enewe.blogg.se

Nu tycker jag ni ska gå in och kolla på Evelinns blogg, hon har haft den ett bra tag innan men har haft ett uppehåll och har nu startat upp den med ny design, lagt alla gamla inlägg bakom sig och kör om helt på nytt! På bloggen kan ni följa henne och hennes ungponny Rhett Butler träningar och tävling, så kolla in hennes blogg HÄR och följ henne - Ni kommer inte ångra er, dessutom är hon en grym ryttare och skriver riktigt mogna inlägg!

RB och Evelinn, från hennes facebook, hehe.. Bilden är också en länk så klicka er in!

I can't take one more sleepless night

Idag har vädret varit riktigt bra faktiskt! Dock var jag lite deprimerad eftersom jag var tvungen att stanna hemma och plugga och städa masssor. Men det hoppas jag ta igen imon då jag drar och badar med Elin. ska bli fett nice, det var ett tag sedan nu man badade, när var det, i somras? haha... Nej nu ska jag fortsätta plugga vidare!

V Å R ♥ K E P S

if I die young

Sitter nu på mentorstiden och ska jobba lite med Asien, ska kunna hela Asienländerna på freddag, jo men det kommer gå... Som tur är har vi ett bra program så det går nog bra. Det var lunchkonsert nyss också, och Elin  och hennes syster var med, dom var riktigt grym måste jag säga!

Men nu ska jag jobba, eller jobba och jobba, var tvungen att ge er en uppdate iaf!

fin bild på Elin och mig från någon vecka sedan.

netfjärtisen

Red ut en ganska lång runda, eller jag tror det, kommer inte ihåg, med sällskap av Elvira och Vera , till en början. Vi pratade på om allt och alla, väldigt trevligt iallfall och fick sagt en hel del, kommer komma en överaskning snart också!

Hästarna var väldigt taggade iallfall och drog i väg lite i galopperna, men annars var turen ganska lugn, lite trav men mest skritt och prat, mysigt värre! Men nu ska jag sova, känner att jag behöver det!

haha, fulingen i hagen idag :')

orkar inte blogga mer idag.

Är inte på så jätte bra humör just nu, har inte varit det på ett tag heller... Tur jag har mina vänner!♥

kladdkakaa och macka





Sarah Blondi Kristiansson

här kommer resten av bilderna på Blondi den fine, har fler på oss båda som kommer sedan.

Vad tyckte ni om dom?

långdag idag igen

Åkte till mässan vid två och gick där lite forever alone tills jag träffade Cicci, pratade lite med henne innan jag gick och letade upp Jessie, åkte lite tjur och mötte sen och Blondi, Daniela och Lollo, gick på mässan med dom, hittade ingert, var lite galen bara.. Käkade mcDonalds, var ännu mer galen, och gick sen på bio!

Såg filmen Sean banan i seanfriks och den var riktigt grym! Min humor sådär och väldigt rolig! Rekomenderar den till er som har humor! Tog sedan bussen hem och nu ska jag sova!
on da busssssss
on da busss. Tack för en go dag!

Mina köp igår


Stövlar! Pioneer.

strumpor på köpet.

Och min borste jag vann ;)

ändrade planer!

Det blir ingen ridning idag, vi drar till mässan istället! Det blir jag Blondi, Lollo och Daniela som åker dit, får se vad som hittas på där, ska försöka hitta ett par ridbyxor iaf, och kolla på en väst, kommer inte hitta någon väst men dom kanske rear ut någon som va lite dyrare? Vi får se helt enkelt! Kul blir det iallfall :)

jag visar mina skills på tjuren!

Nu är det vår till hundra ute!

Hejsan ni där ute, vaknade på ett strålande humör och solen skiner, kan det bli bättre? Planerna för dagen blir nog att åka till stall Antonsson och rida på långritt med Blondi. ska bli jätte mysigt i det här vädret och jag ser verkligen fram emot det! Om det bir så så rider jag en fjording, Glimmer och Blondi Lutfina.


Bild från i fredags, ni vill väl ha fler?

göteborg horseshow var väl bäst eller vad man säger?

Dagarna på hs var bäst! Har umgåtts med gött folk, träffat massa goa bloggare, hittat ett par stövlar - äntligen! Främst har jag haft det vääldigt awesome! Men tröttheten började ta ikapp mig idag och jag var lite små irriterad imellanåt, särskilt när man inte hittar det man vill ha! Sprang runt hur länge som helst för att hitta en väst men det var så utplockat så gav upp.

