu kommer det bli hög musik! Tycker dock vääääääldigt synd om min bror eftersom högtalarna sitter på väggen till han, eller nej, det får han leva med. 

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan bara slappa, ska fråga Johan om han vill se en film, eller om han är för upptagen med att spela...

Var även med Linnea i stallet igår och fotade henne och Millan, fick sedan rida Millan medan hon red Ikaros. Hon sprang ifrån mig lite ibland men annars var hon mjuk och fin, särskilt då man får till det på henne! Såg jätte fint ut för Linnea och Ikaros med, ska bli kul att se dom på programridningen på KRS!
URsöta unghästen Jessie, mer bilder kommer :)

chill dag

Idag var det en riktig chill dag, började 9 och slutade 2, hade dessutom EA-pass utan lärare, och ja.. Det blev mycket gjort, eller? Sitter hos Linnea nu och ska snart käka pommesfrites och kebab innan vi åker till stallet och rider, jag ska nog fota Linnea med båda hästarna, ska även få rida lite, treeevligt värre :)
sötgrisar♥

movietime

Igår åkte jag och Malin in till Göteborg och såg Hungergames. Vad mer kan man säga än att den var HUR JÄVLA AWESOME SOM HELST - Se den! På bussen dit så hade jag och Malin väääldigt kul!
Ja, var helt röd i ansiktet och höll på att dö av skratt och hon bara fortsatte...  Alltid kul med trevligt folk!

love U!♥


Var hos Sanna förut med, sjöng lite singstar, chillade och dampade, hade trevligt helt enkelt.
btw, följ mig på Instagram - wingaardh!

ojojojojoj

vart tog bloggen vägen? Jag har egentligen ingenn ursäkt till att jag inte har bloggat, jag har egentligen bara inte orkat. Dagarna har gått i ett tillsammans med stallet, lillabloggen, mat, film och sova. Det har varit skit kul och festen hemma hos mig och idag blir det bio, nämligen hungergames! Ska bli nice men nu ska vi nog käka frukost.

lilla bloggeen

tjenixen, sitter här och ska snart åka till stallet, tänkte att jag skulle visa värlensbästa blogg, eller ja videor!
gryym vaa?

Jag vet att ni vill ha dom

Våra gos muffisar slår allas muffisar. Punkt slut.

gooooodmorgon!

Vaknade för en liten stund sedan och då tog vi en liten promenad till bussen med Jessie. Regnet öser ner här så det blir en bakdag, med lite stall då.  Men förövrigt chill hela dagen ut, kanske går vi på bio med, vi får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt!
trött malin

dessa långa nätter

Dessa två nätter har varit otroligt långa! Det har regnat och det har varit otroligt kallt! Att sitta och vakta häst, dagen lång, natten lång och sen desamma igen, i slutet blir det lite långtråkigt. Dom tur var kom snälla Jennifer och Jessica som hjälpte till sista natten så vi tog skift. Även Malin och Jessiees mamma var snäll och hjälpte till. Juste, vi fick låna ett rum på stallägarns bed and breakfast att sova i, vilket underlättade mycket!
Vi har haft kul iallfall även om jag fick en väldigt tråkig nyhet igår. Min älskade kanin gick bort igår så mamma och pappa åkte hela vägen hit för att berätta det, valde dock att stanna kvar bland min goa vännerrrrr! Uppdateringe har itne varit bäst men nu vet ni.

Ha det bra världens mest bästa

nananannana

min mobil föll i vattenhinken och funkade, men nu är den död </3
R.I.P

nattvistelse i onepiciecicar

Nattvistelse i one piece ! :DDDDDD

hästisen är på bättringsväg och stödjer numera på benet och käkar med god aptit, hostar inte lika mycket nu heller.

usch och fy...

Har landat och Malin nu och ska sova i stallet inatt. Malin skulle tävlat idag men op framridningen så skulle hon hoppa ett hinder, då hoppade Belinda jätte stort och landade på knäna. Så Belinda kan inte stödja på ena frambenet och får stå fastknuten så hon inte kan lägga sig ner. Så fort hon lägger dsig ner så måste vi se till att hon kommer upp igen, hon kan ha en spricka och lägger hon sig ner och reser sig så kan det hända att hon bryter benet. Så hon får verkligen inte lägga sig ner.

Men nu har hon äntligen kissat och då blev hon mycket piggare och äter med stor aptit och ser mycket piggare ut så det känns skönt! Hon försöker också skrapa med hoven och tigga mat men det går inte så bra med massa bandage på.. :(



Det kommer bli bra.
lilla Belinda :(

hej och hå, godmorgon!

Vakande nyss och sitter vid datorm, ehehehehe. ska snart ner och käka frukost. Somnade inte fören halv tre igår så skönt att sova ut idag! Har haft det riktigt trevligt, smällt raketer, snackat med gött folk på skype och käkat god mat! Idag åker jag vidare ner till Malin också, ska bli riktigt kul att träffa fapis igen!

@Johannis

Är hos Johanna nu med familjen och har käkat god påskmat, efterätt och haft det chill! Hennes katt är för go, dregöar när man klappar honom och gosar tillbaka, haha. Just nu sitter vi på hennes rum med godis och ska ha High school musical maraton!

Glad påsk goingar!

Blondi spenderade natten här, vi har väl inte gjort så mycket, kolla lite sjuka bloggar, kollat bilder från hoppningen och sånt däär. Åt en go frukost idag som innehöll äggmålning - en stadig tradition hos Wingårdhs!

MiiiittttmammisJohansBlooondisBloondispappis

JUSTEE!

