rolig Vermir

Red Vermir idag på ridskolan. Vi jobbade mycket på volter. Först låg vi på stora mittvolten i trav och sen gå in i andra varvet på en liten 10-metersvolt i skritt. Gick sedan vidare i trav på båda volterna. Tillslut så jobbade vi vidare med lite galopp på halvorna innan småvolterna och det tyckte Vermir var kul!
like this.

Vermir var något tjafsig i munnen idag och var lite halvt koncentrerad. Var inte alls stadig i formen, hittade den dock ibland. Han tjurade också ihop sig ibland så lite kickar och hopp fick jag med. Eftervolten, när vi skulle fatta galopp så blev det liksom ett "jätte hopp" in i galoppen och sedan dock han efter en stund så för att försöka hålla igång honom där så blev det lite sparkar. Tur att han har en långhals ;)

Bortsett från det så tyckte jag faktiskt det gick bra, för att vara andra gången jag red honom. Övningen var även nyttig och tänker nog ta hjälp av den på Bobbycaren.
Vermir i vintras, när han hade skadat knäna och gick i sjukhage. Men seriöst, det måste nog vara den fulaste ©-stämpeln som skådats...hahah 
Till Startsidan