Ska försöka hitta någon snygg väst som inte är allt för dyr någon annan dag. Har fotat en del också, kommer komma upp bilder någon dag. Men inte nu för jag ska snart sova så trött som jag är. Men ett smakprov får ni. Stör mig dock på flaggan vid nose, men datorn laggar sönder så får inte tag på någon annan.

tack alla goingar för toppen dagar!

känslan när man sitter upp på Blacky.

U N D E R B A R ♥

Red Blacky som ni kanske förstår, fatta det glädjerycket jag fick när Anna sa att jag skulle ta honom, som tur va höll Lovisa för munnen på mig annars skulle nog hästarna blivit vettskrämda, blev så hyper att jag gick ut och dampade av mig lite, så glad jag var.

Själva ridninge då, vi red lite WE idag, man skulle vända upp vid A och rida slalom och sen svänga varannan höger och varannan vänster, på ena sidan skulle man göra skänkelvikningar egenom två tunnor i mitten och sen ut till spåret igen. På andra sidan var det att man skulle rida igenom sockerbitar med plank på som en bro och sen fortsätta och rida igenom konor - allt detta skulle vi göra på en hand.

Blacky var väligt duktig och lyhörd på min hjälper och väldigt mjuk. Allt flöt på bra och skänkelvikningarna gick väldigt bra, dock var han väldigt seg på galoppfattningarna så fick lägga på spöt och då sparkade han mot det. Han busade även lite när vi skulle gå emellan sakerna. Men han hade en fin form, speciellt i slutet, då kunde jag länga traven samtidigt som han höll kvar formen och gick dessutom i en låg, rund och avslappnas form - nöjd Anna!

Han är sån att han jobbar, men i sitt eget tempo så lotta tyckte det var bra att jag fick till det på honom i slutet att jag fick honom att öka men att han behöll formen. Jag är helnöjd med ridpasset och Blackt, älskar den hästen!♥

Glömde en liten grej!

Träffade ju även Linn Streliin! :D

inköpet - torsdagen

Köpte faktiskt bara ett köp, en GPA-keps som jag dessutom är kär i ;)

Jessica köpte också en, så snodde hennes bild, hehehehehehehhe...
Jessicas bild igen..... Fick även det här i en goodiebag från bloggmontern, fast jag fick en vit keps.

blivande modell kanske?..

Igår när jag gick runt på mässan med Jessie och My och letade efter Jossan och Sara så blev jag ganska chockad! Det kom det fram en kvinna till mig och började prata om modeller och lite sånt. Hon hette Carina Edwards och  var tydligen en modellagent (sökte på google, hehe...) ochjobbade för IMG-models, hon tyckte jag skulle passa bra som modell och vi bytte lite telefonnummer och hon tog lite kort på mig och sa att hon skulle höra av sig och det får vi hoppas på, det hade ju varit rätt fräkt om det här nu skulle bli av! ;)


Jessicas bild.

idolbilder!


skriver mer om dagen sen, har 5% kvar på datorn ;)

smink

Fick ett önskemål att visa hur jag sminkar mig i en video, men jag sminkar mig så enkelt så jag skriver om det istället. Det mesta sminket jag använder är från LR health and beuty - som jag verkligen rekomenderar. Min moster jobbar även där.

Först använder jag foundation (kommer inte ihåg vilken styrka), oilfree från LR och tar över hela ansiktet, sen över det använder jag ett mineralpuder som anpassar dig till foundationen, också från Lr.

ja, den är snart slut </3

Sen använder jag mascara, och ibland kajal, ögonskugga händer vääldigt sällan!

Ida och Celine

Här kommer bilderna på Ida och Celine! :)

tunga VS näsan

Här möter våra fina tungor våra fina näsor, en väldigt roande film från igååår :))))

just checked in in Ljungskile

Se därja, nu är jag framme i Ljunskile hos Jesssica efter en halvtimmes tågtur och även ett besök i stalet där ka träffade hennes lilla pålle. Dock var den lilla pålln väldigt sketen efteratt ha rullat sig i ridhuset, Jossan kommer hit sen vid 6 ungefär och imorgon tagga vi gärnet på horseshow - trots att jag har lyckas tappat bort 500 kronor...


Nu var jag så ful att jag sndde en bild på Jessie och Jasmine från hennes facebook. ;)

NO

Tagga mitt hår som kommer lukta rök sen :))))

en ny hopponny i stallet?