Såhär hoppade vi, eller asså kanske inte riktigt, jag är ju inte ett banbygge-rit proffs men ja, ni fårstårprincip

Påskhoppning 6/4

Hade ju somdagt Degression och jag är jätte nöjd trots nerslaget! Han var mjuk och fin på framridning och var inte alls lika tjaffsig som sist jag red honom. Vi red upp själva också men det funkade finfint det med.

Väl inne på banan så övningshoppadejag hinder 1 och 2, vilket gick kanon. Resten av banan funkade fint med, blev lite fel galopp och obalanserat ibland så det orsakade oss en rivning, men dety var somsagt mitt fel! Han skötte sig kanon.  Kunde inte ha gått bättre än det gick, rytmen var brs, vägarna var nog också okej tror jag, har inte sett mig själv rida än, hehe. blev dock lite strul med ridbyxorna, så det fick bli mina gråa. Byta skor mitt i allt fick vi göra med eftersom linnea hade mina stövlar innan.

Det kommer nog trilla in bilder från ridningen här, men nu får ni några.

fotomodellerna! Daniela har tagit bilden

pappa goes mästerfotograf!

mästerfotograf igen, var tvungen att ljusa upp den som sjutton för att se, men ja. En hoppbild!

hej

Dagen började med att jag och Linnea försov oss, vaknade 15 minuter innan vi skulle åka, plus på den! Tävlingen gick jätte bra, vi rev ett hinder men det var totslt mitt fel. Har ändrar mina åsikter om honom med! Skriver mer om det sen för nu ska vi vidare och rida Neas hästar med Blondi, ni får ha dte bra så hörs vi sen!
ooh, den lilla sötpållen! som förövrigt var riktigt snygg idag! ;)

ÄR DET LOV ÄLLÄÄÄR?!

OM DET ÄR!

Inviger det perfekt också, drar till Linena nu och hjälper henne jobba på KRS sen så åker vi hem och laddar inför påskhoppningen imon! (som jag har glömt att berätta om) Jag ska ha degression och kommer att hoppa 70. Är faktiskt inte ett dugg nervös så det är skönt.

Men nu ska jag åka, snor kanske linnea dator ikväll och håller er uppdaterade!


Bild från förra påskhoppningen med Shanti, hoppa kan hon iaf! Linnea har tagt bilden.

Net och Amanda

Här kommer några efterlängtade bilder på Net och Amanda, bättre sent än aldrig!

drar mig till sängen

Drar mig till sängen redan nu. Känner att jag behöver det då det har blivit lite sent de sista nu, jag har varit uppe sent och skypat med kompisar, gått upp tidigt och hållit igång på dagen, känner nu att inte håller i slutänden. Ska fixa för sista skoldagen innan lovet, (fatta hur skönt det är att skriva det eller?!) innan jag kryper ner. Vi hörs imon!

Rida liten bäbis

Red Anastasia förut och ja, det gick rätt bra! Hon var väldigt uppmärksam på hjälperna och sitsen, man märkte det speciellt i traven då jag kunde påverka den med endast sitsen, visst det blev lite knas här och där men det löste sig fö rdet mesta. Dock så blev det ganska mycket missförstånd i galoppen, lite bockningar och genvägar här och där. Hon är ju bara 4 år så jag var ganska försiktig, vågade inte riktigt ta i henne riktigt - jag blir lätt feg när det gäller känsliga hästar.
Hon är ju också van vid Idas sätt att rida, det är ju bara hon som har ridit henne förutom Emil som har ridit någon enstaka gång på henne så jag är nöjd. Ida hoppade upp på henne i slutet med och det såg riktigt fint ut väldigt bra ut!

glad att detta vädret är borta nu, har mesta dels varit strålande sol i massa dagar nu, men det ska tydligen bli dåligt över påsk. bajs på det!

español eller vad?

kallas det här för spanska så vet jag inte vad. Vi har vikarie och det är lite mer en galet, vi frågar ut han, snackar om massa och är helt flum. Efter skolan ska jag hem och byts om innan jag åker till stallet med Ida, ska mänligen rida lilla Anastasia vilket ska bli kul - om jag överlever, nej det går nog bra! Men nu hade jag tänkt att jobba lite, vi hörs när jag kommer hem från stallet!
Anastasia i sommras.

en rolig dag på kullen!

För någin vecka sedan så var det barntävling på KRS. Efteråt hade Blondi, Linnea och jag lite kul uppe på en kulle, vi snappade åt Embla och Simone som fotografer och körde loss, haha.

goingar!♥

that soffa

Med en stycke film, lite plugg och gott ikväll, JAG TROR VI KÖR PÅ DET!

tjockis dagen

Kom hem från skolan och var sp himla sugen på något, tog litte russin och hittade en morot som visade sig vara en korv.. hittade sedan lite chips som funkade utmärkt. Men det klart, lite glass var inte så dumt heller.. Idag händer det nog inte mycket, lite städning där, lite gossipgirl där. Kanske träffar en kompis, vi får se hur planerna blir!

Harry <3

Lite bilder från i lördags när jag och Blondi tog en sista promenad med Harry, fina hästen!

Sleep tight fellow♥

AWP - back on track!

Sedärja, nu kör vi igen. Har laddat ner en design (hehe). och fixade en header lite snabbt, den får duga. Lite små plock kvar men annars så är den klar! Blev faktiskt nöjd, kanske lite tråkig färg och så får jag ladda upp bilderna i mindre format också, men det får gå! Kommer börja blogga nu igen då, uppdateringen kommer dock kanske vara desamma, vem vet. Men jag kommer uppdatera så gott jag kan. Peppa mig nu att fortsätta!

Fina Harry som flög till himmelen idag.
foto: Sarah Kristiansson.
RSS 2.0
Till Startsidan