Jag älskar dig

 
/M

livrädd ponny

Åkte som sagt ut till stallet förut, mockade och fixade åt Tila och Bobby. Tränsade sen Bobby och red lite barbacka i paddocken. Tänkte rida ett litet lättare dressyrpass men det verkade inte riktigt gå som det ville. Bobby var jätte rädd förr något uppe i skogen och sköt baken under sig nästintill hela tiden och gick runt och var uppspelt hela tiden så det tjänade inget till. Hoppade istället ac skrittade runt med honom, kollade så han var med på noterna. Lite stanna när jag stannar och gå när jag går och han va med på det!

En jävligt go bild från igår, goaste vännerna! ♥
för er som undrar, julmust i glasen ;)

älska livet

Har hänt lite saker idag så jag kommer nog inte kunna blogga på ett tag. Vill inte gå ut med allt här men jag kommer nog vara datalös ett bra tag iallafall. Vi har precis kollat på en film och snart kommer mamma och hämtar och johanna och då åker jag direkt till Bobby. Hade tänk trimma lite i paddocken. Lite galopparbete och stärkande. Får hoppas det går bra!

Hej

Godmorgon alla där ute! Ligger nu på en madrass i Felicias lilla rum tillsammans med Rasmus, Erik, Johanna, Maja och Felicia och ja, jag vet inte vad.. Igår kväll va riktigt kul, bada jacuzzi och rulla sig i snön, mys. Vi däckade la runt 2-3 kanske.

julklappar

Hade en jätte trevlig stund på med US, massa skratt och god mat! Nu sitter jag här och slår in lite julklappar och väntar tills jag ska åka vidare tills nästa ställe! Erik, Rasmus och David kommer och hämtar mig vid 10 i 6 så har lite tid på mig att ta det lugnt.

mot Julbord!

Väntar nu på att Blondi ska komma och då ska vi iväg på Julbord med ungdomssektionen på KRS. Ska bli hur kul som helst att träffas igen, var ett tag sedan nu.  Käka godmat, skratta och ha kul. Även träffa Blondi som jag inte gjort på år och dar. Det här blir en kul dag! Ska iväg till Felicia senare så hon fyller år och umgås med lite goa vänner där med. Perfekt lördag!

kass uppdatering

Va så himla trött igår så orkade verkligen inte blogga! Satt uppe med inlägget flera gånger men pallade inte skriva något så lät bloggen sköta sig själv! Lisa och Sanna sov iallafall här! Vi hade jävligt kul igår trots att jag var hur trött som helst och inte så jätte rolig. haha :(
Deckade i min lilla soffa och sov där hela natten, förutom att jag har vaknat en massa gånger av jag inte fått plats...  Och en gång märkte jag att det var snö storm. Så nu har det kommit en massa blöt snö, men bättre än inget!
bilderna igår blev som nu kanske ser ingevidare bra. När vi kom ut så började det skymma så vi fick höja upp ISON samt att färgerna blev väldigt tråkiga. Snodde dessa rakt av från sannas blogg!

FREDAG

Äntligen är du här, ljuvliga fredag! Har kommit hem från skolan nu och bytt om samt  fixat mig för jag, Lisa och Sanna ska ut och fota lite! Tänkte försöka fixa en nu profilbild på facebook! Ska även fota lite natur om jag känner flr det, det är ju så fint väder. Men tills dess hejdå!

ponnyn med vilja

Som några av er säkert vet så är Bobby en ponny med mycket egen vilja. Han är en otroligt smart ponny. Han gör allt han kan för att komma undan från arbetet och så fort jag kommer på hans knep till att komma undan så kommer han på ett nytt, med en gång! Det gör att man i flera lägen skulle vilja hoppa av honom och ställa in honom i boxen med en gång och sen gå därifrån. Vilket jag nästan gjort ibland med.
+ på det så tar Bobby alltid till med sina ninjahopp/bockningar och det gör att man kommer redigt med obalans! Han gör ju det för att är glad men jag blir väldigt osäker när han gör det och det är nästar så jag blivit rädd. Jag har aldrig åkt av när han gjort sina hopp och jag har ingenting att vara rädd för egentligen utan det är väl mest tanken på att slå mig som skrämmer mig. 
 

Egentligen blir jag nog mest frustrerad och förbannad, det har jag en väldigt hög förmåga av att bli, särskilt vissa dagar. Idag var en sån dag och jag var skit sur på Bobby för att han var så jobbig. Vad ska man säga, pigg och allmänt 'explosive" så vi gick in i paddocken.