Hoppade Net idag med hjälp av Ida. Herregud, vad har hänt med honom!? Han var verkligen annorlunda. Idag hade han verkligen den viljan man vill ha på en häst.

Började värma upp i trav och trava över en tvåkombination som vi hade på ena långsidan, svängde mycket så han skulle lägga fokus på mig och inte på att springa undan - vilket gick bra. Började sen hoppa och första gången så slarvade han lite men sen hoppade han jätte bra, dock blev han lite trött mot slutet men vi lyckades ta oss över 80! Dock så kom han fel på första och jag landade på halsen men vi hoppade, och jag klarade mig trots att jag satt på halsen, haha.

I slutet sen jobbade vi på att få han runt volten utan några konstigheter eller hopp, och jag har nu kommit på mig att blicken är jätte viktig på han, det räcker att man tittar dit man ska ett steg försent så kan han hoppa till, han tar chanserna han får. Men vi fick till det han ville och han gick riktigt avslappnat i slutet, frustade och säkte sig ner.
Jag är jätte nöjd och tack för hjälpen ida! :)



Provade Celine när jag fotade henne och Ida, och gud vilken go häst, mjuk och följsam och allmänt mysig, det kommer komma upp bilder imon med tror jag. En tråkig nyhet fick jag dessutom reda på med, men det tar vi inte nu. Och jag vet att inlägget är rörigt men kan inte koncentrera mig nu.

fhdsgherlugchpnre

Igår så slutade heartland fungera, eller dom har blivit blockerade av upphovsrätten, har säkert varit så innan men märkte det igår, blev så himlaa arg då det var den ända som hade det avsnittet jag var på. Letade som en tok, på yt, och andra sidor online men antingen, hackar det, eller så kostar det pengar och jag vet inte vad.

Som tur så ska pappas jobbkamrat försöka ladda ner säsong 3 åt mig, räddaren i nöden kan man säga. Så vi får vekligen hoppas att det går nu! :)

Nu ska jag iväg och rida netfjäärt

inte passande, men så sant.

hände mig idag...

Och det är ju inte direkt första gången, tog stöd på en stol, den välte, jag välte och jag dunkade in med huvudet gansak rejält i väggen men klarade mig bra, haha.

lite om bloggen

Ja, jag vill ha en storblogg, jag vill gärna utvecklas med min skrivning och bloggning, samt inom fotografering.

Men sanningen är nog den att jag egentligen vill blogga med en annan. Jag tycker det är väldigt svårt att hålla bloggen uppe när man är en person och inte riktigt har tiden till det. Och jag tycker det är roligare att ha en blogg tillsammas med någon annan samtidigt som det är skönt att blogga själv också. Så egentligen vill jag nog blogga med en annan.

Helst hade jag velat ha en hästblogg men det är väldigt svårt att ha en hästblogg eftersom jag är i stallet tre dagar i veckan och inte mer. Så isåfall hade jag velat ha en vargad/hästblogg och jag är öppen för förslag om någon skulle vilja skaffa en blogg med mig, men jag vill inte blogga med vem som helst, utan jag har lite små krav. Så man kan väl säga att jag letar efter "den rätte?" haha... Men det stämmer ganska bra, tänkte bara berätta läget lite med.
texten blev lite rörig men ni fattar nog.

foto: Linnea Antonsson.

fler bilder från tjejkvällen!

snodde bilderna av Daniela. :)


















en fin vän

Var ute på en promenad på lunchrastem med Amelia och kameran åkte med, här är lite bilder!


Och en ruulig bild :D

spegeln i hallen var en favorit

Åh herre vilka roliga dagar som har paserat! Igår var galet kul men massa goa brudar som var här. Vi skrattade, dansade, käkade, flummade och 6 goingar sov över, det blev mycket snack och sannigar som man fick reda på, jag har aldrig var en favorit, hehe...

Idag har Ulle varit på besök och vi har fikat, gått promenad och pratat massor, hon är väligt smart Ulle och man får mycket tips av henne! Har haft jätte treligt med andra ord.

Här har ni massa bilder från gårdagen, jävlar va kul vi har haft det, ni är bäst!♥

chacha

har tjejkväll nu !
puss! :*
Älskar er!
//MJAOOO

bildbomber

Kör som Linnea gör på sin blogg.

Välj en/flera mapp så slumpar jag 10 bilder därifrån och lägger upp på bloggen i ett enskilt inlägg, eller om du säger några/något nummer.




Kom igen nu! :)

denna isen alltså

Var ute en snabb sväng i stallet och fodrade förut, från 8-10 ungefär, red inte Montana då det var så himla halt! Det gick knappt ta ut hästarna till hagen då det har regnat så. Fick gå jätte försiktigt och var rädd att hästarna skulle halka eftersom inte alla har skor. Men vi kom fram överlevande.

Mockade åt Bella och Montana samt fixade hö innan jag åkte hem och sov i en timme. Och nu skyoar jag med Blondi och fixar lite, taggar för ikväll! :)

~ en bild på Rikkipikki från igår ~

Malins dogs

Här kommer bilder på the dogs! Gismo är den gråa hunden, Kämpa (räkan) är den ena shcäfern och Rask är hunden som hoppar ;)

Lisa och Solfari

Från ett ridpass i somras.


ojoj, vad hände här?

OJOJ vilken sommarabstinens jag fick nu!

dom här bilderna hittade jag nu, och vilken saknad efter värme jag fick!

allt är så mycket bättre då, vädret, timmarna i stallet och umgänget med kompisarna! Stor saknad till den♥



datorn har tydligen virus

lägger över allt på hårddisken, det lär ta ett tag.

tänker återställa hela min dator sen, så allt kommer trolligen försvinna.

Lester 17/2

Fick Lester idag på ridningen och vi gjorde en övning med skänkelvikningar. Man skulle vända in på diagonalen vid H och F samt göra 15 meters volter vid A och C. Innan körde vi lite galopp på fyrkanten som uppvrämning för att trava i stortsätt resten av lektionen.

Lester var riktigt mysig att rida! Han hade ett mjukt steg och var allmänt mysig. Dock så velarhan med sitt huvud hela tiden, han slänger upp det väldigt mycket och det gör ju det hela svårare med formen. Men han hade sina fina stunder med! Han blev lite seg mot slutet och jag fick inte riktigt fram honom men i början var han pigg och glad, lotta sa det med att han behöver galoppen för att behålla framåtbjudningen, han tappar gärna den annars - vilket jag märkte.

Jag är nöjd med hästen men inte med min ridning. När jag kollar på bilderna vill jag bara slänga kameran i väggen. Innan hade jag problem med stolsits så då drog jag bak skänkeln överdrivet, vilket än sitter kvar, så på bildern kommer ni se att skänkeln ligger långt bak.  Sen glömmer jag yttersidan med vilket man märker extra mycket på Lester eftersom han behöver det stödet, men annars tyckte Lotta jag löste honom bra i skänkelvikningarna och att jag hade en bra tajming med ridningen.


Bild från idag som Linnea tog, kommer mer sen!


hacka, hacka hål, hacka hål, hacka hål

James & Karin – Hacka Hål

Dagens drog,  oh yes.

FapMalin och Silver Belinda

Var i stallet en sväng idag med, dock vilade hästarna för den blöta snön, vi fixade och filmade lite filmer, hehe, känner på mig att det kommer bli grymt! Ska käka pannkakor och sedan filma lite till tror jag? Igår roade vi oss med att sminka varandra :))
ikväll blir det nog kul med fapglass, fapfilm, fapkoja och faphundar och fapkatterna då...
Jag vill göra bebbbis med dig

systrarna andersson

Fotade ju Malin och hennes syster idag, dock så kändes jessies häst inte fräsh så det blev mest bilder under framskrittningen på dom. Ridbilderna kommer sen!

visst är dom här pållarna coola eller?!

mitt "år" i bilde

Gick nyss igenom mina mobilbilder och hittade några intressanta som jag tänkte dela med mig av!

gosigt ridläger!

pussenuff spaenir!

ett gosigt sår av dampponnyn Daffy...

mysig sommarpromenad i mörkret med elvira!

mögelluktande reflextäke, check √

yeayea

elvirasmoppedoppe

tjokisklassen!

mördar vännerna

roliga uteritter på nordsvensken tantan med Ida!

fina förrvirande mattetal

inte alls förstort schabrak!

fina stunder i overallis

lämnade av spaenir på tillridning

goa stunder på  hästryggen

goa johanni<3

det var rätt mjukt inatt

dock blev det en håla längst in där jag låg, men det var rätt chill ändå!

Vi har vaknat och käkat frukost chillat med tv:n och nu ska vi dra oss till stallet så ska jag fota Malin och hennes ponny Belinda samt hennes syster och hennes häst Freja, ska även fpå rova Belinda så det blir kul! Men nu måste jag åka, ha det gött så länge.