Där höll Karin och Ida lite lektion för mig och vi körde mycket galopparbete och över galoppbomar och även trav över travbommar. Trots mitt humör så gick det faktiskt riktigt bra! Han blev väldigt avslappnad och vi kom överrens om ltie saker, bland annat att jag ska rida lektion för Karin eller Ida någongång ibland för att få kläm på det hela.
trots att han inte alltid är den roligaste att rida så har han faktiskt sina bra stunder och jag älskar han ändå ♥
cred till er som orkade läsa hela.

shobreee

Anna är i stallet och det är dålig update här idag, right homies?
 
Har ingen aning om vad jag ska skriva direkt men kan väl börja med att ni kan kolla in min as grymma blogg http://nattstad.se/mmalinandersson !
 
Anna är i stallet och rider Bobby just nu tror jag så jag passade på å göra ett inlägg. Hm vad kan man mer skriva.. kan berätta om min dag hahah 
 
Vaknade ju då hemma hos Anna vid halv sju och då bytte vi om och åt frukost, sen åkte vi buss med Johanna och någon mer som jag inte vet vad hon heter till ytterbystation och där väntade Anna med mig i typ 30 sekunder innan hon skulle gå till sin skola (trots att hon inte började än så lämnade hon mig!!!!) så där stod jag ensam i mörkret, okej inte helt ensam för det var massa andra där men ytterby är pundar ställe så fett läskigt :(
 
fick bli en random bild på Johanna och Anna med nutella mackor <3<3<33<<3<3<3
 
Väl på tåget åt jag lite glass och smsade med Anna typ haha, kom typ 1 minut sent till skolan men dom hade börjat 5 minuter tidigare än vad dom skulle göra så inte mitt fel. först skulle vi ha typ 35 minuter lucia sak i gympasalen men jag orkade inte kolla på det så jag satt med datorn utanför, resten av dagen var as seg och sedan när jag kom hem åkte jag till stallet och pussade på min frukt, sen hem och prata med mamma, ska kolla film snart och om typ en timme eller så ringer nog Anna på skype för vi ska prata,hihihihi. 
 
hörs och ses people och kom ihåg att kolla min blogg hela tiden! ;) 
hare gött!

uääää

Godmorgon alla morgonigga människor! Såhär tidigt har jag nästan aldrig vart uppe och dessutom varit klar... Är ju inte direkt pigg, vi somnade inte så tidigt igår. heheeee. Men det är en kort dag idag så genomlider väl den utan några större problem hoppas jag, annars somnar jag väl som vanligt. Inget värre än så.
åh jag saknar sommaren
 

yållåsvag

Sitter nu i min lilla soffa nu och gör inte ett piss. Vi tog lite vackra bildern, eller inte. käkat lite mackor har vi gjort samt ätit av min berömda nutellaglass. Ska nog gå och lägga oss snart kanske, så vi kommer up imon och inte missar tåget, jaja goonatt!

yållåsvag

Sitter nu i min lilla soffa nu och gör inte ett piss. Vi tog lite vackra bildern, eller inte. käkat lite mackor har vi gjort samt ätit av min berömda nutellaglass. Ska nog gå och lägga oss snart kanske, så vi kommer up imon och inte missar tåget, jaja goonatt!
 

ohherregud

denna kvällen blev lyckad! Var lite segt att vänta i en evighet innan konserten, okej två timmar men ändå. Malin kom vid halv 6 och sen satt vi mest och snackade med olika. Jag hade ju haft panik hela dagen men det löste sig rätt bra sedan!

Jag och Elin var jätte nervösa innan vi skulle upp men sen på scenen var det helt borta och det var jätte kul! Hur det lät vet jag inte men det var kul och jag ville göra om det igen :(
Trots att jag halkade en jävla massa gånger innan och glömde av att sjunga vid ett tillfälle så vart det en grym kväll!

Nu sitter vi här jag och Malin och käkar nutellaglass, how perfect?

paniiik igen

haha fan. Måste äta och ta mig till skolan nu snart som möjligt och jag vet ingenting, har inte fått några biljetter eller något. Vi får väl se hur jag löser det med sminket och allt, Elin får hjälpa mig. I denna stressen kör jag på färdig frysmat som står i micron och kollar på heartland (vilket jag inte borde).
 