Här slaggar vi inatt!


Tillsammans med film, och vovve mys!

kladdkaka, ohyes

Har kommit fram nu, eller för en stund sedan, tog hela 1 timme att ta sig hit, med alla byten, buss, tåg, buss. Vi har nu bakat kladdkaka efter att ha gosat med hennes alla hundar och katter, dom har stencoola namn, Gismo, Kämpa, Rask, Picasso och missemannen <- in love.

Malins dator är sönder så det kanske inte blir någonvideo, men man vet ju aldrig!

valentines dayyy

Nu får ni ha en härlig valentines day/ forever alone day, what ever! Jag inveg den emd Lollo, Daniela och Sarah och kommer sluta den hos Malin, perfekt ju!


they are reading my mind

oooh, den känslan asså

Mer bilder från den gamla dagen...

... Som visst inte varför 2-3 år sedan, utan från April 2011, haha... Bra minne där ja!

Bilderna ärfotade avmig och Sara, flerbilder kommer på Saras blogg som ni hittar HÄR.

On da spårvagn

Sitter nu på spårvagnen med gänget och har trevligt, jag har snott lovisas iPhone och passar på att göra ett inlägg! Vi var en sväng på Mac Donalds innan och jag köpte en snaskig happymeal, fick en fin mästerkatt och chilenare med den, fin katt! Nu taggar vi gfrk!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3191633/images/2012/pic_189186749.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3191633/images/2012/pic_189186757.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3191633/images/2012/pic_189186758.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3191633/images/2012/pic_189186761.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3191633/images/2012/pic_189186766.jpg" class="image">

kåååäreeees

Lite bilder från i fredags somnågra bett om, dock inte redigerade, det orkade jag inte. Bilderna är tagna av Linnea Antonsson. Men här är dom!


polis, polis, potatissgris

Nu sitter jag i sängen med Sara bredvid mig. Vi skulle egentligen gått upp vid 11 men eftersom jag är såp smart och börjar blöda näsblod så vaknade vi nu.
Dagens planer är at åka intill GFRK med Sara, Lovisa, Daniela och Emma. Detärpolisrytteriet och hundförarpolisen som har sportlovsuppvisning så det ska bli kul! Kameran åker också med såklart såskaförsökapå litebilder till er, men nu ska vi göra annat, ha de gött, igelkött.
Bild från... 2-3 år sedan, men en jävligt rolig dag!♥

living young and wild and free

Hur har ni det i det ljuvliga vädret?
Jag har precis varit uppe vid våran villavagn och kollat till det med mamma, allt såg bra ut förutom att våra grannar har fått inbrott, fast det såg itne ut som att något var stulet utan dom hade förstört istället, dom hade krossat en ruta i den ena vagnen samt öppnat dörren och i den adnra så hade dom sprutat med pulvereldsläckare över allt.
Dom hade också varit runt i dom andra vagnarna men dom hade inte fått upp dörarna eller något, det var bara samma fotspår överallt, så det var ju bra.

vi åkte sen ner till havet och tog lite kort, dom kommer någongång sen :)

~ tog en liten bild åp mig förut precis innan vi åkte ~

wihoo som fan

På tisdag åker jag upp till Malin i Stengunsund och chillar med henne, kommer troligen en uppföljare på "som fan", har lite planer som kanske funkar! Vi får se helt enkelt.
Ska iallafall bli mysigt att träffa korvisen igen, var senast på julllovet tror jag.







Whitney Houston - Rest in music

Sitter just nu och lyssnar på Whitney Houston, för er som inte vet det/har läst det på fb/dv och allt vad det heter så är hon död.
Hon dog inatt och orsaken är inte säker nu. Jag har itne lyssnat på henne så mycket, det är ner nu det senaste, hon var en fantastisk stjärna och tycker det är väldigt synd att mista en sån stjärna!

Whitney Houston - en legend♥

Dirty dancing 2: Havana nights

Kollad ejust på denna grymma filmen, tyckte den var riktigt bra! Fick ett såntdär måste-lära-mig-dansa ryck, tycker det är så fräckt när man vä kan det, så om jag inte bloggar vet ni varför ;)
Musiken där var också väldigt bra, en som kommer vara min drog resten av veckan nu är den här godingen!
Wyclef Jean – Dance Like This featuring Claudette Ortiz of City High




Har också kommit på mgi själv med att jag älskar höra spanska! Tycker det är ett sånt härigt språk faktiskt, men då ska det vara flytande, gärna från en snygging, (typsomdiegolunaakajavier) hehehe.

LILLA LADY

Här är filmen när jag hoppar lilla lady, som ni ser så är oxrar inte hennes säkra sida och traven inte min starka sida, haha, studsade som en liten pingpong boll. Men hela gruppen skrattar och då är det ibland svårt att hålla balansen.. ;)
Men det går lite fort och hon var ganska stark men jag är ganska nöjd att hon hoppade överhuvudtaget, sen ser det ju lite hej-kom-och-hjälp-mig aktigt ibland, men jag bjuder.

Vad tycker ni?

Laddar upp för melodifestivalen

genom att skypa med Blondi och Sara, ska mysa ner i den här goa hörnan sen :)

min goesoffa :')

känslan när man springer in i en järnstång med huvudet...

Jöpp, den känslan var jag med om idag, har en fet bula med en halvmåne på i pannan nu, haha.

Var ute en snabbis i stallet förut och fodrade samt släppte ut. Pulsade runt hela ängen med Montana också, ledde henne eftersom jag börjar bli förkyld och jag måste vara frisk på lovet!

Nu ska jag fixa mig och sedan ringa någon kompis eller så, ni får ha det så bra sålänge!

Kolla föresten den här videon, hur grym?!

Linnea och Digression!

Här är några bilder från när jag fotade Linnea och Dgression idag.

Har fler bilder men min dator dampar lite så dom går inte att öppna i picasa, jag rensar bilderna där innan jag fixar med dom i andra program så jag fick lite flipp där!
Men det löser sig nog någon gång, så resten får ni när dom kommer ;)

Lilla Lady, hey, lilla laaaady

Red lilla Lady idag. Hoppning barbacka blev det!

Det var verkligen jätte kul och Lady var väldigt duktig. Lady är ganska känd för att inte vara den bästa på att hoppa men jag  tyckte hon var helt okej idag! Stannade bara två gånger på en oxer men sedan inga problem! Visst tvekade hon lite med hoppade. Hade näsan listat ut i förväg att jag skulle åka av - men icke!

Dock hoppade hon ju lite knas så jag kom i obalans och vi skulle svänga för att sedan ta ett litet kryss med än gång. Det blev nog inte så graciöst pga av hoppet och sen glömde jag yttersidan hela tiden, jag svängde för mycket med armarna eller vad man ska säga och så gick det ganska fort och var obalanserat men viljan fanns där och det var nog det jag vill ha ut av ridningen idag!


såhär hoppade vi.
svarta - studs
svart - röda - oxer
gröna - räcke
Rosa, blåa, Kryss

Linnea fotade lite i början med, sen har Danielas pappa filmat med, om ni är snälla så kan ni få se, det vill ni vaa?

Lite smakprov.

Foto: Linnea Antonsson. Oredigerad och så.
Fotade även Linnea sen efter och jag måste säga att dom blev ganska bra för att vara på KRS. Visst så satte jag ISON på hösta, men det är ett nästan måste i det ridhuset, det är så mörkt där. Sp bikderna är väligt brusiga, men det får vara så. Bättre det än suddiga.
Ställde även in den lite för Linnea, dom bilderna blev också bra, men sen när jag beskär dom så blir dom ju suddigare, haha :(

Nu ska jag köka revben och vitlöksbröd för att sedan köpa godis med lisa och sen sätta på en film!

when I get older I will be stronger

universums bästa låt, älskar den.

Och denna filmen ger mig rysningar, så vackert!

nöjd med mig själv!

Åkte med Sara till fontin efter skolan och gick en promenad på ungefär 1,5 timme, riktigt gött! Hade kameran med mig också så del blev en hel del mysiga bilder, ska sätta min och redigera dom nu tilsammans med varmchoklad - (den är hur varm som helst!)

Dock är det bra då jag är hur kall som helst!

Vilka ser man på horseshow?

Jag ska dit på lördagen med stallet och sen på torsdagen på mässan med Elvira, hennes mamma och min mamma.

Sen fick jag även en väldigt god nyhet nu! Josefine, från fantasias.blogg.se, var med i libressfototävling där man skickade in en twistadbild på sin häst, då skickade hon in den här bilden som jag tog:

Så sa hon det, vinner jag så får du gå med mig på horseshow! och hon kom någonstans på fjärdeplats och sjuttonde plats och vann två biljetter till tordagskvällen - så jag får gå med henne då, hur awesome är inte det!? :D
gjorde min dag!