Jaja, nu ska vi inte va sånna för sen kommer Malin och sover här! :D

pigg

vaknade vid 11 idag och har sen dess kollat lite på internet med mamma, vi har checkat lite julklappar och sånt där kul. Fick reda på för en stund sen att jag inte behövde vara i skolan fören halv 5-5 så vad ska jag göra nu? Nej men jag och mamma ska åka till biltema en snabbis och kolla på julklappar, och sen ska jag dra mig till skolan för konseeert!

mysbilder

Häromdan när jag var ute i stallet tidigt på morgonen så pasade jag på att ta lite mys bilder i hagen på kusen. Bobby är inte direkt den mest fotogladaste ponnyn i världen så man får göra det bästa av saken, haha... Trots att han inte är världens posare så är han världens gosigaste♥
fulponnyn hihi

kritik är som vanligt alltid uppskattat!
nikon D3100 - tamron 70-300 macro


oh fuck

Känner verkligen att jag har panik nu! Vi ska ha en konsert imon och jag vet inte vad jag ska ha på mig, jag vet inte om jag kommer klara av att sjunga och jag vet inga förberedelser alls. Jag känner verkligen att detta är en bra punkt att vara sjuk på.
Duscha måste jag göra med och packar ner allt. ååh, vill ju bara sova :(

hemma

Sitter nu här i min soffa och kollar på heartland samt käkar godis som johanni lämnade kvar till mig. Kom hem från Kungälv för en halvtimme sedan. Fick köpt mig det jag behövde och hade en jätte mysig stund med Johanna trots att jag inte mådde så bra. Käkade på thailee och allt, mys!
Hon följde med hit en sväng men nu har hon åkt hem igen.
543879_2664055457248_1754010171_n_largeTumblr_meokxsckbr1qfm87to1_500_large
-weheartit-

ändrade planer

Har precis fixat mig och ska snart åka ner till Kungälv med Johanna. Vi ska hem till Felicia som blir fjortis på lördag  så vi tänkte köpa en present till henne. Får se hur länge jag blir kvar, hur länge jag orkar vill säga. Usch, det är verkligen helt fel tid på att vara sjuk nu. Med konserten i morgon och sen hela helgen fullbokad med massa roliga saker, skit också. Jaja, får göra bästa av saken.
två cepe bilder från när johanna fyllde år, haha.
 

Godmorgon...God lunch?

Herregud va skönt med en riktigt sovmorgon! Vaknade precis och jag minns inte när jag sov så länge senast? Aja, 13 timmars sömn är inte så dumt. Somnade vid halva heartland så tänkte jag ser klart det nu innan mamma kommer hem så jag hinner städa lite! Sen är det väl heartland som gäller dagen ut.

Det här är faktiskt första dagen på månadersom jag har en dag med ingenting planerat, inte ens stallet och det känns awesome, men tråkigt. haha...

sjuk måndagkväll - hemmagjord glass

 
Jag är så himla förkyld. Klarade mig knappt igenom skoldagen, fick gå och snyta mig nästan var tionde minut, vilket var mindre kul. Bestämde mig därför för att vara hemma imorgon. Vilar upp mig och käkar lite utav min hemmagjorda klass jag gjorde mig.
 
Nämligen, Nutellaglass!
Ska bli gott att äta imorgon. Bara ligga i sängen, kolla på heartland och käka glass och nutella.

Vad är det med mig?

Flera gånger har jag försökt starta upp den här bloggen, utan vidare resultat. Det har alltid blivit att jag bloggat endast en liten period och sedan tagit en paus igen då tiden inte har räckt till. Vad är det med mig? Hur svårt kan det vara att hålla en liten blogg vid liv i mer än en månad? Det har kommit saker i vägen och  titt som tätt och jag har helt enkelt inte orkat med bloggen. Nu tar vi nya tag!
 
Jag tänker minsann ge den här bloggen ytterliggare ett försök till! Ska försöka hålla igång länge och inte lägga av efter en månad. Svaren på frågestunden ska upp så småningom och bloggen ska fyllas ut med ny header och massa bilder i inläggen. 

Tänkte att det var ena bra start att starta upp bloggen när jag är hemma och är sjuk, blöö.
För er som har missat - jag, den mest blondaste blondinen av dom alla (både i sättet och utseéndet) har tagit steget och blivit brunett! Var hos Malin i helgen och Jessie, Malin och jag fick en spontankick och färgade mitt hår. Är hur nöjd som helst, blev super!
RSS 2.0
Till Startsidan