Så jag är där på tosdagen och lördagen, när är ni där?

åka pulkaaa

Är hemma från Elin nu, vi åkt pulka och även filmat en del, vi ska försöka klippa ihop det på något kuligt sätt, haha. Sen har vi chillar för det mesta och varit ute med hennes två hundar, Dolly och Chatni, om det nu stavas så? Vi har haft det kul iallafall! Hennes Mac är väldigt rolig att hålla på med också ;)

Sen glömde jag datorn där så får låna Johans nu och ska skriva ett snabbt litet tidsinställt inlägg tills senare ikväll, tills dess får ni ha det bra!

johanna är cool!

.

NOO

sitter med Elin och tittar på läraren som sätter massa kroppsdelar på nån gubbem, konstigt. Efter skolan drar jag till Jagedal!



Men nu slutar vi!

Lacrossis

Har öppnat min hårddisk och det finns ju massa trevliga bilder där, här är från en hoppkurs sommaren 2010 tror jag. Det var nog en av dem varmasta dagarna det året,  el lervarmt var det iallfall!
Sara har tagit bilderna! :)

Det här var också första gången jag red honom, tyckte han var grym, eller tycker!

FÖR JAG SAKNAR SOMMAREN.

Är trött på vintern, trött på alla täcken, vantar, tjockakläder, frysna händer. Trött på att stå och vänta på bussen helt iskall. Längtar ihjäl mig till att kunna använda shorts, linnen utan att frysa!
Därför får ni lite härliga bilder från en härlig dag när, Jonna, jag och Elvira spenderade natten på loftet i stallet! Vi tillbringade en del i paddocken med, haha.

heartlandnärdar var det va?

Red Net en sväng på ängen idag, Han var pigg men ändå seg och rätt tjaffsig och lså, stegrade än gång och slängde sig i galoppen.

Jag och Vera hade även väldigt kul inna vi skulle hem, om ni undrar så är Vera också heartland nörd. Men så kunde vi inte komma på namnet på pappan i filmen, våra gissningar låg på: Bill, Will och Markus lyckades även Vera klämma in innan hon skrek ut Tim!

Snackade lite kul sen, lite nödvändigt snack innan hennes pappa kom!

Gammal bild på Allis öööron.

Åh vad jag älskar min klass!

Sen finns det ju folk man gillar mindre, men det tar vi inte nu! Mina klasskompisar är så himla goa och jag älskar dom!
Skoldagen idag rullade iväg fort och nu käkar jag lite för att sedan åka vidare till bollstad och rida busponnyn Net! Tills mamma kommer hem så sätter jag mig och börjar på säsong 3 på heartland, ooh, spännande!

Vi hade lite kul efter ridningen..

i foderkammaren också, jag, blondi, Sara och Cicci, Emma var också med men gick efter en liten stund ;)

Ja, dom kan ju hoppa riktigt bra dom där cpaporna!

@skype

Med Blondi, jag styr hennes liv, säger vad hon ska äta, vad hon ska ha på sig och vem hon ska ringa, det roliga är att hon lyssnar på mig, memn nu ska jag sova, gonatt!

Fin blondin

Ridning, Rikki 10/2

Har totalt glömt av att skriva om ridninge i freddags, det var för mycket antar jag.

Vi Red barbacka och en övning med mycket cavaletti!

Bild från Danielas blogg.

Rikki var jätte pigg och uppmärksam på hjälperna, ganska mjuk och väldigt duktig. Lektionen avr rätt flummig och det var mycket som hände hela tiden, men har var duktig för det!
Vi körde även lite galopper på fyrkanten vilket var mycket uppskattat av Rikki, det blev snabb galopp! Hoppas verklgien jag får honom nästa gång på hoppningen, han är bäst den ponnyn <3

Linnea fotade lite med!

räserponnyn Rikki! Foto: Linnea Antonsson!
klicka på bilderna för att få dom större. :)


@skolan

gör en film, kommer bli grymt!

dör av värmeslaag

på mitt hårda golv, samtidigt som jag fixar spanskan, redigerar bilder och snackar med Rasmus på skaaaajp! men nu ska jag sova.

bilden blev suddig, men saras vovvsepovvse är sjukt go!

ett ord: GALET

Låter bilderna tala om hur kvällen var igår förutom, GALEN och KUL!

För det mesta var det Blondi och Daniela som höll i kameran. SNögubben blev jag völdigt bekant med, samt frysta stolpar och en röd tunga som ni ser lite på nästsistabilden, den är röd längst ut...
Sen även ficklampan var en favorit, och det ör okej att mobba mitt hår, det blev så efter lite rullande och hoppande.
Filmer kommer nog med!

Jaha.

Alla bilderna från igår försvann. tack för den fina dator.

edit:
HITTADE DOM I PAPPERSKORGEN!!!!!!!!! Vänta er en bildbomb!

Fick en fråga om vart jag kollar på min heartland avsnitt

Sanningen är att jag kollar på youtube. Visst, 10 minuterklipp och dålig kvalité, men det är klart värt det. Liksom Heartland, den bästa som finns, men den snygga Ty, hihiih!
Här är första avsnittet.

Del1

Del2

del3
Finns såklart andra uppladdare också, balnd annat TVroker, sen kommer jag inte ihåg, haha.

Tycker verkligen ni som itne har sett dom ska se dom, för dom är så bra!

gossimossi

Tjejkväll med goa tjejer hos Saras place!

tårtkrig och morotssklaning :)))

Fina fisken och stekta ägg!

Stack till Elvira förut vid tiotiden, och nu har vi kolla på urassicpark, SER ALDRIG DEN IGEN. Trodde jag skulle dö när alla himla dinosaurier kom. 
Nu har vi spelar lite fina spel också, fast nu ska vi sova och tagga fodring imon! ;)
fina fisken :')

Nya iphone 7!

Har nu fått min nya iphone 7. Den finns inte ens i USA. Den har knappar så man kan trycka på mobilen med vantar, ingen baksida så man bara måste ta bort tejpen när man ska byta batteri, underlättar mycket! Kamera med 24 megapixlar och inte alls sprängda hägtalare, sen också välsigt fina teman! :))

Fast jag kommer sakna min HTC!


Skulle lägga ner den på bänken, fast missade bänken så det sprack och slujtade fuingera. Det roliga var att skeunden efter tappade jag den i marken ner flr en "ramp" Den studsade några steg men höll ändå, iblad förstår jag mig inte på min mobil.. fast den har väl gjort sitt. Har ju bara haft den i några månader...
Den har en del tappskador, fuktskador och repor sen tidigare, jag är jätte rädd om mina mobiler.

bröd och vatten!

Sitter på donken nu med Tintin, Alicia och rasmus. Dock hade jag bara en tia så det blev en cheese och vatten för min och Rasmus del, Alicia får vatten, haha... Tintin dock får cola, ska sno lite där nu! Japp, det gjorde jag nyss!
En bild i repris!

big wheel keep on turning, proud mary keep on burning!

Sitter nu med Glee i örnonen och webbkameran i högsta högg efter att ha kollat på cirka 9 avsnitt av heartland. Nu ska jag sova! och imon är det KRS och innan det ska jag vara lite modell för Danielas estetupgift i skolan.
Jo men mitt close-up filter funkar inte bara till foto!

A joy shared is a joy doubled

Hittade just ett grymt ordspråk, kanske ett som jag lever upp till?
Delad glädje är dubbel glädje. Det gäller att dela med sig!

Får man hata bananflugor mer?

Det är en och samma flugjävel som har torterar mig heal dagen när vi har varit i mitt hemklassrum, prutt på den!
Idag på engelska lektionen så kom Sara och knackade på och levererade en korv till mig och Elin. Haha, hon hade varit på citygross och vi sa på skoj att hon skulle köpa korv till oss, trodde inte hon skulle det men så kommer hon där med två korvar i en påse, trodde jag skulle dö, haha!
Blödde även näsblod på lektionen, myspys på det ja.

Sitter iallfall hemma nu och ska ta något att käka, sedan göra lite plugg och glo på heartland, som vanligt på torsdagar, haha!

Jag och Elinpelin<3

Vermir, Winston, Jupiter

photoshoot

Idag följde Elin emd mig hem en sväng, vi tog lite kort, och så stekte vi as goa plättar! Sen åkte hon hem och jag till XXL för att leta efter ett par skridskor men hittade inga.

tvåå piccs fån idag, dom andra ramlar väl in när det passar ;)

mentorstid

Sitter och chillar med Ebbis och Amelia!



coola vi äär

Rider Boppan

Här är en liten film när jag rider My's ponny Boppan och skuttar ett litet skutt ;)
Ja, kanske inte världens seriösaste men här har ni en film ;)
RSS 2.0
Till Startsidan